Kızlarla paylaşım yapmayı ben tatile çıkınca kesti ama ilişkide istemiyor amacı ne?

Birkaç ay bir çocukla yazıştım Sonra buluştuk buluştuktan sonra da biraz konuştuk dedim biz ne olacağız çok yüklü miktarda borcu var ve 3 işe Birden gidiyor vaktim yok sana ayırmaya senden hoşlanıyorum ama dedi İlişki düşünmüyorum şu anda sıkıntılı bir dönem geçiriyorum dedi saygı duydum aramadım sormadım ama bir yandan da Instagram'da tatile çıktım ve tatil pozları vermeye başladım O da hepsine hikayelerimin baktı bir de ben zengin bir bayanım şehir dışında rezidansımız var Bunları ona da söylemiştim Rezidansta havuz başında İstanbul'un pahalı mekanlarında storyler attım bu çocuk da parayı seven bir çocuk ve bu paylaşımları ben yapmadan önce barda çalışıyordu barda kızlarla fotoğraflar videolar paylaşıyordu artık ben paylaşım yaptığımdan beri hiçbir şekilde hiçbir kızla fotoğraf video paylaşmadı sizce neden böyle bir şey yapmadı artık?
Kızlarla paylaşım yapmayı ben tatile çıkınca kesti ama ilişkide istemiyor amacı ne?