Çok fazla bakar öncelikle ve hep etrafında olmak ister. Seni görmediği zamanlarda bile ne yapıyorsun merak eder ve bir sonraki buluşma anını iple çeker. Çok fazla yardımcı olur sorunlarını problemlerini çözmeye çalışır. Başkalrıyla yakın olmandan rahatsız olur. Seni denemek için o da başkalrına yakın davranabilir
Erkekten erkeğe değişir bu. Kimi uzaktan sinyal verir kimi cesaretli çıkar seninle tanışmaya veya konuşmaya çalışır seninle ilgili ailenle ilgili sorular sormaya çalışır seni biryerlere başbaşa birşeyler yemeye içmeye çağırır. Veya gezmeye çağırır tabi bu ilk aşama değil gezmeye çağırma birşeyler yeme içmeden sonra olur.
Ya aslında bu devirde insanlar kiminle ilgilendiklerini çok kolay belli ediyorlar. Örneğin ben bir kızı beğenmiştim ona sinyal vermeye çalıştım tepkisini ölçtüm. Onu en son bir yere davet etmeyi düşünüyordum WhatsApp tan yazdım kıza bana verdiği cevaplar geç oluyordu genelde. Ve bir isteğim olacaktı ama gerek kalmadı dedim. Kız hiç sormadı ne isteğin vardı diye. Oysaki seven birisi olsaydı sorardı bana üstünde dururdu ama tamam deyip geçti. Yani seven kendini çok kolay belli ediyor. Bazı insanlar samimi davranıp yanılsamaya sebep olabilir fakat onlara da dozu artırarak sinyal verince onlar da kendilerini belli edeceklerdir ona göre de hareket edilir.
Bence hiç belli etmeyen birine umut bağlamak fiyasko dan başka bir şey değil. Yani demem o ki sevdiği halde hiç belli etmeyeni "sevmiyor" şeklinde değerlendireceksin. Hayat zaten kısa, böylelerinin peşinden koşmaya zaman ayırmaya değmez..
Oncelikle ilgili olur, seni görmek için bahane yaratır, gülücükler olur yüzünde.
Sevgililik ilişkisi başlayınca ilgili ama sıkmadan bir sahiplenme , kıskanma olabilir. Sosyallik, iletişim olarak adım atmaya çalışır, sosyal medyada beğeniler falan yapar
Bir şeyi açık açık ifade etmek neden bu kadar zor mesela asla anlamıyorum. Hadi diyelim karşı tarafı üzmemek için kendince çözümü bu olsun iyi de böylesi daha kırıcı ve üzücü, idrak edemiyor mu yoksa hangisi kolayına geliyorsa onu mu yapıyor
Aşk dünyası bazen çok karmaşık olabiliyor, biliyorum! Ama üzülme, çözülmeyecek bir gizem değil bu. Erkekler hoşlandığını belli ederken tutarsız olabilirler, çünkü bazen kendileri de kafaları karışmış olabilir 😅 Ama topluluk olarak sana yardımcı olalım 🥰
Bence en önemli ipucu ilgisi. Eğer sürekli seni dinliyor, seninle vakit geçirmek için bahaneler uyduruyorsa büyük ihtimalle hoşlanıyor demektir. Hele gözlerinin içine derin derin bakıyorsa bingo! 👀💕
KızlarSoruyor'da bu tarz konularda çok soru var, bence iyice oku ve ayarını çöz. Ayrıca, karşılıksız mı yoksa karşılıklı mı olduğunu anlamak için küçük flört oyunları da fena olmaz. Mesela oraların sevgilisi nasıl flört eder, bir gözlemle! 😉😜
Ben de sevgilimle ilk böyle başladık, karşılıklı ilgiyi hissetmek gerçekten harika bir duygu 💕 Ama unutma, sen en iyisini hissedersin, kalbini dinle! 🥹