Mecburiyetten de olsa sevgilimle eve çıkmak istememiz hata mıdır (Ciddi düşünüyoruz)?

Konuya direkt giriyorum. Bu sene stajlarımızdan sonra mezun olacağız 1 yarı dönemimiz kaldı. Ulaşım konusunda zaten 4 yıldır sıkıntı çekiyorduk üstelik bu dönem staj yerlerimiz yurtlarımıza gerçekten cok uzakta farklı ilde sayılır. Her sabah Şile Silivri arası 140km akıl işi değil mümkün değil. Eve kendi arkadaşlarımızla çıkalım desek herkes kendi halinde takılıyor kimi diyor ben ev arkadaşımdan memnunum kimi diyor ben yurtta rahatım evin sorumluluğunu istemiyorum, herkesin kendi düzeni okulu var kampüse uzak bir yere neden taşınsın. Kısacası kimseyi bulamadık ikimizde, İstanbul'da zaten ciddi öğrenci yurdu problemi var. 2 hafta konuştuk bu sorunu eve çıksak olur mu diye karar kıldık, aileler büyük sıkıntı çıkartır ikimiz içinde öyle bir sorun da var. Başka bir çözüm yolu da bulamadık, karşılıklı olarak güven konusunda bir sorunumuzun olduğunu düşünmüyorum 3 yıllık bir ilişki var aramızda bide bundan önce arkadaşlık yılları da var. Ciddi düşünüyoruz ikimizde ama yinede aynı evde bir kız erkek olunca herkes kötü imalarda bulunuyor farkındayım. Birbirimize verdiğimiz sözlerden şüphem yok lakin yine de yanlış mı yapıyoruz? İki tarafta anlaştıktan sonra sorun olmaz diye bakıyorum olaya bide aileleri ikna konusu var. Erkek arkadaşımı tanıyorlar araları iyi fakat bu konuda ne derler hiçbir fikrim yok yalan dolan da istemiyorum
Mecburiyetten de olsa sevgilimle eve çıkmak istememiz hata mıdır (Ciddi düşünüyoruz)?