Kız arkadaşım malmı?

Yeni bir işe girdi insanlara çok fazla evcimen davranıyor bu durumdan ilişkimiz ilk başından beri rahatsızım ama bu sebeplerden ve tartışmalar yüzünden ondan ayrırmadım karakteri değişmiyo ve asla bu kişiliğini hoşuma gitmiyor ben erkeği varken bunu bana hissettirmesi gerekirken ben dışında herkese fazladan ilgili ve pozitif olduğunu düşünüyorum. Hasta felan değilim ama onun için bu toksit ergence olarak görüyor onu düzgüncr uyarmalarımı. Ve sıkılıyor konuşmak bile istemiyor çünkü konuşsa bile karakterinin öyle olduğunu bildiğim için kabullenemiyorum hep bir güvensizlik var içimde bu yüzden beni sevdiğini bile çok düşünmüyorum sanki ben ona yıllardır iyi geldiğim için beni seviyor gibi evine alıp beslediği kedi gibi sanki aşık olamamış gibi bende artık bu durumdan rahatsız olduğum için uzak duruyorum evet bende kişisel hayatımın getirdiği olumsuzluklardan ötürü bazı hatalar yaptım ( asla aldatmadım sadece maddi olarak buna rağmen ikimizde de araba var benim sayemde ) ve onun bu karaktersizliği ve bana karşı herzaman çok yükselemediğini gördükçe üzülerek onda uzak durmak istiyorum çok sevmeme rağmen ve bu zoruma gidiyor onun diğer insanlara karşı meraklı olduğunu hissediyorum daha önce yaşanmış bir kaç zorda olsa affedilir olumsuz hatalarda yaptı burdan biliyorum benimle büyüdü ama karakteri asla değişmiyor. Benden önceki sevgilisi farklı biriydi o esmer ben kumral gibi benimi sevmiyor bilmiyorum sıkıyorum onu ama sebebi onun karakteri çok yoruldum bana karşı son dönemde ilgisi çok azaldı yüzüne karşı da söyledim beni sevmiyorsun diye tepki vermedi göstermeye çalıştı ama bana o bile sahte geliyor eğer beni anlasaydı beni dinler konuşup çözmeye çalışırdı onun dışarıya karşı bu ilgisi hoşuma gitmiyor sonuçta işyerinde işini yapması lazım wpden gelenlerin ne iş yaptıgına değil (yaptıgı işi söylemeden anlatıyorum) çiftler geliyomuş kız hergün başka erkekle geliyomuş. kızla aramı iyi tutucam spor hocasıymış.{ Ama bana anlatırken yalanda söylüyor ben yanlış anlamayıp bişey demeyim diye araya yalanda katıyor ama anladım} örnek olarak (işi gereği) hergün başka erkekle yanına gelen insanlarla muhattap olmak istemesi hoş değil erkeği geçtim o kızla bile arkadaş olmak istemesi karakterini bana yansıtıyor yok işte spor hocası kanka olucam aramı iyi tutcam fiyatlarda yardımcı olur gibi burada tam mesleği söylemedim o okur diye siz spor hocasıymış gibi düşünün. Yani konu spor değil ben öyle dağ adamı biri değilim zamanında tek bile spor salonuna gönderdim kızlı erkekli karışık salondu ama oda yanlış o tek gönderdiğim bir günde bile herkesin çok kıskanıp kızacağı bir olay yaşatmıştı ilişkimizin ilk yıllarında oldu bunun gibi daha çok oldu çok bile sabrettim. Sadete gelirsem çok konuştum biliyorum benimle bu konuları konuşmak istemiyor eyvallah sorun yok bende onunla konuşmama uzaklaşma kararı aldım seni bu şekilde istemiyorum hakkımda helal değil diye uzun bi mesaj attım. Tamam İstanbul çocuğuyuz ama güzel kardeşim yaw he kardeşim hiç değilim.

Kız arkadaşım malmı?