sevgilim beni bebek gibi hissettirmeyecekse ne anladım ben bu ilişkiden... diğer türlü vallaha mutlu olmuyom len az özen, az ilgi, az şevkat ya da yok olun
Erko yaratıklar, biz peri kızlarını bebek gibi hissettirmek zorundadır di mi?
Bilerek yapıyorsunuz demi? Senin gibilere böyle düşündüğü için erkekler ilgi göstermeyi neden haktan saysın? Erkekler açın gözünüzü ve bu patavat yoksunu ucube arkadaşlara 5 toz şeker ağırlığında bile ilginizi göstermeyin. Bırakın sabah akşam birilerini azgınca aşağı çekmeye çalışarak zır zır ağlamaya devam etsinler
Doğru söylüyorsun aşko ama önce sen kendi kendini bebek gibi hissettirmelisin. Başkaları ancak senin kendine verdiğin değer kadar sana değer ve sevgi verecek..
İstediğim gibi birisi olsun kolay kolay begenmiyorum ben yaa :/ beni tepelere taşımasına gerek yok yani evllik istiyorum da benim istediğim benimle evlilik istemiyo 😀 beni dinliyorsan sevdigin oldumu o da seviyorsa direkt ciddiye dök istesin seni bence bu zamanda senin sevdigin seni sevmiyo sanrmda öyle işte tatlım 🙄😊
Her insan aynı değildir ve her kız/ erkek aynı değildir yazık valla yazık bazı erkeklerde şöyle diyor kızlar hep aşkı kuşko ve bu arkadaş aşko kuşko ıyyyyy kötü ya
Daha ne yapak İlgi iltifat şiir Romantiklik Daha amuda mı kalkalım Zaten evlilikten sonra kıraathane, cafe, tatil , maç hayal oluyor Birazda empati yapın bacım
İyi de bebek sevecek olsam gider doğuya yoksul bir aileden kız bebek satın alırım. Senin yaşın kaç 23 olmuş artık 30 a merdiven dayamışsın. Kim ne yapsın seni teyze? Bebek kim sen kim? Bebeklerin yumuşacık tenlerine kurban ol sen
Evet öyleyim. Hatta birkaç saat önce soru sormuştum ama kaldırıldı. Bak mesaj hala duruyor
Soru paylaşımın kaldırıldı.
Soru başlığı: Terbiyesi verilmiş insan eti air fryer'da kaç derece ve dakikada yenilecek kıvama gelir?
Soru detayları:
Elimde genç bir kızın gluteus maximusu var. Derisini ayıkladım, kuşbaşı doğradım ve son olarak terbiyesini verdim. Başlangıç olarak 160 derecede 20 dakika, ardından 200 derecede 8 dakika pişirmeyi düşünüyorum. Atladığım bir nokta var mı? Derece ve süre doğru mudur? Gurmelerin yorumlarını bekliyorum
İşte benim öyle bir derdim yok kendinizi başkalarına nazlandırmayın yahu. Çıt kırıldım nazlı bebek iki ilgi görünce şımaranlardan olmayın. Sonra dünyanın sizin etrafınızda döndüğünü falan sanıyorsunuz. Erko yaratıklar , biz peri kızları demişsin bu neyin egosu ya.! Hayırdır onlarda bir ana baba evladı.