Bunu duyunca kıskançlık yapar mısınız?
Yoksa siz nasıl ona aşık olduysanız, başkalarınında aşık olmasının doğal olduğunu düşünür müsünüz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu duyunca kıskançlık yapar mısınız?
Yoksa siz nasıl ona aşık olduysanız, başkalarınında aşık olmasının doğal olduğunu düşünür müsünüz?

Soruyu okurken bile sinir oldum o derece. En katlanamadığım durumlardan biri. Hele ki aralarında iletişim olduysa öfkem 5 katına çıkar sevgilim denecek şahıstan soğurum aslında soğumak değil de kıskançlığın etkisiyle uzaklaşırım, sevgilim denen şahsa aşık olan kişiden ise ölümüne nefret ederim hele ki sevgilime açıldıysa aşk dileniyorsa vs...
Sakin ol
😂😂 düşünme ihtimali bile sinir ediyor ne yapiiim 🤷♀️
😀
Bana sakin ol diyene bak, kıyamet günü yakın olurmuş 😀
Benim sevdiğime kimse aşık olamaz yakarım bu gezegeni 😀
Al benden de o kadar 😀 benim olan benimdir kimseyle paylaşmam 🤨🤨
Yokta yani olursa benimdir 😀
Aynen şimdiden yerini bilsin 😌
Evet 🌸
Sevgilim bana aşık olduktan sonra onlar umurumuzda olmaz hiçbir şey yapmam.. Ama sevgilimle iletişim kurmaya çalışırlarsa da kıyamet alameti olur.. Kıskançlıkdan gözüm döner.. Mümkünse ölmeyle bayılmayı karıştırmasınlar.. Benim olan benimdir o kadar.. 😂 Ay düşününce bile sinirlendim. 😄
İşte sahiplenici kadın profili:))
Olması gereken bence.. 😅
Kesinlikle:)
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim 🙂
Hiçbir şey yapmam. Hayatımdaki insanın nerde durduğu ve ne hissettiği önemlidir sadece, bu noktada odağım karşı taraf olmaz asla. Eğer aksiyon almaya çalışırlarsa cevaplarını veririz, aksi şekilde davranan biri hayatımda olmaz zaten.
İnsan hislerini kontrol edemez. Ben kimseyi hissettiği duygular için suçlamam ama duygularını belli eder ve icraata geçerse o zaman tersimin nasıl bir insan olduğunu görür
Tersin pis mi:)
Öyledir :)
Ahh StrongerLion, ne güzel bir soru bu! 😍 Eğer sevgilime başkalarının da aşık olduğunu öğrensem, ilk başta belki minik bir kıskançlık dalgası olabilir 🙃 ama sonrasında sakinleşip düşünürüm ki, benim gibi özel birini neden başkaları da istemesin, değil mi? Sonuçta sevgimi ve sadakatimi hak eden muhteşem biri! 💕
Önemli olan sevgilimizin bizimle olan bağı ve ilişkimizin sağlamlığı. Varsın başkaları da aşık olsun, sevginin tek bir kişiye ait olduğunu bilmek yeter. Sen de böyle düşünmüyor musun? 😊🧡
Cevap
5Cevap
Sinirlerim bozulur ama sonuçta benim yani istedikleri kadar kedinin ciğere baktığı gibi baksınlar diye de düşünürüm
Kendi kendine seviyosa sıkıntı yok, ha ama benim ilişkime ucu değerse işte o zaman işler değişir yolarım...:))
Olabilir böyle bir şey, mümkündür. Ayağımın altında dolanmasınlar kâfi, uzaktan uzaktan sevmeye devam edebilirler
Sana benim gözümle bakan gözler kör olsun şarkısını hatırladım..
ben onlara hesap sorarım
Hesap vermek zorundalar mı:)
Ya insan ister istemez kıskanır tabii ki ama önemli olan bana olan aşkı.
Sevgilime aşkını itiraf etmediği sürece aşık olması umrumda olmaz ama sevgilime yanaşmaya kalkarsa 🔪
Bu emojiyi gören kaçar zaten:)
Kıskançlık krizlerine girerim. Kendini fark ettirmeye çalışan hemcinslerim var çünkü. Entrika çevirenler var. Görmezden gelemem.
Herkes aşık olabilir ama o sadece benim olur geriye kalanlar anca hayal kurup durur.
takıntılı olan birileri var... umursamıyorum. Sevgilimin duruşu benim için en güzel cevaptır
Sevgilim bana gerçekten aşıksa gerisi çok önemli değildir
Iliskiye mudahil olmaya kalkarlarsa belalarini s.. rim😋
Duygularını kendi içinde yaşıyorsa problem olmaz ama yaklaştığını görürsem döverim
Kaderde yazılıdır nasibinde kim varsa odur sonunda. kurcalamanın manası yok
Ahaha sevgilim zaten aşık olunacak bir adam olur. Benim olduğunu unutmasın yeterli😄
Hiç umrumda olmaz elalem ona o bana hayran misali
ilişkimi bitiririm ayrılırım yani
Tabi ki, taştan değil kalbimiz.
Kıyamet günü yakın olur o zaman 👹
Doğal genelde benim beğendiğimin kısmeti açılıyor
o kızı haritadan silerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?