+10 yaş gibi bir fark olursa...🎤

Sorun olmaz kalpler uyuşsun ❣️
Sorun olur, yaş büyük etken ❕
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
+10 yaş gibi bir fark olursa...🎤

Her kadın ve erkek birbirlerine özel. Genelleme yaparak doğru veya yanlış demek cehaletin ta kendisi bence. İnsanlar o kadar minik beyinli ki en az doğruyu en çok kişiye genellleyerek rahatlatıyorlar kendilerini. İnsan sayısı kadar genetik, karakter, yapı var. En çok itirazım da cinsiyet genellemesi yapılması. Bir insan kadın veya erkek diye değil genetiği ve karakteri gereği tepkiler verir.. Mutlu bir ilişkisi olan kadın ve erkek gören herkese o kadına ve erkeğe içtenlikle mutluluklar dilemek düşer bana göre, eğer diyemiyorsa cahildir ve kıskançtır, onu da kendileri bilir. Mutlu musunuz, tebrikler nett..😎🍀🗝️
niye sorun olsun. rakamlara göre mi belirleniyor kişilik davranışlar yaşam biçimi. ya kim neyi istiyorsa istediği kadar yaşar. diğer türlü her şey garanti mi mutlu olacağı. yine aynı ihtimal orada da geçerli burada da
Ben hiç bir zaman yaşa takmadım. Hiç bir zaman. Ama eski sevgilim benden küçüktü, ve sorunalrdan sonra anladım ki, kadının daha küçük olması gerek
Cevap
13Cevap
Erkeğin büyük olmasa daha iyi benceeee
Evet olur neden olmasın.. kadın da büyük olabilir
1 yaş farktan ötesini abes buluyorum, yine XXXL mı konuşuyorum🤔🤔 umarım başıma gelmez
verdiğin görselde adam çok daha yaşlı duruyor
Kendimden 1 yaş küçük erkekle hatta kendimle yasitimla olmam erkekler geç olgunlaşıyo hem 10 yaş ne
1-2 yaş ise sorun değil ama daha uzun ise sorundur
Olabilir bence. Ben 28 yaşında olduğum hâlde olgun bir kadın isterdim
Gönüller bir olsun ama çok fazla fark da hoş olmuyor bence
Çünkü benden yaşça küçük erkeklerden hoşlanıyorum.😂😂
Kadın için sağlıklı olmaz, beyniniz zaten zamanla anca gelişiyor sizinle mi uğraşacak 🥲
uyum varsa her şey mümkün bence.
Her konuda. Sen a derken o hep z diyorsa yaş aralığı ideal olsa bile anlaşılmaz. Hayata bakış açısı aynı olmalı. Zevkler ortalama aynı olmalı. Siyam ikizi olunması gerek demiyorum ama ortalama aynı dünyaların insanları olmalı. Bence böyle olursa yaşında pek bir anlamı kalmaz her iki taraf içinde.
Karabağlı olmak maalesef yoruyor insanı. Azerbaycan halkının bir çok iyi yönü olmakla beraber, aynı zamanda çok cahil ve zorba bir halktır. Eskiden milletimi çok seviyordum hatta ben İstanbul'da yaşamaktan bu yüzden vazgeçip geri gönmüştüm yapamıyorum diye.. Ama artık bu ayrımlardan bu cahillikten, bu bencillikten bıktım desem yeridir. Maalesef Bakü'lüler Baküde sadece ezelden beri Bakü'de yaşamış insanların yaşaması gerektiğini söylüyor. Mesela bu gün internette bir yaşlı nine ben Karabağa bu yaşımda ne için gideyim? Artık gitmek istemiyorum diyordu. Azerbaycanlılar o videonun altına o kadar kötü yorumlar yapmıştıki.. Bir çoğu çok yazık oldu şehitlerimize.. Keşke sizin toprağınız için canlarını fəda etmeselerdi yazmışlardı. Halbuki dava bu değildi. Karabağ Azerbaycanın namusuydu bu lekeyi elbet bir gün temizlemesi gerekiyordu. Sadece yaşayan Karabağlılar için değil... Vahşetle katledilen halkımız için. Onlar Karabağdan bahsederken "onların toprakları" diye bahsediyor. Bu ne kadar üzücü değil mi? Bizi bölgelere bölmüşler. Karabağlıların sadece Karabağda yaşaması gerektiğini savunuyorlar. Hiç bir Azerbaycanlıyı Bakü'de istemiyorlar. Kendi vatanları için şehit olan askerler için yazık oldu askerlerimize diyen bir halk.. Halbuki Karabağ için Karabağ halkı kaç şehit verdi..
Azerbaycana gel ama tekrar geri dön🙂
Hiç sevmiyorum nedense 🙄
Sanmıyorum
İtici geliyor
Aman boş ver sanki ne
Ama sana şöyle bir nene lazım ne dersin 🤔
Yok bence gayet uygun
Bak 24 sende şöyle 70 bul işte
Bunu normal gören sensin ben değil
35 çocuk be olmaz
70 bul dedik
Yok ediyorum
Benim için öyle geliyor bak
Ben cevapta çoğul kullanmadım fikrimi söyledim ve bunu hor gören sensin gıcık şey
Sevmiyorum dedim anlamadın mı yaniii
Çokta tın 🙄
Gıcık olduğunu kabul etmen şaşırttı
Fikirlere de saygı göster o zaman 🤨
Kaslı olmak bir şeye yaramıyor birazda beyinli ol
İyi oldu bu şimdi aynı rafta değiliz
O kaslar kimin için?
Bence o kaslar kızları etkilemek için ve o kadar gereksiz
Küçüklere niye açıklama yaparsın ki
Hem beyinsizler laf anlamazmış kime ne anlatıyorsun ki
Ego üstünlük demek değil mi
Sence ben herkes miyim 😒
Git beyinli insanlara göster nede olsa onlar kasları idrak eder
Beyni olmayan insan parayı kağıt sanır evet hak veriyorum sana beyinsizim 👍🏻
O kadar sıradansın
Peki beyinsiz biriyle konuşup niye beynine hakaret ediyorsun
Bulaşıcı hastalık gibisin o kadar insan yorum yapmış benim huzurumu bozdun keyfin boğazında kalsın inşallah
İyi oluyor hak ediyorsun
İyi akşamlar sana da
Kadının büyük olması daha iyi olur
Evlilik ve cinsel açıdan daha iyiler ve aklı başında davranıyorlar, umarım olgun kadınlarla birlikte olurum..
Olabilir ama maksimum 3-4 yaş olmalı.
genelde sağlıklı olmuyor
En fazla 3 yaş küçük olabilir
Sorun olmaz kalpler uyuşsun ❣️
Git borderline bul o daha sağlıklı olur
Örn çok
Ney oldu mu
Hepsi hemen hemen
Hi yok olamaz
İstemem
Olmaz.
Tecrübeyle sabit sanki
Olmaz
Evet 4 yaş küçüktü ve çocuktu hareketleri
Aynen öyle
sürekli dışarı çıkma huyu vardı anlattığım sorunları pek takmıyordu geçiştirme huyu fazlaydı... Çalıştığı yerde arkadaşlarının tavsiyelerini ilişkimizde uygular çoğu meseleyi berbat ederdi, ilişki anlayışı zayıftı ve maalesef cimriydi.
daha iyi olur erkekler erken çöküyor zaten
araştır erkekler daha erken çöker çoğuda 30unda kel kalır 20sinde saç dökülmesi başlar cildi erken yaşlanır
doğum yapmak kadını gençleştirir ve adet dönemi bitene kadar yaşlanmayız
sen hayalde yaşıyon gerçekler acıttı galiba
erkekte de 30dan sonra yüzüne bakılmaz hale geliyor
kendiniz uydurmayın
şizofren anandır münasebetsiz
Olmaa
Olmaz
Hayır olmuyor.
10 yaş fazla bence
Kadın çabuk yaşlanır bir zevki kalmaz
1 yaşa kadar ancak
Sanmıyorum.