Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, bence çok az bir süre yani biraz daha zaman geçmesinde fayda var diye düşünüyorum yani 3-4 ayda anca alışılır bir insana. Kaldı ki bu insanla evlenmeyi düşünüyorsunuz. Çok ciddi bir şey bu yani çok iyi düşünüp taşınılması gereken bir konu.
Peki bir erkeği en iyi nasıl tanıyabilirim🥴
Bence daha çok vakit geçirmeniz lazım o insanla ve onun her durumunu, her halini görmeniz lazım. Neye sinirleniyor, neye mutlu oluyor, ortak noktalarınız neler veya diğer insanlara hatta hayvanlara karşı merhameti nasıl, konuşma tarzı genel olarak nasıl bunları gözlemlemeniz gerekiyor.
Ben görücü usulüyle bile olacağını düşünüyorum. Çünkü evlilikte yaşanması gerekenler evlenmeden yaşanınca sonrasında evlilikten keyif alamıyor çiftler.
Sağlıklı bir evlilik için ilişkinin süresinden ziyade, nasıl ve ne kadar derin yaşandığı önemli. 3-4 ayda gerçekten birbirinizi tanıdıysanız, değerlerinizi ve beklentilerinizi paylaşıyorsanız neden olmasın? Ancak acele etmek bazen hayal kırıklıkları yaratabilir. Duyguların netleşmesini beklemek her zaman daha iyidir. Herkesin hikayesi farklı ve önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz.
Anne battaniyesi gibi: Yavaş yavaş ısınmak en iyisi değil mi?
Cevap
5Cevap
Belli olmiyabilir senin istediğin kişi gibi davranıyorsa
Ee nasıl gerçek yüzünü görcemm
Olur tabi. Boşanma avukatı da lazım olur ama.
Ama uzun ilişki yaşayanlarda hemen boşanabiliyo
Bu kişiye göre değişir
Olmaz
Neden🥲
Sağlıklı olmaz, kullanır bırakır
Ciddi düşünüyoruz ama annesiyle ablasıyla tanıştık
İlişkide nereye kadar gittiniz
Nasıl yani
Yakınlaştı mı bu kısa sürede
Yakın temasımız oldu sarılmak vs.
Sarılmaksa iyi ileri gitmedi diyorsun
Öpüşmede oldu🥲 ilk öpücüğüm oldu
Kıyamam nasıl hissettin
Tuhaftı, bilmiyorum kendime ihanet etmiş gibi hissettim... hâlâ da öyle😢
Öpücük olunca mutlaka temasta olmuştur
Oldu mu
Olmasını istemiyorum ne yapcam bilmiyorum. evlilik düşünüyoruz ama bir yandan evliliği erken görüyorum o da şimdi nişan yapalım seneye düğün diyo...
Erken daha balım acele etme
Onu nasıl ikna edeceğim
İstemediğini söyle açık açık
Saçmalama
Çok erken
Fazla erken sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?