Astroloji & Burçlar Burçlar ne zaman aşkı bulacak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Koç : 4 aya kadar Boğa : AramıyorIkizler : Yalnızlık istiyorYengeç : Sevdiği var Aslan : Onunla Aşk başkadırBaşak : Aşkla işi yokTerazi : Çok yakındaAkrep : 2 ay sonraYay : 3 haftayaOğlak : Aşka vakti yokKova : İstemiyorBalık : Zaten aşık Burçlar ne zaman aşkı bulacak? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 7 ay Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı. hiç. bir zaman.. 1 0 Yorumla
Karahindibaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Aslan 8 ay Evet benimle aşk başka da bu sorunun cevabı değil 🙄ben aşkı bulamıyor muyum yaniiiiiiiii 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler 8 ay Yalnızlık istiyormuşum 1 1 Yorumla Soran 8 ay Tamam sen yalnızsın artık Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Yay 8 ay 3 haftaya mı sjsjd 2 4 Yorumla Soran 8 ay Evet kargoya verdim 😂 evde ol kapıyı açmamazlık yapma Yorumla DİYKAT Yay 8 ay PTT kargo değil dimi jsjs Yorumla Soran 8 ay Aç kapıyı Aras kargo 😂 Yorumla DİYKAT Yay 8 ay 🙃🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hiç. bir zaman..
Evet benimle aşk başka da bu sorunun cevabı değil 🙄ben aşkı bulamıyor muyum yaniiiiiiiii
Yalnızlık istiyormuşum
Tamam sen yalnızsın artık
Sevdiği var yav hehe 😅
İstemiyor, külliyen yalan
bu sene buluruz umarım
3 haftaya mı sjsjd
Evet kargoya verdim 😂 evde ol kapıyı açmamazlık yapma
PTT kargo değil dimi jsjs
Aç kapıyı Aras kargo 😂
🙃🙃
Aşkın ta kendisiyim sjhf
Ben Balık olarak bulamadim