Bu doğru mu? Kadınların büyük olduğu ilişkiler daha mı sağlıklı?

Bu doğru mu? Kadınların büyük olduğu ilişkiler daha mı sağlıklı?
Tabii bu bir kısır döngü gibi, sonuçta kendinden genç bir erkekle birlikte olan kadınlar için de “zengin olur” diyorlar, eh erkekler de parayı seviyor bir taşla iki kuş djdjs
Hayır ya, bir taşla iki kuş diyoruz ya :D
😒 açıklama yapmak zorunda olduğuma inanamıyorum
Anne olup büyütüyor mu ki, bu erkekler geç olgunlaşır masalından kaynaklanıyor olabilir ancak resmen hayattan kaçmak için kullanılan bir durum. Sonuçta herkes aynı dünyaya geliyor geç olgunlaşmak nedir sanki. Üç yaştan fazlası kadın içinde erkek içinde sağlıklı olmayacaktır.
Öyle derler çünkü olgun kadın yaşı gereği kişiliği oturmuş olur ne istediğini bilir ergence davranışlara gerek duymaz , oturmasını kalkmasını bilir kendini , bedenen , ve ruhen keşfetmiş olur daha istekli ve arzulu olur
Bu bilimsel olarakta araştırılmış ve kanıtlanmıştır zaten bir kadın 30' dan sonra gerçek bir kadın olur en güzel en verimli yaşlarıdır insanı yormaz aklı başında olur kendini keşfetmiş olduğu yaşlardır
👍👍🤗😊
EİG için teşekkür ederim 🙏🙋🥰
Bir ilişkinin sağlıklı olup olmayacağını kadının ya da erkeğin büyük yaşta olması belirlemez.
Cevap
13Cevap
Evet katılıyorum tabi ki de. bende zaten olgun bir kadınla sevgili olmak isterdim :D
Katılmıyorum, erkeğin büyük olduğu ilişki daha sağlıklı. Erkekler zaten boz kadınlara göre daha geç olgunlaşiyor kendimden küçük biriyle ilişki yaşamam çocuk büyütemem😃 olgun olmalı
Ufgdf biz😃olucak düzelteyim
Bugüne kadar hiç öyle bir deneyim yaşamadığım için bilmiyorum maalesef
Adam arkadan küçük başka kadın aramıyorsa dediğin gibi
Rahatlık batıyorsa arar :D
Eğer hayata aynı yerden bakmayı biliyor, beklentiler aynı ise kim daha büyük olursa olsun sağlıklı olur ilişki. Spesifik olarak kadın büyük olursa daha iyidir diyemem, sağlıklı örneğine pek sık denk gelmedim.
Kendimden küçük bitiyle sevgili olmadım yorum yok o yüzden
Yaş değil kafa uyumu meselesi yaş farkı artarsa kuşak farkı oluşur daha çok uyumsuz da olabilir.
Benim iliskilerin yarisi oyle oldu hicbir fark olmuyor bence
Bence yaştan çok erkek ya da kadın tarafı, kişilik uyumu önemli...
Kadın olgun olunca ayrılıklar daha geç oluyor nedense
Fark etmiyor, sağlıklı bir ilişki için sevgiyi bilmek, bilen birini bulmak daha iyi olabilir
Araştırmalara göre ilişkinin daha uzun sürdüğü ortaya çıkmış
Ben tercih etmem ama edene de saygı duyarım. Erkeğin karşısında kendimi ondan yaşlı hissetmek istemem
Erkeğin büyük olduğu ilişkilerdir. Kadın hipergamik olduğu için Üst noktada olduğu herşeyden Erkeğe soğukluk duyar yaş bile bunun içinde
Hayır ya öyle ilişki mi olur
yaş mı tecrübe mi büyük
olgun kadın iyidir
Olgun kadn iyidir
Asla asla asla
Değildir.
Olabilir
Sanmıyorum
evet çok sağlıklıok mutluyum
Zannetmem.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?