Ben maneviyatı olan biriydim
Yani dinen insan bazen bazı şeyleri sorgulayabiliyor ama Allah inancım hep vardı
O kadar sevdiğim erkekler oldu hiçbiriyle bir şeyler yaşanmadı, karşılıksızdı hiçbiri bana yaklaşmadı ki çok da garip ben güzel bulunan bir kızım, flört bile etmiyorlardı yani
Sonra ne oldu evli ve bebeği olan bir adamla oldum, ilk’ımi onla yaşadım
Boşanmayı düşünen biri de değil gördüğüm kadarıyla
Kendi seçimin demeyin değil farkındayım diğerleri seçimimdi ama olmamıştı yani her şey olması gerekiyormuş gibi oldu
Hep diyordum ki ya gerçekten sanırım artık evleneceğim insanla olacak, gerçekten Allah bir şeylerden beni sakınıyor diyordum
Çünkü kimseyle sevgili bile olmamıştım 27 yaşındaydım artık
Ama bunda bir hayır da göremiyorum sonuca bakarsak
Tabiki bilemeyiz hiçbirimizin hikayesi de bitmedi sonuçta
Ama ne yani nasıl bi hayır olabilir kadınla çocuk ölecek adam benle mi evlenecek
Yani dinen insan bazen bazı şeyleri sorgulayabiliyor ama Allah inancım hep vardı
O kadar sevdiğim erkekler oldu hiçbiriyle bir şeyler yaşanmadı, karşılıksızdı hiçbiri bana yaklaşmadı ki çok da garip ben güzel bulunan bir kızım, flört bile etmiyorlardı yani
Sonra ne oldu evli ve bebeği olan bir adamla oldum, ilk’ımi onla yaşadım
Boşanmayı düşünen biri de değil gördüğüm kadarıyla
Kendi seçimin demeyin değil farkındayım diğerleri seçimimdi ama olmamıştı yani her şey olması gerekiyormuş gibi oldu
Hep diyordum ki ya gerçekten sanırım artık evleneceğim insanla olacak, gerçekten Allah bir şeylerden beni sakınıyor diyordum
Çünkü kimseyle sevgili bile olmamıştım 27 yaşındaydım artık
Ama bunda bir hayır da göremiyorum sonuca bakarsak
Tabiki bilemeyiz hiçbirimizin hikayesi de bitmedi sonuçta
Ama ne yani nasıl bi hayır olabilir kadınla çocuk ölecek adam benle mi evlenecek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer