Terk edildim, kaldıramıyorum napmam gerekiyor?

5 Nisan 'da sevgili olmuştuk, çok güzel gidiyordu taa ki Mayıs ayına kadar. hayatında birisi yok onu biliyorum ama bi anda benden soğuduğunu belli etti. mesajlarıma geç bakmalar, buluşmamak için bahane uydurmalar, kendimi ona anlattığımda onunla kavga ettiğimi sanıp benimle tartışması.. biz 1 ay ara verdik o ara verelim dedi yalvardım dinlemedi mecbur 1 ay konuşmadık. bana karşı hislerini kaybetmiş ama bir anda ve sebebi yokmuş. 1 ay sonra yazdım bi şekilde ve tartıştık engelledi. birkaç gün sonra arkadaşına ulaştım o konuştu engeli kaldırdı yazdı kızdı neden arkadaşıma yazıyorsun vb. tartıştık, neyse ben alttan aldım son kez birbirimizi arkadaş olarak görelim son kez konuşalım dedim tamam dedi. ben kafada bitirmiştim zaten, buluşmaya gidince elimi tuttu, sarıldı, öptü, öpüştük gün sonu seni istemiyorum, sana hislerim yok falan dedi beni öylece bırakıp gitti. eve gidince wpden yazdı yazdım yine aynı şeyleri dedi sinirlendim engelledim o da engelledi. kalbim acıyor hala atlatamıyorum, ilk sevgilimdi, ilk aşkımdı, çok seviyordum onu. canımdan daha çok belki de. onu tekrar kazanmak istiyorum, ne yapacağım, bilmiyorum.. arayamam, yazamam, hiçbir şey yapamam elim kolum bağlı. kalbim acıyor unutamıyorum, yapamıyorum, canımdan can gidiyor bazen

Terk edildim, kaldıramıyorum napmam gerekiyor?