Doğru kişi neden karşısına çıkmaz? Ben, oldum olası önce meslek dedim mesleğimi elime aldım çok şükür. Bu süreci atlatana kadar da sevgili dahi yapmadım. Şimdi de meslek var haliyle ciddi ilişkim olsun yuva kurayım istiyorum. Bir türlü bu tarzda bir insan bulamadım olmuyor. Bu nasip neymiş bana ne zaman gelecekmiş merak ediyorum 24'üm çok geç kalmasa bari diyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖzür dileyerek, söylüyorum ama nasip hiç belli olmuyor belki bir 10 yılda karşına çıkmayabilir bu süre zarfında çok kötü insanlarla da karşılaşabilirsin bu seni yıldırmamalı her şey kaderden ibaret
03 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıl çok uzun bir süre Allah korusun 🥲 o saatten eonra ne evlenmeyi gözüm alabilir ne de çocuk yapmayı
Cevap sahibi+1 yılUzun süre evet ama bir gözü açıp kapayıncaya kadar ömür geçiyor, anlamıyorsun bile.
Soran+1 yılGeçer geçmesine de o saatten sonra evlenmek istemem. Kim çocuk bakacak
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Ah canım tatlım, öncelikle kariyerini kurman müthiş bir şey! 🌟 Sana kocaman bir alkış benden! 👏 Ama aşk konusunda biraz sabırlı olman gerekebilir. Doğru kişi genelde hiç beklenmedik anlarda karşına çıkar, bu yüzden panik yapma.
Belki de biraz daha sosyal ortamlara girip farklı insanlarla tanışmayı denemelisin. Flört etmek, farklı insanlarla tanışmak için mükemmel bir yöntem. Hem kim bilir, belki de flört ederken kalbini zıplatacak o özel kişiyi bulursun! 😉 ❤️
24 yaş hayatın baharı, asla geç değil! Sevgi dolu ve harika biri olduğuna eminim, sadece doğru zamanı bekliyorsun. Aşka hep açık ol, enerjinle parlamaya devam et ve kim bilir, belki de aşk kapını çalmak üzere! 😍✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılseven çıkmadığı için.
00 Yorumla Hayatına bak, mutlu ve dolu geçir günlerini... Böyle bir arayışta olma... her şey beklenmedik bir anda kendiliğinden gelişiverir
011 Yorumla
Soran+1 yılHep öyle diyorlar. Bu beklenmedik an bir bana olmaz. Doğunun minik bir ilçesine atanmışım zaten oradan ne olabilir ki
Soran+1 yılDeneyeceğim. Şunda zorlanıyorum bu zamana kadar çiçek bile almadım sevilmedim. İnsan bunları tatmak istiyor
Soran+1 yılDuygusal olarak çok eksiğim. Gezerek falan bunu kapatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Eve gelince kafam "Herkes sevilirken sen sevilmemişsim" diyor
Soran+1 yıl😂😂 teşekkür ederim anlamanıza sevindim
Soran+1 yılNe bunun ilacı merak ettim😅
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılDaha küçüksün. Çalışıyorsan illa ki birileri çıkar karşına. Görücü usulü felan. Hatta vardır görüşmek isteyen ama sen beğenmiyorsundur.
021 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünen yok. Uzak mesafe oluyor herkese ve bu yÜzden istenmiyor
Soran+1 yılKüçük olduğumu da düşünmüyorum. Anca
- +1 yıl
Doğuda mı çalışıyorsun. Neden uzak mesafe
Soran+1 yılEvet doğuda çalışıyorum. Küçük bir ilçede eş durumu istememe 2 yılım. Kendim tayin istememe 3 yılım kaldı
- +1 yıl
2 yıl daha bekleyeceksin o zaman 🤣
Soran+1 yıl😂😂 26 ya kadar olmazsa daha da olacağını sanmam
Soran+1 yılUzak mesafeye bulaşmak isteyen yok. Aslında uzak mesafe de olsa bayağı değecek bir kızım
- +1 yıl
Görmeden bir şey diyemem 😃
Soran+1 yıl😂 beğenip yazıyorlar sonuçta
- +1 yıl
Ben de merak ettim şimdi.
Soran+1 yıl😅 fazla merak iyi değildir
- +1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi yürümez canım. Beklemeye devam sen 😁
Soran+1 yıl😂😂 yürüten yürütüp evleniyor. Bir bana denk gelmiyor gerçekten seven adam gibi adamlar
- +1 yıl
Yaşadığım için biliyorum. Tartışıyorsun barışamıyorsun. Çünkü yan yana değilsin sarılıp konuyu bitiremiyorsun. Basit tartışmalar büyüdükçe büyüyor. Nihayetinde bir birinizi bitirip son buluyor ilişkiniz.
Soran+1 yılBilmiyorum ya. Uzak mesafe ilişkisinden başka şansım yok gibi. Hem eş durumu yapmam için de gerek
- +1 yıl
He sen oradan kurtulmak için evlenmek istiyorsun 🤣 ya bu kadın milletinden korkulur.
Soran+1 yılSırf bunun için evlenmem hayatta ama iyi bir yerde olsa fena olmaz
- +1 yıl
Tabi orası da var. 3 sene sonra iyi bir yere tayinin çıkmayabilir de 🤣 bu devirde işinde gücünde doğru adamı buldun da bir de böyle kriterler kaldı he 😄 valla yaşın küçük daha senin pişmen gerek.
Soran+1 yılSeveyim kaldığım yer de bana güzel olur. Swvdiğim insanı bulayım yeter
- +1 yıl
Umarım bulursun. Rastgele :)
Soran+1 yıl😂😂 umarımmmm
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek kişiyi bulmak çok zor artık erkek için de bayan için de aynı sorun
016 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar sorunsa iki cins için. Bu insanlar neden birbirini bulamıyor
- +1 yıl
Erkek de kadın da guvememiyor insanların yaşam tarzı değişti ortamlar değişti erkekler evlenecek kız yok diyor bayanlar da evlenecek erkek yok diyor ve insanların tahumulu kalması artık eskisi gibi az bı tartışmada ayrılıyorlar ve boşanan kişileri de gördükce korkuyorlar bizim de başımıza gelir diye
Soran+1 yılEvet herkes aynı şeyi diyor. Evlenilecek bir kız olduğumu ve uyumlu olduğumu düşünüyorum fakat ben de içime sinen bulamıyorum
- +1 yıl
Nasip bu işler acele etme doğru karar ver mantık evliliği yap ozamn proplem olmaz
Soran+1 yılMantık evliliği sevmeden evlilik mi? Aynı yatağı paylaşacaksın sevmezsem çekim olmazsa o insanı görmek istemem
- +1 yıl
Yok gene seviyorsun aşık oluyorsun ama önce konuşmaya başlayınca tam aşık olmadan sana uygun birir mi degilmi onu ogren sorular sor aşık olunca şans uygun değilse bile bazı ufak tefek sana uygun olmayan şeylere göz yumabilirsin o da evlenince sorun oluyor
Soran+1 yılBunu yapıyorum genelde ya mesleği uymuyor ya zeki olmuyor etkilenemiyorum tipte önemli
- +1 yıl
Kriterin çok yüksek se zaten zor bulman illaki biseyi uymuyor ya
Soran+1 yılMeslek uysun ama ya. Ben öğretmenim asker polisle evlensem zor görürüm kendi başıma çocuk büyütürüm
- +1 yıl
Aynen meslektaş. bulabilsen daha iyi olur zaten ya hem geçim için iyi olur hem birbirinizi anlarsınız
- +1 yıl
Takipleselim mj
Soran+1 yılOnu da bulamıyorum keşke bulsam
- +1 yıl
Bulurusn nasip. bu işler
Soran+1 yıl😂 nasibim yok bence
- +1 yıl
Öyle deme yaa çıkar birisi kandirir seni evlenirsinix 😅
Soran+1 yılKandıramıyor kimse beni
+1 yılBazen olmaz hayat istediğini sunmaz sunsada uymaz ya zaman yanlıştır ya mekan belkide insan
03 Yorumla
Soran+1 yılBana bu konuda hiçbir zaman istediğimi sunmadı. Hep bir olmazlar ülkesiyim
- +1 yıl
Çocuklar bile gülmüyor artık talih yüzümüze nasıl gülsün
Soran+1 yılBize gülmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş 30 ve 3 yıldır aynı düşüncedeyim. Açıkçası görücü usulü düşünüyorum artık. Birilerini tanımaya çalışmaktan korkuyorum
042 Yorumla
Soran+1 yılBenim sonum da buna doğru gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılUmarım en yakın zamanda doğru kişi çıkar. Gene bizde gecikmislik çok kötü hissettirmiyor toplum nezdinde. Sizde bir de o baskı var maalesef. Hepimizin yolu gönlümüzdeki gibi kişilere çıkar inşallah. Çok takıntı yapma
Soran+1 yılYa takıntıdan ziyade işten eve gelince tek olmak her şeyi tek yapmak o kadar sıkıcı ki. İnsan eve gelince eşi olsun sohbet etsin istiyor. 26'dan sonra kadınlarda çanlar çalmaya başlar evlenecek kimse kalmaz
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle haklısın. Mesleğin neydi
Soran+1 yılÖğretmenim
Cevap sahibi+1 yılNeden hep meslektaşlarim denk geliyor 😆 okulunuzda yok mu bekar, kafa dengi
Soran+1 yılSiz de mi öğretmensiniz. Yok maalesef doğuda çok öğretmenli yerde çalışamıyorsun zaten ve hep kadın öğretmenler
Cevap sahibi+1 yılBizde çok kadın var da noluyor. İnşallah en yakın zamanda nasip olur ikimize de
Soran+1 yılİnşallah nasip olsun. İnsan bıkıyor
Cevap sahibi+1 yılBir de bana sor. Yaşın çok genç henüz çıkacaktır illa. Niyetini de kendini de temiz tut yeter ki
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum. Bir yerden sonra niyetini ve kendini temiz tutmak zorlaşıyor ne yazık ki 1 2 yıla hayatımda bir şey değişir mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen onun pişmanlığını yaşıyorum. Sen de yaşama. Temiz kal
Cevap sahibi+1 yılBakiresin değil mi?
Soran+1 yılBen de bir şeyler yaşarsam kendimi iyi hissetmeyeceğimi biliyorum ama dediğim gibi bu da nefis. İnsanı zorluyor
Soran+1 yılEvet öyleyim
Cevap sahibi+1 yılDaha önce sevişme yaşamadiysan sakın yaşama. Kızlarda bu yaşlar patlama yaşları. Çok kısa zamanda en uçları da yaşarsın. Demedi deme
Soran+1 yılBiliyorum öyle olduğunu. Biriyle baş başa kalmaktan uzak durmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten baş başa kalma ortamı pek yok. Arada mecburiyet olur onda da dikkat et
Cevap sahibi+1 yılKapalı biri misin
Soran+1 yılAçığım. Baş başa kalma ortamı gayet var. Herkes yalnız yaşıyor. Arabası olanlar araba ile gezdirmek istiyor vs
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenler kendini aşmış 😅 dikkat et niyetler bozuk. Bir kere he dersen devamı gelir. Zorunlu görev bitene dek takılırlar sonra elvedaa derler.
Cevap sahibi+1 yılNe kimsenin evine git ne evine dâvet et. Gelirlerse bir sebepten yine davet etme
Soran+1 yılGenelde asker kesim bizimle çok ilgileniyor 😅
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılOnlardan kesin uzak dur. Ya vurkac peşindedir ya da tatili çok beni her türlü idare eder kafasındadir. Eve maaş da girer fazla tatillerden ötürü yemek ev işi kitleme derdi de olmaz kafasındadir. Uzman çavuş ise eğer zaten koşarak uzaklaş. Bak sözümü dinlemezsen 5 yıl sonra kucağında bir yaş çocuk ile gelir dertlerini yazar bosanmak istiyorum ama çocuk var ayaklarına yatarsın 😂 dikkat et
Soran+1 yılEvet uzman çavuş buluyor😂😂 hepsinin de arabası var garip bir şey. Birisi hele iyi biri ama hiç bırakmayacak sandım
Cevap sahibi+1 yılBak tekrar ediyorum uzman cavuslardan uzak dur. Elde edene dek mükemmel olanlar elde ettikten sonra psikopata bağlar
Askeriyede profesyonel kesim arasında en düşük rütbe uzman Çavuşlardir. Hatta rütbe bile yok aslında subay takımı değildir. Bu yüzden en ezilen kesim de uzmanlardir. Bilirsin davranışta kontrast hesabı görevde kendinden küçük subaylar tarafından ezile ezile bir yerden sonra telafi gibi gördükleri yer aile oluyor. Cevremde 30 kadar uzman tanıdık var. Bir tanesinin evliliği güzel o adam da öğretmen çıkışlı ve çocukluk arkadaşı ile evlenmiş. Karakteri aşırı sağlam biri bu yüzden öyle. Uzmanlarda para tutkusu fazladır ve daha çok eğitimli kişiler olmadığı için gösteriş, bu yolla birilerini tavlama olayı vardır. Sözüm meclisten dışarı aptal kızları tavlamanin ilk yolu da arabadır. 😉
Cevap sahibi+1 yılBenim uyumam lazım. Umarım uyarılarımı unutmazsın. Zira unutursan bile günün birinde hatırlarsın çok büyük ihtimalle. :)
Soran+1 yılDediklerini dikkate alırım. Bu dediklerinin farkındayım tam olarak senin anlattığın gibiler. Hemşire öğretmen peşindeler
Cevap sahibi+1 yılAynen öyleler. Amaç vurkaçsa üzülürsün. Amaçları evlilikse daha çok üzülürsün. O yüzden sana bir öğretmen abinden tavsiye fabrikadaki asgari ücretli adamla evlen ama polis ve askerden uzak dur. İstisnalar dışında mutlu evlilik yok.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca aşağıda biri ben de öğretmenim demiş hemen yaş sormuşsun. Güzelim üzerler seni. Sosyal medyadan uzak dur. Eş dost akraba tanıdık birini bul. Görücü olsun ama sosyal medya olmasın
Soran+1 yılDoğunun ücra bir yerine atanmışım. Branışım gereği oradan gitmek imkansız ne eş dost akraba bulması. Bilsem böyle çakılı kalacağımı öğretmen falan olmazdım
Soran+1 yılBu kaç yaşındasınız sorusu da öylesine bir soruydu bir anlam aramayın🙂
Cevap sahibi+1 yılSınıf he mi 😅 ben sana bulayım sen bana bul. Sen İstanbul'a gelirsin ben senin oraya. Olmaz mı 😂
Soran+1 yıl😂doğru tahmin. Herkes evli geliyor gariptir ki
Cevap sahibi+1 yılŞansım:) neyse bu senedeeee bekar gezeliiim
Cevap sahibi+1 yılYa benim çevrede çok var da hem açıkçası tam istediğim gibi biri yok (kusursuz kimse yok o yüzden yine var içlerinde) e bu kez de İstanbul'da napayım ben problemi var. Ya memleket ya doğu başka yerde yapamam ben. Hele ki İstanbul'da Allâh esirgesin
Soran+1 yılBen de keşke İstanbul'da olsaydım diyorum çünkü doğunun minik ilçesi
Cevap sahibi+1 yılTamam işte doğudan birini bul ben de burdan bulayım. İkimiz de eş durumu yaparız 😂
Soran+1 yılBulabilsem zaten sorun olmayacak😂
Cevap sahibi+1 yılKendine değil bana. Senin amaç ordan kurtulmak değil mi. Benim amaç da burdan kurtulmak. Madem kendimiz bulamıyoruz kendimize, ikimiz birbirimize bulalim 😆
Soran+1 yıl😂😂 o çok zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela neler yaptın şimdiye kadar biriyle tanışmak için
010 Yorumla
Soran+1 yılBenimle konuşmak isteyenleri tanımaya çalıştım ama olmıyor uzak mesafeden falan. Kriterlere uymayınca da olmuyor
Cevap sahibi+1 yılInternet üzerinden mi konuşmak isteyenler kastediyorsun normal hayatta mı
Soran+1 yılİnternet üzerinden olup normal hayata taşınanlar
Cevap sahibi+1 yılPeki sence internetten biriyle tanıştığın zaman normal hayatta gerçekten sağlıklı bir iletişim veya ilişki olabiliyor mu veya bir şey hissedilebiliyor mu
Soran+1 yılİnsandan insana değişiyor bu. Ama uzaktaysa ilişki gitmiyor bir yerden sonra
Cevap sahibi+1 yılBi de şey gibi geliyor bana yani çok genellemek istemem ama hani internetten sana yazan kişi birçok kişiye yazıyordur gibi geliyor yani sana yazana kadar geldiyse O ana kadar bir sürü kişiye yazmıştır gibi geliyor o yüzden hani gerçek hayattan tanışmak isteyen biri daha anlamda ve değerliymiş gibi geliyor
Soran+1 yılBana da öyle geliyor ama atandığım yer gereği geröek hayattan bulmam biraz zor
Cevap sahibi+1 yılNeden zor mesela
Soran+1 yılDoğunun minik bir ilçesi. Herkes evli geliyor neredeyse
Cevap sahibi+1 yılMesleğin neydi
+1 yılyaşın ilerledikçe kriterlerin azalır o zaman daha kolay birini bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılKriterler daha da artıyor diyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz bu gidişle sevilemicezz galiba
16 Yorumla
Soran+1 yılSen 21'sin sevilirsin elbet
- +1 yıl
Yok ya bana denk gelenler şaka gibi
Soran+1 yılBana da öyle. İnsan meslek edinince adam gibiler denk gelecek sanıyor yokmuş öyle bir şey
- +1 yıl
Yok maalesef ummadığın kişiden veya bir anda geliyor yani bekleyince olmuyor
Soran+1 yılEvet olmuyor olduğu da olmadı hiç. Beklemedeyim her zaman olduğu gibi
- +1 yıl
Bende öyle hayırlısı diyelim
Sevilmek de bir rızıktır
19 Yorumla
Soran+1 yılO rızkı da bana vermeyecek mi anlamıyorum. Yanlış şeyler yapmak istemiyorum
Soran+1 yıl30'a gelmem beklerken umarımmm
Soran+1 yılŞimdi olması daha güzel gencim hayata bakışım renkli zamanla o halim gidecek beden de yaşlanacak. Birinin genç halini de görmek isterim
Soran+1 yıl😅 teşekkür ederim
Soran+1 yılİnşallah inşallah çok istiyorum
+1 yılKaç yaşındasın Ne iş yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirde yaşıyorsunuz bende öğretmenim
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındasınız
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşındayım
olmuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz