Kocamın arkadaşı sürekli bana onu kotuluyor?

Eşim asker ve şu an uzakta. Çok yakın arkadaşı var kendisi avukat her gittiğinde yengenle ilgilen falan diyo baya yakınlar yani. Dün evde oturuyodum eşimin annesi vardı akşam akşam geldi eve şaşırdım başta sonra kapıdan sesini duyunca annemde içeri aldı onu sohbet ederken sürekli olarak eşimi kötüledi annesi bir şaşırsada şaka sandı güldü geçti falan. Çay getirdim en güzel çayı yengem yapar falan dedi mutfağa gidiyorum peşimden gelip ihtiyaç var mı diyo yok diyorum gitmiyo annem çağırdı içerden öyle gitti bana baktı durdu. Çok rahatsız oldum tabi eşime söylemek istiyorum ama zaten uzakta aklı kalsın istemiyorum. Bugün sabah manavdan geliyodum bir baktim bu arıyo yenge ya akşama sarma yapar mısın canım çok çekti dedi bende kusura bakma ama yapamam annenle ablan yapsun hem eve gelmeni istemiyorum bir daha dedim suratına. nasıl halledicem ya görümcem biliyor napicam

Güncellemeler
1 yıl
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Bugün saat 2 gibi eşimin annesine her şeyi söyledim o da anlamış zaten onunla otururken eşimi tekrar aradım yine açmadı. Eve gelince aradı beni her şeyi anlattım ona da çok sinirlendi. Başka bir arkadaşı izindeymis sanırım büyük olay çıkmış dovmusler bunu şerefsiz şikayetçi de olamamış bu kadar yani hepinize teşekkür ediyorum sağolun
Kocamın arkadaşı sürekli bana onu kotuluyor?