Astroloji & Burçlar Sizce kendini kral ya da kraliçe sanan burçlar hangileri? Seksbağımlıkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bence koç ve aslan Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sizce kendini kral ya da kraliçe sanan burçlar hangileri? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcu 0 0 Yorumla
gizemligirlsss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Başak +1 yıl Koc burcuyum heryerde koc burcuna karsi bi önyargı nedir derdiniz koclarla 0 2 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Ben iyi anlamda dedimmmÇünkü ben de koç burcuyum ❤️ Yorumla gizemligirlsss Başak +1 yıl O zaman sıkıntı yok❤ Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% Yengeç +1 yıl Aslan ve ikizler burçları genel manada kendilerini hint kumaşı zannediyorlar 0 0 Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% Oğlak +1 yıl Aslanlar kendilerini ulaşılmaz çok büyük kaf dağında zannediyorlar 0 0 Yorumla
Azzy21 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% Kova +1 yıl Aslan kadını cok var KSde gördüm biraz öyleler. 0 0 Yorumla
10bykrst Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% Kova +1 yıl Boğa dicemde boğa prenstir yav. Yahuşuklu prens 0 0 Yorumla
Fork132 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 95% Başak +1 yıl Ateş grubu Koç Aslan Yay. Bu burçlar yükselen ve marsta olursa yine bu duyguyu verebilir. 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 Boğa +1 yıl Ben kendimi köle İsadora gibi hissediyorum, yanlış tespit 🤓 0 1 Yorumla uslanma Kova +1 yıl Neden öyle dedin Yorumla
bitmişçiçek Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Aslan +1 yıl Aslan burcuyum ama hiç öyle bir sanım olmadı hayatımda ister inan ister inanma 0 0 Yorumla
Akrep22cm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% Terazi +1 yıl akrep 1 konuda kraldır 0 1 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Onu demeyi unuttum Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% Boğa +1 yıl Monarşi bitti. Herkes sıradan. 1 1 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Başak +1 yıl Eig Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 Kova +1 yıl Ben varken krala gerek yokda sen kraliçe mısın 0 2 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Yaaa 🤭 eveeet Yorumla uslanma Kova +1 yıl Sorumada cevap ver öyle bakicam kraliçe misin Yorumla
meetelf Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Akrep +1 yıl Akrepler kendini kraliçe sanar aslanlar da kral :D 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aslan. 0 0 Yorumla
humanandjustice Takip Et Xper 6 Yaş: 26 İkizler +1 yıl Aslan tek 0 1 Yorumla Seksbağımlıkadın Başak +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yengeç burcu
Koc burcuyum heryerde koc burcuna karsi bi önyargı nedir derdiniz koclarla
Ben iyi anlamda dedimmm
Çünkü ben de koç burcuyum ❤️
O zaman sıkıntı yok❤
Aslan ve ikizler burçları genel manada kendilerini hint kumaşı zannediyorlar
Aslanlar kendilerini ulaşılmaz çok büyük kaf dağında zannediyorlar
Aslan kadını cok var KSde gördüm biraz öyleler.
Boğa dicemde boğa prenstir yav. Yahuşuklu prens
Ateş grubu Koç Aslan Yay. Bu burçlar yükselen ve marsta olursa yine bu duyguyu verebilir.
Ben kendimi köle İsadora gibi hissediyorum, yanlış tespit 🤓
Neden öyle dedin
Koç Ve Aslan Tabikide
Koç kraliçe dir kesin
Aslan burcuyum ama hiç öyle bir sanım olmadı hayatımda ister inan ister inanma
akrep 1 konuda kraldır
Onu demeyi unuttum
Monarşi bitti. Herkes sıradan.
Eig
Oğalak kraliçe kove kral elbet
Boğa erkeği, Akrep kadını :D
Ben varken krala gerek yokda sen kraliçe mısın