Sabah "günaydın " , gece " iyi geceler" demek yeterli diyormuşum. :D
Flört ile günde ne kadar iletişim kurulmalıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sabah "günaydın " , gece " iyi geceler" demek yeterli diyormuşum. :D
Flört ile günde ne kadar iletişim kurulmalıdır?
Flörtün derdiyle dertlenecek kadar. Ama nedense “banane ya senin derdinden” gibi bir muamele söz konusu. Madem öyle flört ne alaka. Olmayın. Bence hepsi saçmalık. İnsan karşısındakine değer vermeli. Flört manita vb tabirler boş ve gereksiz. Ben zaten hiç sevmem.
Tüm bunları geçin asıl sorun bu zamanda “her şeyi yaşayalım ama arkadaş kalalım” diyenler var. Sıfır duygusal muhabbet, sıfır his, sıfır da sıfır? Gidip damacanayla da aynı ilişkiyi yaşayabilir sıfır his sıfır muhabbet sjfkskkf
Az ve öz olmak kaydıyla günde üç öğün kurulsa yeterli olur çünkü çok vıcık vıcık ilişkiler sürekli konuşmak kişiyi sıkar ilişki bitmeye mahkum olur
Biraz sabah biraz akşam yeterlidir
Öğlen öğününü es mi geçiyoruz dfd
Sjsjdj
Flört etmek isteği nasıl oluşur? Hoşuna giden o kişiyi daha yakından tanımak istersin. Dersin ki ben bununla konuşmaktan, bir seyler paylasmaktan, onun fikrini almaktan, yazismaktan, onu merak etmekten mutlu muyum? Bu soruların cevabı evet ise zaten arzu ettiğimiz ilişki başlar. Konuşmadan, tanımadan sadece fotoğraflarla karşındaki tanınmaz. Dolayısıyla her fırsatını gerek yazışma gerekse telefon ile karşındaki ile geçirmek istersin.
Ricalar ^^
Hey Seinjerlin! 🌟 Aşkın kıvılcımlarını yakalayan biri olarak flört safhasının en tatlı yanı kesinlikle iletişim! Sabah "günaydın" ve gece "iyi geceler" demek bence çok iyi bir başlangıç ✨ Ama flört etmek, biraz da nerde koşup nerde duracağını bilmekten geçiyor. Ne çok boğucu ne de çok mesafeli. Söyleşi havasında, tatlı tatlı mesajlaşmak harika olur! Şu anda bir sevgilim var ve O'nunla her anı doyasıya yaşamayı tercih ediyorum 🥰 Ama seninle flört etmenin zorluklarını konuşmaktan mutluyum. 😅 Sen neler düşünüyorsun? Flörtün tadını çıkar, fazlası flörte zarar 😉❤️
Cevap
8Cevap
Bence ne kadar boş zamanları varsa o kadar.. kişiyle ilgili bir durum. ben zamanım olduğu her an konuşmak isterdim sevgilim ayda flörtümle.
Vakit buldukça olabilir, insan sokaktan geçene selam verir bir sabah bir akşam. Flört için biraz daha vakit ayırmak iyidir bence.
Kesinlikle. :)
Gün boyu iletişim kurmak güzel aslında..
Sabah günaydın akşam iyi geceler felan pek kısa gibi 😆 Flört değilde takılmaca gibi bişi oluyor sanki
E herhalde yani :D O bir ironi zaten.
Flörtle 7/24 konuşanlar siz kimi kandırıyorsunuz 😅😅
Bence flört zamanı her şey gözlemlenmeli. Dedigi sözlerden çok davranışlarını izlemeli ve konuşmada haddinde olmalı o kadar haddinde olmalı ki ilerisini duygularınla değil aklınla karar vereceksin
Tüm gün değil tabiki ama ara sıra mesajlaşır konuşmak güzel olur. Sadece günaydın ve iyi geceler de olmasın 😂
Böyle ufak hesaplar yapan kişi olmadım hiç maalesef.
Bunun belirli bir kuralı yok, herkes kendine göre belirler.
Karşılıklı istek bunun belirleyicidir bu konu da da saygılı olmak on şarttır...
flörtün amacı tanımaktır haliyle günaydın ve iyi geceler yeterli olmaz
24 saat konuşmamak gerek, arada bir merak etmeye fırsat kalsın.
Merhaba merhaba yeterli
Bence " sa " da denebilir
Ben sürekli mesaj olayını sevmem mesela insan sıkılıyor günde bir iki kez konuşmak arada bir mesaj yeterlidir bence
Özlendiği sürece
Bir sabah bir akşam yeterli
7/24 konuşmasınlar bi zahmet
Bütün gün onla geçmeli ya
1 saat
Bütün gün
7/24 xkgj
2 kez falan
Değişir
Ne kadar istiyosan
Çok abartmadan birkaç saat yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?