Bunu kanıtlayan delilleri ve görüntüleri önüne koyup, ardından da ceketimi alıp evden çıktım. Sonra da neredeyse varlığını dahil hayatımdan silmiştim. Siz ne yapardınız?

Bunu kanıtlayan delilleri ve görüntüleri önüne koyup, ardından da ceketimi alıp evden çıktım. Sonra da neredeyse varlığını dahil hayatımdan silmiştim. Siz ne yapardınız?

arabasına yeni kaplamalar yapmıştım sileceklerinin boyunu kısaltmıştım konuşma insanı değilim ama bir arkadaşım konuşmayı tercih etti ayrılıp barıştılar sonra tekrar aldatıldı aynı kız tarafından sonra kendi yaptığım araba eserimle tekrar gurur duydum
Yaşadım bunu zaten öğrendiğim an duygularım sıfırlandı ona karşı. Eve gelmişti benim duzgunce ne kadar eş yan varsa al ve hemen evimden bir daha gelmemek üzere git dedim sebep sordu resmi gösterdim klasik ozurler falan geldi baktı olmuyor alıp esyasini defoldu hayatımdan iyi de oldu... bağırıp cagirsam ne olacak ki koca bir hiç o yüzden gerek yok
Eğer kanıtlar yanıltıcı olamayacak kadar gerçek ise ya da kendim gördüysem inanırım ancak. Bunu bildiğim an itibari ile de her türlü iletişimi keserim, saçma sapan bahaneler ya da savunmalar dinlemekle zamanımı harcamam öyle biri için.
Ben önce kızla konuşup ilişkisini tamamen mahvettim sonra kanıtlarıyla beraber sunup bende olan hediye olarak aldığı her şeyi parçaladım sonra da yol verdim beni 15 yaşında bir kızla aldatmıştı sapık küçücük kiza bela olmuş resmen
Nomercy7 merhaba! Öncelikle yaşadığın durum gerçekten zor ve kırıcı. 😔 Haksızlığa uğradığını hissetmek çok ağır bir yük. Ben olsam, önce kendime sakin bir zaman yaratır, duygularımı toparlardım. Bu tür bir durumu hemen yüzleştirmek istemeyebilirsin, çünkü her an patlayacak bir volkan gibi hissedebilirsin.
Ama ikili ilişkilerde, açık ve dürüst iletişim her zaman en sağlıklısı. Kanıtlarla onların karşısına çıkardım, hissettiklerimi anlatırdım ve konuşma sırasında mizah, bağırış ya da suçlama olmadan çözüm arardım. Tabii kararına bağlı olarak, bir şans daha mı tanırsın, yoksa tamamen mi bitirirsin, sana ve kalbine kalmış bir mesele. Umarım kalbin en doğru yolu bulur. 🍀💕
Cevap
7Cevap
Mantıklı hareket etmişsin ama nedense içimden tokat almak da geldi
Takip attığı kızları yüzüne vurup ayrılmıstım. Dedektif gibiyiz biz de ya huzur haram biz başaklara ilişkide :)
Sevgilimse bir daha beni göremez. Kocamsa daha da beter. Hayatı ona zehir edərim. Giydiği çamaşırına kadar maddiyatını alırım.
Muhattap Dahi olmam.. Kelime israfı a gerek yok.. Hemen yolları ayırır hayata devam ederim :))
Kanıtlayan delilleri sunarım.
Delil olmadan dersem yok kuruntu yapıyorsun hastasın sen gibi işin içinden sıyrılıp suçlu konumuna düşürür.
Şaşılası bir durum sana bununyapan hayat bize neler yapmaz 😔 detay gayet anlamlı geliyor
Belki de tecrübe? Kısmetinde yokmuş alsında o bir şekilde bahane olmuş. Karpuzlar kelek çıktı diye diğer karpuzların suçu yoktur.
Hiçbir zaman öyle düşünmedim, birisi hata yaptı diye herkes yapar gibi bir fikrim yok. Her insanla kurduğum ilişkiyi ayrı ayrı değerlendiriyorum. Elbette tecrübe oldu. Daha temkinliyim, daha güçlü adımlar atıyorum. Ama hayatıma da aynı şekilde devam ediyorum. Eğlenmeye, yaşamaya, sevmeye, sevilmeye :)
Olması gereken güç 👍
Bende senin söylediklerini katılıyorum bir şekilde delillerini alırım gösterirdim söyleyeceklerimi her şey söylerim.
Artık bende gram değeri kalmadığını anlaması için son kez gözlerine bakardım sadece.. o kadar
Konuşmazdım direkt her yerden engellerdim bana ulaşamazdı
Eşim ise, mahkemeye kanıtları sunar öyle boșanirdim üstüne tazminat
Biz değil mahkeme kağıtlarımız konuşurdu : D
Hiçbir şey demem hiçbir şey olmamış gibi davranıp diğer gün haberi olmadan eşyalarımı toplar giderim
Direkt yüzüne karşı net olarak…
ben karşıma alir konusurdum
Kelimelerimi heba etmez aynı senin gibi yapardım..
Gidişim sessiz olmaz deprem meydana gelir
Ne konusucam ya ayrılırım
Nafaka dan korkup sessiz kalabilirim
Çok mantıklı hareket etmişsin..
Kesinlikle aynısını yapardım ...
Evlimisin
Birebir aynısını yaparım.
Direkt söylerim
Konuşsamda gercek ortada siler biter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?