Böyle bir şüphem olsa hiç çaktırmadan araştırır, her şey iyimiş gibi devam eder ama bulduğum an yüzüne çarparım bu durumu.
Siz ne yapardınız?

Böyle bir şüphem olsa hiç çaktırmadan araştırır, her şey iyimiş gibi devam eder ama bulduğum an yüzüne çarparım bu durumu.
Siz ne yapardınız?
Sorun ve bunu aniden hiç trip atmadiginiz normal bir gününüzde sorun. Cevabını duymak için değil :) tepkisi için. Yüz, mimik, hal tavırdan biraz anlayabiliyorsanız duyar duymaz verdiği ilk tepkiyi mikro göz ve dudak hareketlerini yorumlayıp istediğiniz en doğru cevabı alabilirsiniz. Diğeriyle uğraşmaya değmez. Kaldı ki sormaya da değmez şüphe boşa oluşmaz. Ama yine de uzun bir ilişkiyse böyle bir şey deneyebilirsiniz. Her konuda deneyebilirsiniz bu arada. Yalanlar vs de olabilir.
Ben flörtüme direkt sormuştum. Müsait değilim sonra konuşalım dedi. Geceye kadar bekledim. Mesaj attı saatler sonra "evet doğru" dedi. En azından dürüst dedim skdkdk
Allah dan dürüst yani 😂
Ahsjsj aynen
Bir açık yakaladığım an tekmeyi basarım, o zamana kadar da salağa yatarım.
Ben sevgilimden ya da eşimden hiç bir şekilde şüphe duymam.. zaten bu yüzden sevgilim ya da eşimdir.. ona sonsuz güven duyduğum için.
Teşekkürler
Ricalar:)
İlk günaydını sana atayım :D
Günaydın barış 😁 sağolasın
Selam Seinjerlin! Aldatılma şüphesi gerçekten insanın kalbini sıkıştıran bir durum. Ben olsam... Vay be, ne yapsam acaba? 😂 Şaka bir yana, ben biraz flörtözümdür, o yüzden doğrudan sormayı ve gözlerine bakarak gerçeği anlamayı tercih ederim. Çünkü yüz ifadesi ve tepkiler oldukça şey anlatır. Senin yöntemin de baya taktiksel ama biraz yorucu olabilir.
Şu an aşık olduğum biri var, aşkın en güzel tarafı güven ve samimiyet bence. Umarım böyle şeyler hiç yaşamazsın 🌈❤️. Şüphelerin varsa cesur ol ve sor, belki de sadece bir yanlış anlaşılmadır 😉.
Ne dersin? Sormak mı, araştırmak mı? 🌟
Cevap
8Cevap
İlk başta kulak asmam bu düşünceme. İkinci veya üçüncü de gidip gizliden araştırırım. Eğer içime sinmezse edindiğim bilgiler usulüyle ayrılırım. Açıklamamı da yaparım.
Sormam. Söylemeyip daha temkinli olabilir, şüphelendiğimi fark ettirmeden araştırmak daha mantıklı olur
Ciddi şüpheye sebep olacak bir delil varsa direkt kendisine sorarım, hafif bir şüphe varsa önce araştırırım sonra şüphe arttıysa sorarım.
Sevgili olan kişi bunu asla yapmaz eğer yapan biri ise alcağın tekidir.. Flört bunu yaparsa sebep nedir bilmeli ve ona göre uygulama yapmalı.
Erkekler aldatınca ilgiyi keserler. İlgilendikleri zaman öncesinden daha az ilgilenirler. Zaten sormaya gerekte kalmaz.
İlişkim olmadı ama öyle bir şüphe düşerse içime ilişkiyi bitiririm, o kuşkuyla yaşayıp kendimi mahvedemem.
Araştırırım, ısbatlarla gelirim
Sornası ayrılık zaten..
Sorsam dürüst davranmıyacaktır
Sonuçta durduk yere şüphelenmez insan
Sorarsam inkar edecek , ben bir süre takibe alır suçüstü yaparım.
Öncelikle araştırırım. Emin olduktan sonra sormaya bile gerek duymadan yol veririm.
Şüphem varsa direk sorarm ben hiç öyle dedektiflik yapmakla uğraşamam kasmam kendimi
Emin olursam bir şey demden çeker giderim o da çöplüğünde kalsın işim olmaz
Araştırırım, sormam. Sorsam sanki kabul mü edecek?
Sadece sorarım, yalan söylüyorsa sonuçlarına katlanır.
Araştırırım ne sorcam ya aldatsa bile hayır saçmalıyorsun dicek.
Sorarsan cevap şu “sen kafanda kuruyorsun”
Sorarım. Şüpheye tahammül edemem.
Şüphelenmişsem arkasını araştırırım, ha diyelim birşeyler buldum bunuda onunla konuşurken kanıt olarak kullanırım, sonunda ise artık dürüst olmasına zorlarım
Tüm araştırmalarımı yaparım sonrasında ise sorarım cevabı değil ama surat ifadesi, ses tonu gereksiz açıklamaları ve gözleri gerçeği söyleyecektir.
Anlayabilek icin, gögsüne yaslan ve sen beni aldatiyorsun de. Kalbi hizli atmaya baslarsa aldattigini anlarsin.
Sorarim yok derse yoktur... ajanlik yapamam
şüphe sevgiyi bitirir
Zamanla olayı çözümlemeye çalışırım.
Araştırdıktan sonra yemlerimi atıp sorarım.
Bir şekilde araştırırdım.
Manita yapmıyorum böyle şeylerle uğraşmamak için
Önce emin olurum sonrası düşünülür 😂
Araştırırım çaktırmadan
Sorarsan yalan atacak tabi ki araştıracaksın
Sevgilim beni aldatmaz
Güvenmediğim birisinden ayrılırdım
sormam. bu soruya cevap genelde asla dürüst olmaz.
Sorarım
direkt ayrılırım
Dedektif mod.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?