Sence beni kullaniyormu yoksa ciddi mi? Kilolumu buldu?

Ben bir yil once birisiyle gorustum. Birbirimizi bi kere gorduk, ayni sehirde kaliyoruz. O gunden sonra bana hic yazmamisti ve oyle iletisimimiz kesildi ama ben ondan hoslanmistim. Bir yil sonra bana tekrar yazdi ve benimle tanismak istedigini, eger hersey iyi gecerse istemeye geleceklerini soyledi. Kendisi Şu an issiz ve hicbirseyi yok, onu oyle kabul edermiyim diye sordu bende kabul ettim. Yemege gittigimizdede ben oduyorum cunku gercekten hic parasi yok, bana gosteriyor hesabi. Ilk baslarda daha sık yazıyodu, Şu an daha az yaziyor ama her gun bulusuyoruz hatta cok guzeldi yarin yine bulusalimmi falan diyor. Bugun ona niyetini tekrardan sordum, Şu an arkadasiz, niyetim ciddi ama zamana birakalim dedi. Bende dedimki tamam ama bi insan onceden hiseder ya, o his sende nasil dedim. Sana Şu an hislerim var desem yalan olur dedi, beraber spor yapalim, benimde verilecek 10 kilom var, bi kilo verelim, sonra birbirimizin gozunun icine bakariz dedi: ben sasirdim tabi cunku bunun konumuzla ne alakasi var? Yani beni kilolu buldugunumu soylemek istedi? Yoksa beni sadece para icin mi kullaniyor?

ve sizce Şu an ne yapmaliyim, artik ona yazmayayimmi? Ve o yazdiginda soguk mu davranayim?

Sence beni kullaniyormu yoksa ciddi mi? Kilolumu buldu?