En yakın arkadaşımın 6 senedir hoşlandığı çocuk benden hoşlanıyor, ben de ondan hoşlanmaya başladım ne yapmalıyım?

Herkese merhabalar. Öncelikli olarak benim de insan olduğumu ve duygularımın olduğunu göz önünde bulundurarak yanıtlar verirseniz çok sevinirim.

Benim 6 senelik bir arkadaş grubum var 4 kişiyiz, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Bir de bu dördümüzün içinde olduğu 10 kişilik kalabalık bir ekibimiz var. Benim dört kişilik ekibimden arkadaşım sınıftaki bir çocuktan 6 senedir hoşlanıyor. Çocuğa bunu fark ettirmeye çalıştı ama çocuktan tık yok. Çocuk sonradan bizim 10 kişilik kalabalık ekibe dahil oldu. Bir şekilde öğrenmiş arkadaşımın kendisinden hoşlandığını ama ondan yana olumlu bir dönüt alamadık. Ayrıca kendisinin bildiğini bizim bildiğimizi bilmiyor. Bizi bilmiyor sanıyor. Daha sonra biz de bu arkadaşımın hoşlandığı çocukla aynı yerde çalışmaya başladık 1 sene çalıştık. Senenin sonlarına doğru bana geldi açıldı. Şok oldum ve tabii ki ben sana karşı bir şeyler hissetmiyorum diyerek reddettim. Hatta arkadaşım çocuğun bana samimi davrandığını benim de ona samimi davrandığımı, onu sevdiğimi ima etti birkaç kere. İmkanı yok dedim. O kadar emindim ki kendimden hiç konduramadım. İşte insan konduramadığını yaşıyor, tükürdüğünü yalıyor.

Çocuk dedi ki ekibimizin haberi olmasın arkadaşlığımızı devam ettirelim. Ben de olur dedim. Ondan hoşlanacağıma ihtimal vermiyorum çünkü. Belirli bir zaman geçtikten sonra bana bakışları, söyledikleri, gülüşü etkilemeye başladı. Başkalarıyla konuşmasını fark etmeden kıskanmaya ve sürekli ondan mesaj beklediğimi fark etmeye başladım. Çocuğa fark etmeden çok bağlandım. Şu an aynı yerde çalışıyoruz ama aynı birimde değiliz yine de işte onu görebilme ihtimali bile heyecanlandırıyor. Bunu buraya yazmak bile çok zor. Kendime itiraf edemediğim şeyleri buraya yazıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kimseye bana açıldığını söylemedim içimde tutmakta çok zor. Aslında yapacak pek bir şeyim yok farkındayım ama buraya yazarak kendimi rahatlatıyorum işte. Görüşleriniz neler kızlar yardım edin dertleşelim lütfen?

En yakın arkadaşımın 6 senedir hoşlandığı çocuk benden hoşlanıyor, ben de ondan hoşlanmaya başladım ne yapmalıyım?