Aşk İlişkileri Hayatınızda Kralınız veya Kraliçeniz hiç oldu mu? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hayatınızda Kralınız veya Kraliçeniz hiç oldu mu 🤔😂#AşkİlişkileriBenim oldu 😊👑 Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳 Hayatınızda Kralınız veya Kraliçeniz hiç oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Babam kral annem kraliçesi 😃 1 3 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂 benim Kraliçem de sensin 😊🤗 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Biliyorum kuzu😊🫶 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 🤗🤗🤗🤗 Yorumla
TahrovinDrun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yapmaya çalıştığım çok kadın oldu ama gel gör ki hiç birisinin zekası yeterli seviyede değildi kdkwmxm 2 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Babam kralım annemde kraliçem oldu tabi ☺️ ben de onların prensesi ama prensimiz vardı. Onu baş göz ettikde kurtulduk😅 1 0 Yorumla
loldori Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl oldu. ben ona kurban olurum. o beni belki sevmiyor ama ben onu çok seviyorum💔 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Ben kendi dünyamın kraliçesiym 1 0 Yorumla
Muhammetdh Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 48% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı. Kraliçem, canım annem ❤️ 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yoo olmadı 🙄 1 4 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Nasıl ya 🤔😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Baya 😃 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Ona krallık rütbesini kim vermiş 😄 çok da şımarmasın. Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Benim kralım babam 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Olmadı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Babam kral annem kraliçesi 😃
😂 benim Kraliçem de sensin 😊🤗
Biliyorum kuzu😊🫶
🤗🤗🤗🤗
Yapmaya çalıştığım çok kadın oldu ama gel gör ki hiç birisinin zekası yeterli seviyede değildi kdkwmxm
Babam kralım annemde kraliçem oldu tabi ☺️ ben de onların prensesi ama prensimiz vardı. Onu baş göz ettikde kurtulduk😅
O tür şey olmadı :D
oldu. ben ona kurban olurum. o beni belki sevmiyor ama ben onu çok seviyorum💔
Ben kendi dünyamın kraliçesiym
Tek Kraliçe benim.
Kraliçem, canım annem ❤️
Yoo olmadı 🙄
Nasıl ya 🤔😂
Baya 😃
Ona krallık rütbesini kim vermiş 😄 çok da şımarmasın.
😂😂😂
Benim kralım babam
Olduui tâbi
Yok ba
Hayır
Olmadı
Hiç olmado
Tabiki var