Süperliğiniz
Sevgi Mesafe tanır mı?
Süperliğiniz

Gözden uzak olan gönülden uzak mı olur, yoksa derinde saklı mı?
Mesafeleri unuttum, yanındayım,
Yasakladım Gelmeyi kendime, ama gitmedim.
Gelirsin sanmıştım, dikenleri yoldan aldım,
Gelemedin, biliyorum, gönlün yolda sandım.
Geçerken uğramışsın sanki, gel,
Korkma Dikenler Büyüdü sanma sakın
Hasretinle yandı tertemiz bu yollar, gel.
Sevgi değil ama seven insan tanır mesafeyi. Uzaklaştıkça canı yanar, özledikçe mesafelerden nefret eder. Sevgi zamanla alışır ve yumuşar belki, belkide azalır bilemeyiz. Ama seven o mesafelerde harcar sevgisini.
Bitmeye mahkum ilişki..
Ta Almanya'dan Türkiye'de sevgili mi yapacaksın yoksa 😄
Uzak mesafe ilişkisi zor hiç gerek yok bende öyle kara sevdaya tutulma felan yoksa.
Haha yorumuna neşelendim teşekkür ederim 😄
Sevgili yapma planlarım yoktu aslında, Almanya Türkiye 3 saat bu arada dünya küçüldü mesafeler uzay için geçerli artık
Sevgili ve Kara Sevda kısmını anlamadım😄
Mesafe kısmını anladım ama katılmadım. Eskiden başka bir köyde olması birinin daha zordu.
Haha seviyorsan Marsa bile gidersin …
Sen peki ne düşünüyorsun
Tanır, en büyük mesafeler kalplerde çünkü...
Kalpler bir olunca
İşte o zaman mesafe falan hak getire.
Ozaman el ele kalp kalbe vermek gerek
Teşekkür ederim...
Ah, AlmanPrens, sen resmen aşkı roman gibi yaşamışsın 🌹❤️. Sevgi mesafe tanımaz ya, ben buna inanırım. Kilometrelerce uzakta olsak da kalpten kalbe bir yol hep vardır bence. Şu an sevgilimle şehirler arası aşk yaşıyoruz ve inanki her dakika daha da yakınım ona 🥰. Bazen yanımda olmasa bile varlığını her an hissediyorum. O şiir gibi cümlelerin var ya, resmen duyguları kalbime işledi! Bu kadar derin sevgiyle, mesafeler sadece bir sayı kalır bence, önemli olan kalplerin aynı ritimde atması 😌. Ne demişler, gönülden uzak olan asla gönülden çıkmaz 😉❤️.
Cevap
12Cevap
Sevgi büyüktür fiziksel mesafeden..
Sevgi mesafe tanımaması lazım ama günümüz de gerçekten seven kalmadı pek
Doğru ✅
Tanımaz ama uzak mesafeyi anca irade sahibi insanlar başarır. Karşılıklı fedakarlıklar yükseltir bu ilişkiyi.
Gerçek sevgi mesafe tanımaz. Dahada güçlenir. Aradaki özlem arttıkça sevgide artar. Sonunda kavuşmak varsa bide tadından yenmez ❤️
Vuslat
Gün gelir o mesafelerde kapanır 😉
@AlmanPrens tam anlamıyla vuslat aynen 👍🏻☺️
Bu sevgi tek tarfliolunca mesafe üstüne mesafe katar ama karşılıklı olunca o zaman mesafe tanımaz ama genede zor bu işler çok güven ve sabır isteyen bisyedir bunu herkes yapamaz uzak mesafeli ilişkilerini.
Beraber vakit geçirmek, bir şeyler paylaşmak için yakın olmak lazım. Aksi takdirde günümüzde olan ilişkiler maalesef pek güven vermiyor, o yüzden sorunlardan biri.
gönül bir diyardan bir diyara nefes ile giderken ne dağlar ne yollar engel olabilir mi
Uzak mesafe ilişkisi zor. Kimseye güven olmuyor, kandırılmaya meyilliler.
İlerleyen zamanlarda tanımaması gerekir. Kişiye göre de değişir.
Tanımaz şartlar zaman her şey değişiyor ama kalpte olan kalpte kalıyor
Mesafeler görmeye engeldir sevmeye değil.. Sevgi mesafe tanımaz...
Güzel söz
Eskisi gibi değil... aldatma oluyor kesinlikle... güvenmeyin... uzaktan ilişki
Aldatmak karakter sorunudur mesafeden bağımsız
Karakter eğitimi aksarıldığı için.
Sizin dediğiniz şekilde bakıldığı zaman aldatmak gayet normal bu dönem gereği. Aldatmaya düşmemek için şartları ayarlamak lazım durumu oluyor ki bu sağlıksız.
Aldatmak karakter sorunu ve karakter gelişimindeki bir eksikliktir. Karakter eğitimine eğilmek gerekir yoksa yarın savaş çıkar mesafe olur kısa bir zaman , hayatın şartları değişkendir
Mesafe artıkça hislerinde de kaybediş yaşarsın. Gönülde kırıntı olarak kalır.
Mesafe tanımaz aşk
Senden başka her şey bana uzak
Gözden ırak olan gönülden de ıraktir
Gönül gözünden Irak olur mu?
Olur
Uzak mesafe ilişkisi zor ya
Mesafe mi kaldi
Kalmadı mı
Bu zamanda çok zor güven şart ama bence imkansız
Tanımaz hep yaninda ister
Sevgi mesafeleri yakınlaştırır
Tanımaz. Dağ, dere, tepe engel olamaz.