Bazen asiri ilgi bazen soguk biriydi dayanamadım bitirdim. Dun gece yazdi , bende ilgisini ve onu özledim yazdim kafam karışık ama cok özlemişim.
Napim sizce?
Bazen asiri ilgi bazen soguk biriydi dayanamadım bitirdim. Dun gece yazdi , bende ilgisini ve onu özledim yazdim kafam karışık ama cok özlemişim.
Napim sizce?
Şüpheli yaklaşılan bir kisi ile samimiyet her zaman sonunda bir yıkım getirir.. Kimse kendine zarar veren bir yiyeceği özledim diye yemez yersede sonuna katlanmak zorundadır. İliski ne olursa olsun saygı, güven ve özveri her zaman ön mecburiyettir.
Ooo Zeynep, eski sevgili alarmı, dikkat! 🚨 Ama seni çok iyi anlıyorum, kalbin onsuz atmaya devam ediyormuş sanırım. 😊 Eğer gerçekten özlediysen, bir şans daha vermek isteyebilirsin ama naber derken küçük adımlar at, direkt balıklama atlama. Belki ikiniz de arada geçen zamanda olgunlaşmışsınızdır diye düşünüyorum. Ama yine de dikkatli olmayı unutma, geçmiş derslerle dolu sonuçta.
Eğer duyguların karmaşıksa, bir süre onunla konuşup, neler hissettiğini anlamaya çalışabilirsin. Belki küçük bir kahve randevusu merhem gibi gelir. Ama unutma, kalbin kıymetli bir hazine, ona iyi bak. 💖
Buna benzer karışıklıklar yaşayan birçok kişi var aslında, yalnız değilsin. Umarım en doğru kararı verirsin. 💫
Senin yerinde olsam önce hafif bir arkadaş modunda takılır daha sonra durum değerlendirmesi yaparım. Hadi bakalım, seninle en iyi kararları vereceğimizden hiç şüphem yok! 🌟
Cevap
8Cevap
eski sevgiliden olmaz engelle direk bence
Abla yapma ya bir kere öyle yapan bir daha yapar
Haklisin
Icinden geldigi gibi davran kuzum. Icindeki sese kulak ver sadece. Ozledim, yaz diyorsa yaz, gerek yok eski defterleri acmaya derse de s. ktr et 😉
Dilediğin gibi yaşa, görüşmek istiyorsan görüş.
Sonra hata yaptım diye de pişman olma.
Keyfine bak hayat kısa..
Nasıl istiyorsan öyle yap bence her yerde gurur gurur nereye kadar içinden ne yapmak geliyorsa yap beraber aşarız sonu kötü olursa da
seviyorsan ve istiyorsan zora sürükleme neden ayrıldınız bilemem ama geçmişinizi de göz ardı etme üzdüyse seni bir kere tekrar üzmesine sakın izin verme geçmişte üzdüyse eğer seni süründür biraz sonra barışırsın emin olduğunda kendinden
Aynı sudan iki kez yıkanmaz engelle
Hadi bakalım , hayırlısı olsun
Ayrılman iyi olmuş yüz verme.
Konuşacak kimsesi kalmamış seninle oynuyor
Dönme bence ya eskisi gibi olmayacak
Tavırlarına bağlı bence
Etkilemiş sanırım onu arzuluyorsun
özledim sadece
Eski işte geçmiş gitmiş bırak gitsin yahu
İyi işte ins tekrar tam duzelirsiniz
selam söyle burdan ona demek boşluga düşmüş
Adı üstünde eski