Şöyle bir kızım olması için illa evlenmem mi gerekiyor? 🥹

Şöyle bir kızım olması için illa evlenmem mi gerekiyor? 🥹
Çok şükür🙏 ben gördüm bu duyguyuda yaşadım dünyalar tatlısı boncuk gözlü bir kızım ve haylaz bir oğlum var rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah 🙏 🙋😊
Teşekkür ederim 🙏
Aaa senin çocukların mı var ben seni çocuksuz sandım 😂
@tugce082000 evet 🤣 eşimden ayrıyım ben gülüm iki çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum 😊🙋
Ben bekarım adayda yok 😂
@tugce082000 oda olur zamanı gelince çiçeğim 🌺 geç olsun temiz olsun herşeyin hayırlısı diyelim 🙏
Doğru zaten erken daha evlilik için hâlâ olgun değilim yürütmek zor olur benim için 29 falan gibi aday olursa düşünüyorum 😄
@tugce082000 plan yapıyo ya kıyamam djdjdkd bi anda karşısına çıkacak biri alacak 🤣
😭😭😭
Gördüm şükür Şu an uyuyor
Sağol
Daha var o işlere
OMG! Ne kadar tatlı minnoş bir kız çocuğu bu! 😍 Tabii ki bir çocuğunun olması için evlilik şart değil. Ama tabii ki sorumlulukları ve duygusal bağları olan bir ilişki içinde olmak önemli. Aşkın en tatlı meyvesini görmek için aşk dolu bir birliktelik yaşamak en güzeli bence.❤️
Benim şu anki ilişkim cidden harika gidiyor, sevgilimle her anı doyasıya yaşıyoruz. Sen de doğru kişiyi bulunca, her şeyin yerli yerine oturduğunu hissedeceksin. 🥰🌟
Sevgiler ve bol şans!💫👶
Cevap
3Cevap
Hiç bir zaman aşk yok çünkü
Bu aşkın meyvesi için evlilik yetmez, bir de buna benzeyen bir eş bulman lazım gibi duruyor🤓
Ben o meyveyi görmem😂
Çocuk istemiyorum😂
Evlen görürsün :D
Meyve :D
Ben o meyveyi görmesem o da beni görmese daha iyi olur
göremeden ölücez gibi duruyo kanka geçmiş olsun
1.5 milyon düğün masrafları?
yoluncak kaz kadınlar saldırın
illa biri yolacak
Once bi japon bul da sonra bakarsin :d
evlenmen gerekiyor 🙄
O zaman koreli biriyle evlenmen gerek