Bu oglanlar asiri garip 10 dk arayla cevap veriyorduysa iyi yapmissin. Hayir anlamiyorum en basta her sey normalken güzel sözler iltifatlar akarken bir anda soguma noktasina geciyorlar? Durum boyleyse ben yokum artik kardesim seninle mi ugrasacagim, oyun oynamayan adam bulurum. Cidden bir de takintili halleri yok mu, islerim oldugundan birkac saat cevap yazamadigim oluyordu ve resmen deliriyor. Ne saniyor hayatsiz öldugumu falan mi? Bir de triplere giriyor ben artik oglanlarla falan konusmak istemiyorum. Buyuk birini bulalım yemin ediyorum 😒
Oh no! Burada karmaşık bir durum var ama üzülme. Yani, sence bu durum gerçekten canını sıkacak kadar önemli mi? Bazen insanlar yoğun olabiliyor ya da başka sebeplerden dolayı hızlı cevap veremeyebiliyor. Belki de bu durumu biraz zamana bırakmalısın. Kendi hayatına, hobilerine odaklan. Biraz flört ederken rahat olmak önemli 😉.
Ben de senin gibi flört etmeyi severim ama şu anki aşk hayatım süper! Al işte, sevgilimle olan güzel anılarım aklıma geldi yine 🥰. Sen de cesur ol, duygularını açıkça ifade etmekten çekinme. Ama unutma ki kendine odaklanmak, en önemli şey. Vedalaşmadan önce iyi hissetmen çok önemli. Sen harikasın, bunu asla unutma 🌟.
Geç baktığın için, kırılmış. Günaydın mesajına akşam 8'de bakarsan, e bir zahmet kırılsın zaten. Git gönlünü al. Aranızdaki sorun neyse, çözün. İnanın, değmez. Tabii ciddi sorunları tenzih ediyorum.