AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
427Cevap
bir yere kadar kıskanılmak isteriz ama ayarını tutturamazsan kıskanayım derken kaçırıverirsin, çok sıkmamalı
Ben kıskanılmayı çok severim çok hosuma gider derecesi ne kadar fazlaysa kıskanılmanın daha çok hosuma gider beni kıza bağlar. ama ben genelde güvenmediğimden kıskanırım.
Anasından ve çok yakın dostlarından kıskanmadığın sürece sorun yok. Ama takıntı haline geldiyse psikiyatr desteği alabilirsin (ciddi söylüyorum)
Psikoloğa görün aşırı kıskançlık hastalıktır karsindakine guvenirsen kiskanmaman gerekir ya guven eksikliğin var ya da gerçekten psikolojik bu sorun
Kıskançlık hiç bir zaman insana bişey kazandırmaz o yüzden kendine hakim ol bence çok sıkıcı bir kız tipi herşeyden kıskanılır mı ya :)
Güzel bir şekilde espri ile karışık uyarırsan sıkıntı olmaz bence ama saçma sapan atar yaparsan kötü olur
Adamına göre değişir aslında. Yersiz kıskançlıktan ziyade doğru zamanda gösterirsen hoşuna bile gider.
Kiskanc kiza tekmeyi vuruyorum bunaltmiyacak giyim magazasinda calisiyorum sevgilim kiskanirdi bakiyormusun baska kizlara diye soruyordu hep biraktim kiskanclik takintiya dönüşmememli
çok aşırı kıskançlık iyi değildir
benim senin gibi sevgilim olursa tekme tokat dalarım kusura bakma..
"bence" kıskançlık bir hastalık biçimidir. Umursamak / sahiplenmek gibi özelliklerle ilişkili değildir...
Hiç kıskanmamak şüphe uyandırır az öz yerinde olanı değerli olduğunu hissettirir fazlası zarar olur. Kararında iyi ve hoştur.
Kıskanmaktan daha güzel bişey mi var ya bence kıskançlık bir kızı dahada güzelleştirir ben bayılırım zaten kıskanılmaya
Benim sevdiğim bayan kuzenleri ile bilem konuşamaz dağıtırım ağzını bakmam göz yaşına seviyorsa katlanacak ulen!!!
yürü bee. d. d.
ana kuzusu bul besle biraz gözunude sende açsın ki yaptıgını normal gorsun ;)
hey beee :D
Acayip rahatsız edici bişi kıskanç bir kızla birlikte olacağıma harakiri yaparım daha iyi. O derece.
Aslında erkeğin cok hosuna gider. Ama kendi egosu sistigi icin sen yanında basit kalırsın. Bence kiskansanda umursamaz gibi davranman daha mantıklı ;)
3 yıldır yalnız olduğum için 3 aylık bebekten bile kıskanırım gibi geliyor sevgilimi 😂😂😂😂 bence kıskançlık çok hoş
Bence biraz tut kendini erkekler sıkılmayı kiskanilmayi pek sevmezler zararli sen cikarsin en sonunda bunalir kaçar kendimden biliyorum. Dile getirme pek fazla kiskancligini
Kiskanclik her bayan gibi erkeginde hosuna gider tabiki asiriya kacmamak sartiyla, seninki biraz asiri galiba.
Aşırıya kaçma yoksa onu cok bunaltirsin. Guvenmeyi dene yoksa daima icinde bir kurt seni yer bitirir kiskancligin sonu yok.
Benim hic hosuma gitmez. Sonucta ister istemez is dolayisiyla bayanlarla gorusme ya da tokalasma oluyor. Guvenmiyecekse hic sevgili olmasin
Erkeğin hoşuna gider her ne olursa olsun. Ama kızlarda bir yerden sonra beni çok bunaltyssun diye ters tepiyo..
Abartısı, hiçbir erkeğin hoşuna gitmez. Sıkılır, bunalır, soğur.. yeni heyecanlar arar, kendisini rahat bırakıcak huzurlu bir ortam arayışı içine girer.
Abartmamaya calis derim ben cunku ilgilinin de kiskancligin da fazlasi sadece erkekleri degil herkesi bogar. Makul seviyedeki kiskanclik insana deger verildigini, sevildigini hissettirir ama dedigim gibi fazlasi bigar ve sogutur.
Bence
m.quickmeme.com/.../...1bf7f26f095a8609a0dca6d.jpg
Kıskanılmak bir yere kadar güzel bir şeydir ama abartısı yorar. İçinden kıskanabilirsin ama dışarıya çok belli edersen her an kıçına tekme yiyebilirsin :D O yüzden içinden yaşmaya çalış kıskançlığı emin ol kıskanacağın şeyler yaşamayacaksın
Kendine kafanı dağıtacak başka şeyler bul. Sanırım boştasın ve kurdukça kuruyosun. Benim kız arkadaşım arada sırada da olsa kıskançlıkları saçmalık boyutuna geldiği zamanlarda hiç aramayasım geliyo onu mesela :((
Duruma göre kıskançlık yüzünden şu an bnmkiyle acayip soğuk durumdayız bir noktadan sonra aldırmamazlık başlıyor yani sevgi saygı azalıyor umrunda olmuyor yani kısaca şu an hiç umrumda değil mesela bugün yarın bişeyler yapmazsa bitecek.
Çok oldugunda tepkı verır.
Daha çok oldugunda sert tepki verir.
Aşırı oldugunda öfkelenır.
Boğuldugunda kaçar ardına bıle bakmaz..
Acikcasi sevgilimi gectim arkadas olarak bile bir kizin erkek arkadasini kiskanmasi bile bir erkek icin cok buyuk haz demektir.
Dozunda olduğu sürece kadında erkekte hoşlanır ama dediğim gibi dozunda. Eşeğin aklına zorla karpuz kabuğu sokmanin alemi yok :)
katılıyorummm :D !!! ve inatla katılıyorum :D !!!
Tesekkurler :)
Fazla kiskanclik bunaltir herşeyi dozunda bırakmalisin
Çok feci kıskanırsan oda çok feci bir şekilde soğur senden :)
Evet ama napcammmm
Vazgeçiceksin mesela bu huyundan :)
Minik kıskançlıklar hoşuma gider ama ben aşırılaştırdığında çabucak öfkelenip ona belli ederim o da uzatmaz. Çok abartarsan tehlikeli bir kumar oynarsın söyliyim de
Adam akıllı kıskanırsan yani bıdı bıdı yapmadan sozle değil edayla belli edersen çocuk sana tav olur amma çocuk çakalsa senin gibi 10 taneyse yalama olmuş anlamaz bile
bence güzel insanın gururunu okşuyor ama aşırı olunca çok kötü.
Aşırı kıskançlık karşımızdakinin hareket alanını ksıtlıyor ve bezginlik veriyor her iki taraf için de
Çok kıskançlık paronaya sokar çok düşündürür ve seni piskolojik hasta yapar
en iyisi sakin olmalı ve her harekitini izlemeli ve kıskançlığını belli etmeden yapmalısın;)
Benim çok hoşuma gider kıskansın ÇOK SEVERSE KISKANIR gönül eğlendiriyorsa kıskanmaz zaten...
sen kiskandikca onun biyerleri kalkar havalanır. belli etme
bende çok kıskanıyodum sonradan amaann dedim kendiliginden oldu ;:D
neoldu m
kız ayrıldı siz hala buna yorum yapıyorsunuz. iki yıldır gündemde kaldı konu. yeter biri kitlesin şunu.
benim hoşuma gidiyor ama canını çıkarmanında anlamı yok
Kıskanması hoşuma gider. Fakat aşırı kıskanması beni bunaltır. Aşırıya kaçmadan kıskanabilir.
Benim sevgilim benim face sifremi istesin, telefon dokumanlarimi takip etsin goz ucuyla bile bir kiza baksam dunyayi basima yiksin isterim
Kıskanmayacaksın.. Tabi çok olmadığı sürece kıskanabilirsin ^^.
Erkek Kankin varsa onunla çıkmaya başla yani o kişiyi aldat bir daha kiskanmazsin
Vallaha kiz kendini istedigi kadar kiskandirsin, ben onun niyetini bildigim icin, kiskanmam..
Hafif bir kıskançlık gurur verir ama aşırısı ise nefret ettirir
Dogru yoldasin. ben de senin gibiyim ve insan asik olduğunu kiskanir tabi sevgilin farkindaysa bunun
Sevgilinin hayatta ilişki bile düşünmeyeceği birini kıskanırsan emin ol sinirlenir : )
hosuma gider ama fazlasi g*otumu kalirir herkesteki gibi. bazende illet ediyo
şaçma sapan kıskançlıklar adamı kanser etsede kıskançlık sevilmenin işaretidir.
erkek dediğin kıskanç olmalı zaten sahiplenmeli birde götü başı oynamıcak sevdimi tam sevenecek masaya yumruğunu vurması lazım:)
kim l*n bu çocuk! !
öylemi :D :D
Cok tehlikeli hareketler bunlar az bise siniri gecersen :/
"Feci" diyorsan is bitmistir. Fail. Ayrilirdim. Gelemem sık boğaza aa.
Belli ölçülerde kıskançlık güzeldir, sevginin ve verilen bir değerin olduğunu gösterir., dozunu kaçırmamak gerekir, karşı tarafıda sıkmamak için...
Kıskançlığın da derecesi var eğer hayatı çekilmez hale getiriyorsan bir süre sonra kendi kendine kalabilirsin
Bende cok kiskancim ulennnnn:D hemde pissss kiskanirim:D
bunaltma ben de çok kıskancım ama belli etmemeye çalışıyorum
Ergenlik. tripleri normaldir. buyuyunce gecer. yavrum
çok ince bir çizgisi var ne çok sık nede bol bırak