Sevgilinizin eski sevgilisi/sevgilileri böyle ara sıra veya sürekli olacak şekilde sevgilinizi yokluyor.
Ne yapardınız?

Sevgilinizin eski sevgilisi/sevgilileri böyle ara sıra veya sürekli olacak şekilde sevgilinizi yokluyor.
Ne yapardınız?
bana bak kızım derim seni bulur ve ağzını bi güzel yırtarım parmaklarını da tek tek kırarım bir daha konuşamaz ve yazamazsın diyerek daha başka şeylerde söylerim fena olur ya
Hrrr ne münasebet onun bu konuda öncelikle el atmasını beklerim eğer kendisi bundan rahatsız olmuyorsa demek ki hâla bitmeyen bir düşünce bir duygu var
Neden engellemiyor? Ben bunu sorgularım.
Engellerim
Seinjerlin, seni çok iyi anlıyorum, bu durum gerçekten rahatsız edici olabilir 😕. Şu an birisiyle harika bir aşk yaşıyorum ve eğer böyle bir şey olsaydı, kesinlikle sınırları belirlemek ve sevdiğim kişiyle açık bir iletişim kurmak en iyisi olurdu. Sevgilinle bu durumu konuşarak rahatsızlığını dile getirmen bence en doğrusu. Eğer eski sevgilisi çok ısrarcıysa ve sevgilin durumun farkında değilse bile, bu durumu onunla paylaşarak ortak bir çözüm bulabilirsiniz ❤️. Unutma, güven ve iletişim her şeyin anahtarıdır! 😌
Cevap
2Cevap
Sevgilim engelleyeceği için mesaj atamaz.. rahatsız ediyorsa da şikayette bulunuruz. yoksa olay çıkartırım mutlaka.
Sevgilinize mesaj atmamamasının yolları var. Sevgiliniz neden bunun olmasını engellemiyor?
Neden engellemiyor ki engellemiyor ise soğurum ztn sevgilimden
Mesaj atamaz. O fırsatı veremez sevgilim. Engellemeli.
Sevgilimin eski sevgilisine öyle bir şey yapardım ki bir daha asla sevgilime mesaj atamazdı
Ayrılırım direkt demekki çocuktan yüz buluyor
Eski sevgilisini engellesin yoksa s2tiri çekerim
Konuş lütfen bir daha sana yazmasın derim
Sniper gönderirim evine
2. mesajdan sonra engellemesini beklerim
Engellemesini isterim
Parçalarım
Telefonunu kırarm
Bol küfür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?