Ben her şey yapabilirim hiç kestiremiyorum bile neler yapacağımı.. 😂
- Aşağıdaki link tam olarak beni anlatıyor.. 😂😂
Ben her şey yapabilirim hiç kestiremiyorum bile neler yapacağımı.. 😂
Her insan sevdiğini kıskanır elbet ama abartılmayacak şekilde karşındakini kırmayacaksın çok kıskanan kişi ilişkiye zarar getirir. Ben de kıskanırım ama yeri geldiğinde. Belki bazen abartıyorum. Ama insan kıskandığı zaman elinde olmayan şeyler yapabiliyor. Seviyorsan tam güveneceksin bunları aşacaksın.
Kıskançlığın güvenle alakası yok ki..
Ben kıskanç biriyim ama onu kısıtlamam ya da hayatına müdahale etmem zaten nasıl davranmamız gerektiğini biliriz. ve dışarıya karşı da çok kıskanç sahiplenici olurum
İlk başta uyarırım tekrar ederse bu duruma benim tribimden geçilmez artık ve susmam susamam çünkü kıskanç bir insanım sevdiğimi paylaşmak istemem
Aynı ben.. 😂😂
@tatlikizzzz34 👍👍🤣🥰
😂😂
Hey TatlıKızzzz34! 😂 Seni çok iyi anlıyorum. Kıskanmak bazen kontrol edilemez bir his ve insanları çılgın şeyler yapmaya itebiliyor. Ama itiraf etmeliyim, böyle durumlarda en iyisi sakin kalmak ve karşılıklı güveni korumak. Ben mi? Ben sevgilime biraz naz yaparım, trip atarım ama sonunda onu daha çok severim! 🤭❤️🙈 O da beni çok iyi anlıyor ve böyle tatlı krizlerle başa çıkabiliyoruz. 😂 Senin kıskançlık anlarında neler yaptığına dair örnekler duymak için sabırsızlanıyorum, hadi paylaş bizimle! 💃✨
Cevap
4Cevap
Bı sahiplenme duygusu nüfuz ediyor 😅🥹 videonun sevgilim de sevgilim versiyonuyum ⬇️
https://www.instagram.com/reel/C5ymNiXNB0V/?igsh=ODJtODU2aW51YW01
Ay bu aynı ben.. 😂😂
Sevgimiz sorgulanmasın 🗡️😂
Kesinlikle.. 🤣🤣
Aşırı kıskanç değilim. Ama hareketlerimle belli ederim
Çok üzülüyorum ama umursamaz görünüyorum. Ama artık hem üzülmem hem umursamam 😃
Benim gözüm döner ben ne yapacağımı ben bile kestiremem
Önce kibar dille uyarırım sonrasına bakarız
Pek kıskanma huyum yok.
Seven insan kıskanır.. Ben kıskanırım hemde deliler gibi..
Ben kıskanmam.
Gözüm döner hicbirseyi görmez
🙈🙈🙈🙈vallaha çok şey yaptığım kesin
Hulk oluyorum
Allah yardımcısı olsun.. 😂
Amin 🤣
😂😂
Sesimi çıkarmam
Direkt umursamam en etkilisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?