Ben sevgilimi cok feci bir sekilde kiskaniyorum herseyden herkesden kimseyle paylasamiyorumm ne yapcam?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen en iyisini yapıyosun sonuna kadar kıskan sonuna kadar karış sahiplen hatta bunalt, senden izinsin adım atamasın ama onun da sana karışmasına izin ver. Ben öyle yaptım. Başlarda bu durum onu rahatsız ediyodu ama şu an 2.5 senelik bir ilişkimiz var ve durumundan gayet memnun senin böyle sahiplenmen beni sana daha da aşık etti dedi mesela. Kıskandığını belli etme diyenlere aldırma sen, sen belli et her zaman ve asla kıskandırmaya çalışma. Kıskanç insan kıskanılacak durumları kategorilere ayırmaz. Erkek arkadaşım da ben de çok kıskancız. Herşeyden kıskanıyoruz birbirimizi. Evet bazen bu durum bizim için bir sorun haline gelebiliyo ama çok nadir. Öyle birşey olmalı ki kıskançlığımız soruna dönüşmeli. Onun dışında bu durumumuzdan gayet memnunuz. Asla kıskandırma derken ne demek istediğimi de şöyle izah edeyim; Mesela geçenlerde erkek arkadaşımın bir akrabasının düğünü vardı oraya gidecektik, etek giymeme izin vermedi şöyle böyle derken ikna ettim ama dizin çok üstünde olmaması ve opak çorap giyme şartıyla, yola çıktık ailesi önden gitmişti o yüzden araba onlardaydı metroyla gitmek zorunda kaldık, yol boyunca bir an olsun elimi bırakmadı, sarılıyo falan gözü etrafta biri bakıyo mu falan diye, düğünün olacağı yere geldik cüzdanından birşey alacaktı elimi bırakmak zorunda kaldı, sağ tarafında olduğum için sağ eliyle elimi tutuyodu, bu sefer sağ eli dolu olduğu için elimi ordan uzattı sol eliyle yine sol elimi tuttu baya bir güldüm hatta bu duruma :) Yani senin kıskandırmana gerek yok o zaten karakter olarak kıskançsa kendine kıskanacak birşey bulur. Hem sen boşver aynı şekilde devam et onlar yeri geldiğinde bizim burnumuzdan getirmesini biliyolar dimi :) Eğer kıskanıldığı için halinden memnun değilse ona başımdan geçen bu olayı anlat :) ama dediğim gibi sakın kıskandırmaya çalışma ters teper :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKıskançlık güvensizliktir diyen insanlara inanmıyorum. Bence onlar rahat yaşamak istedikleri için kıskançlık güvensizliktir diyor. Kıskanmak-kıskanılmak güzel bir şey bence.
Ben sevgilimi çok saçma şeylerden kıskandım kabul ediyorum bunu. Ama sorun etmedi. Hatta hoşuna gitti çünkü benim onu ne kadar paylaşamadığımın, ne kadar kendime saklamak istediğimin bir göstergesiydi. Kıskanç bir insan olduğumu her cevabımda söylüyorum ve bununla mutluyum. Ayrıca karşımdaki kişinin de beni kıskanmasını isterim çünkü kıskanmıyosa bir sorun vardır.
Güven ve kıskançlık aynı anda yürüyebilir. Ben erkek arkadşıma çok güveniyorum ve kıskandığım zaman hiç güvenimi sorgulamıyor. Çünkü ona her zaman güvenmemekle alakası yok diyorum benim için öyle çünkü.
Ama bazı erkekler kıskanılmaktan hoşlanmıyorlar. Erkekler genel olarak kontrol edilmeyi sevmedikleri için kıskanılmak onları çok bunaltabiliyor. Her insan bir değildir. Kıskanılmak bazısınn hoşuna gider bazısının gitmez. Ama kıskanmak da yanlış bir şey değil bence.22 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum bence seven adam bıkmaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ben sana birsey anlatayim burada. Benim Sevgilim ayni senin gibi. Beni kimseyle paylasamaz. Beni durmadan sik bogaz eder. Futbol oynmaya giderim onu bile sorup sorgnular. Sordum ona neden böylesin diye. Seni cok seviyorum, kimseyle paylasmak istemiyorum ve benim senden kimsem yokkiydi cevap. Biz erkekler kiskanilmayi cok severiz, ama senin gibi kiskanirsa bir kiz sevdigini ozaman bu sik bogazlilik olur ve erkek sabirli degilse bikar ve ayrilir senden. Bu konuda tecrübeliyim inan bana huylarindan biraz vazgec. Iyiliginiz icin diyorum. Sevgilim yüzünden 18 yillik 2 en iyi arkadaslarim bana sirtlarini döndüler, artik onlarla konusmuyorum. Onlar sildi beni, bende onlari sildim. Arkadassiz kaldim, ama bunu sevdigimin yüzüne vurmuyorum, seviyorum diye. Düsün yani. Senin sevgilinde böyle olmasin, kötü birsey cünkü. Biraz daha az kiskan ki kendisini sik bogaz edildigini fark etmesin, bende seni cok anliyorum, cok seviyorsun paylasmak istemiyorsun, ama iyiliginiz icin söylüyorum. Lütfen adami biraz rahat birak :D :)) Size bol sanslar diliyorum, Allah mutlu mesut etsin ikinizide :)
00 Yorumla
Aşırı kıskançlık çok hoşuma gider ve her erkeğinde hoşuna gider, buna inanıyorum.
Ancak yeri geldiğinde kıskançlığını görmeli erkek, yeri geldiğinde ise içinde tutmalısın. Her an, her saniye ona kıskandığını belli etmemelisin. O az çok bilir zaten kıskandığını, tahmin eder, anlar sana bakınca. Ama anlamak ile kıskançlık krizleri geçirdiğini görmesi arasındaki fark ayrıdır...
Kıskanmalı bayan, seven insan kıskanmalı.
Yeri geldiğinde söylemeli, yeri geldiğinde sert çıkmalı, yeri geldiğinde ise yalnızca susmalı ve belli etmeden içine atmalı.
Sahiplenmeli insan sevdiğini, durum bu kadar basit aslında...
Söylediğim gibi. Aşırı derecede kıskanç olabilirsin, ancak yalnızca yeri geldiğinde kıskancım diyebilmeli, yeri geldiğinde seni kıskanıyorum yapma bunu diyebilmelisin. Her zaman yaparsan, sıkarsın, boğarsın...
https://i.hizliresim.com/ayLd3O.jpg22 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
425Cevap
+1 yılYahu bu kadar mi ozguvensiz ve eziksiniz.
Memlekette milyonlarca hatun var. Adam gelip sizi secmis, hala baskalarindan kiskaniyorsunuz.
Amaciniz erkegi elde tutmak olsun.
Ota boka trip atmayin mesela
Para yiyen kaltaklardan olmayin.
Eglenceli olun. Kendi dertlerinizi her zaman adama yansitmayin. Mesela bize ne sizin adetinizden. Ulen sevgiliniz yokken evde yatiyorsunuz. Sevgiliniz olunca ''off hallerim var benim''
Birakin arkadaslarinla gezsin tozsun.
Cinselligi tabu olarak gormeyin.
Bak ben 24 yildir erkegim gencler. Siz sevismezseniz, gri esofmanlari cekerseniz, trip atarsaniz, o adam da (eger becerebiliyorsa ki cogu erkek zaten baska kiz bulamadigindan sizle cikiyor) gider seksi, guzel, tripsiz bir kizla takilir.20 YorumlaBu durumda haklısın tabii. Kıskanmak hemen hemen içgüdüsel bir durum ve gayet doğal. Kıskanılmak da bir o kadar hoş ve çok güzel bir duygu.
Ancak olay kıskanmanın ötesine adım atar da şüphelenmek boyutuna gelirse işte o noktada sıkıntı olabilir. Çünkü kıskanmaktan doğan şüpheler de var. Ve eğerki şüphelenecek bir durum olmamasına rağmen bunu kasıtlı yaparsan kıskanmakta sıkıntı boyutuna ulaşırsın hatta ayrılık bile olur. Onun dışında tabiiki de kıskanabilirsin ama şüphelenmeyecek şekilde kıskanmalısın ^^)00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. Mesela senin şu durumun onun hoşuna gitmez.
Neden mi?
Çünkü, bir erkek herkesin olduğu gibi kıskanılmayı çok sever. Sevdiğini hisseder bu yolla çünkü. Ama sürekli olarak, kiminle konuştun? Napıyosun , nerdesin kimdi o? Neden bana söylemedin? Ben senin neyinimde bana sormadan yapıyorsun? Birdaha onunla konuşma. Gibi kelimelerdende nefret ederler. Çünki adamı sık boğaz etmiş oluyoruz.
Erkeği bir kafese koymaya çalışma. Erkeğini tanımaya ve güvenmeye çalış.43 Yorumla- +1 yıl
süper anlatmissin kardesim
- +1 yıl
Super anlatmissin
bir bayanın eşini kıskanma sı çok doğal ve yerinde bir davranıştır,
bir bayanin nişanlısıni kıskanma si abartilmamasi gerekir,
bir bayanin sevgilisini ya da erekek arkadaşını veya flört ettiği kişi yi kıskanma si hiçte yerinde olamayan negatif sonuçlar doğura bilicek bir davranis türüdür. .
negatif sonuçlardan kastimn neler olduğunu merak edenler yazsın paylaşirm.
siz siz olun bir erkein götünü fazla kaldırmayn (;10 YorumlaDışarda geziyorsundur el ele gözün bir an mankenin üstündeki şeye gidiyor ve hemen el acı vericek şekilde sıkılıyor.
Güneş gözlüğü takarsız gözlerin ağrır, karı kız mı kesiyorsun der,
Plaja gidersin yine aynı tatava... Facebookta bir resim beğenirsin haydaaa, twitterda birinin görüşünü retweet edersin kim bu kadın ne var?
Ayrılmasam elimde kalacaktı.20 Yorumla
+1 yılDengelisi iyidir, çok kıskançlık yuva yıkar, sevdiğinden bezdirir. Ayrıca kadın ya da erkek fark etmez bir taraf sürekli kıskançlık yapıp ağır baskı uyguluyorsa bu diğer tarafta "Kesin kendisi beni aldatıyor bunu bastırmaya çalışıyor" hissiyatı uyandırır.
00 Yorumla
+1 yılKadınım olacak insan da beni kimseyle paylaşamayacak kadar çok kıskanmasını paylaşamamasını isterim ama ben onun kıskançlığını dengelemesini bilirim. Güvenini kazanırım senin gibi deliler gibi kıskanan birisi bile gözü kapalı güvenebilir bana ;-) Sonrasında tadında kıskanmasını isterim beni ;-)
00 YorumlaAşırı kıskançlık sorundur bir erkek için. Fazla naz nasıl aşık usandırırsa fazla kıskançlıkta aşık kaçırır ;) Kendine hakim olmalısın, herzaman şöyle söyle o benimle sevgili başkası ile değil o beni seçti baskaşını değil :) Ben herzaman böyle söylerim arkadaşlarım arkadaşım sen ise sevgilimsin derim. Çünkü öbür türlü bu bir güvensizlik belirtisidir. Ona güvenmelisin :)
00 Yorumla
+1 yılen son sevgilimden ayrılmanın temel nedeni kıskanıldığım için sık boğaz edilmemdi. ama bak bazılarının hoşuna gidiyormuş otur al sevgilini karşına tut ellerini bak gözlerinin içine ve anlat derim bunu ona tepkisi ne olacakmış konuşarak tatlı dille çözersin bence
00 Yorumla
+1 yılSeven adam kiskanmaz... kıskanan da gerçekten sevmez ,, çünkü seven kişi sevdiğine güvenir , güveniyorsa kıskanması saçma ,. Ona güveniyorum ama başkalarına güvenmiyorum bir bahanedir sen sevdiğine güveniyorsan başkası sevgilini ayartmaya çalışsa ne olacak ki... zaten sen sevgiline güveniyorsun sevgilinin başkasına bakmayacagini biliyorsun... sırf kiskandigi için 6 yıllık ilişkimi bitirdim ben...
02 Yorumla- +1 yıl
Bende guveniyordum. Yanindan kiz gecse falan sinir olurdum o kiza ama guvenirdim. Ayrica guvenmeme ragmen ne yapiyirsun dedigimde bana mutlaka kizlarla alakali bisry diyor. Kizlarla ders calisiyorum uc kiz iki erkek sinemadayiz. Vsvs hep boyleydi guvenim vardi ama cevresi hep kiz? Bu ne kadar dogru
- +1 yıl
Bu bir bakıma iyi , sen ona güvendiğin için o da rahat hareket ediyor , peki sen nasıl davraniyorsun? Yani sadece kız arkadaslarinla mi zaman geçiriyorsun yoksa erkek arkadaşların da var mi? Varsa sevgilin bu konuda bir sıkıntı yaratıyor mu? aynı güveni sana gösteriyor mu? Güven karşılıklı bir şeydir.,. Tek tarafın yapması pek etkili olmaz..
+1 yılİşte paylaşmışsın zaten. Tabi kıskanan insanı seven var sevmeyen var. Ama sevmesen ya da sürekli düşünmesen kıskanır mıydın? Yani kendi egon için de kıskanıyor olabilirsin. Doğru sevgili olmaya çalıştığın için de böyle bir huy geliştirmiş olabilirsin. Gerçekçi olarak bir düşün derim çünkü kendi içine de dert olmuş.
00 YorumlaNormal birşey, ama aşırısı zamanla erkegin dötünü kaldırır veya bunaltır ve senden bu konuda şikayetçi olmaya başlar kıskan sahiplen onun oldugunu bilsin ama öyle gözüne soka soka degıl, gözü bir yere takıldımı direk alıp gözünü cıkartacgm deme gülerek kız
00 Yorumlaasıl ŞİDDET kendine güveni olmayan insanların birlikteliklerinde (KADIN/ERKEK) özgür bireylerin hayatına getirdikleri fiili ya da psikolojik kısıtlamadır...
KISKANÇLIK RUH HASTALIĞIDIR kendine güveni olmayan kimseye güvenemez... ben ilk kıskançlık tribinde şutlarım çıkarken kapıyı çek sereyan yapmasın derim03 Yorumla- +1 yıl
Beynini kullanarak yazdığına emin misin?
- +1 yıl
kendine güven duymayan herkesi kendi gibi zanneder kıskanır... kıskançlık ruh hastalığıdır... hiç kimse bir başkasının hayatına fiili ya da psikolojik müdehale edemez... AizenSousuke sen beynini kullana bildiğinden eminmisin mesele bu zeki insan kıskanmaz.. aptalların işidir kıskançlık... kendini bilen kadın erkek zaten kıskandırma gibi basit oyunlara kalkışmaz buna meydan vermez ama AizenSousuke gibi yeni yetme ergenler kıskanmayı sevmek zanneder beyniyle değil pipisiyle düşünür.
Azı karar cogu zarar Ortası yarar.. Mınnoş ılk zmanlar hos olur hos olurken erkegın ego tavan olur snra o ego şişer şişer şişerrrrrrr fasulye tanesı oldum der,, snra hopppp ben bunaldım sen cok kıskancsın beybi baş başşş der ve gider... Mutlu saglıklı ılskıler ✌️
00 Yorumla
+1 yılŞuanki düşünceme göre...
Değerli ve özel olduğu için kıskanılma hali hoşuna gidebilir...
Bu noktadan fazlası ise onu yorabilir...
Baskı, kısıtlılık, sınırlılık, kuşatılma...
Türk erkeği bunlardan hoşlanmıyor, çünkü Türk ailesi oğullarını bazen olağandan fazlaca özgür ve serbest yetiştiriyor... Dilediğini yap, dilediğin kadınla ol, hayatını yaşa... Böyle olmuşken; evlilik geldiğinde bir kadın tarafından sınırlanmak, baskı görmek, yönetilmek elbette hoşuna gitmeyecektir...00 Yorumla
+1 yılSadece erkeklerin değil benimde kıskanılmak hoşuma gitmiyor. O biraz insanın kişiliğine bağlı bence. Eğer kişi kısıtlanmayı, sürekli hesap vermeyi sevmeyen biriyse kıskanılmaya tahammül edemez. ya da ben böyleyim. Senin yapacağın kendini frenlemeye çalışmak ya da onunla empati kurmak. Ben kıskançlığın güven problemi olduğunu düşünüyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. hayatına müdahale edersen ve kısıtlarsan hosuna gıtmez... onların hosuna gıden tek sey eger o bak bu benı kesıo, gecen kız geldı ıste etkılendıgını soledı, vs vs dedıklerınde bole cok snırlenmeden ttlı sekıle kızacaksın sen bnmsın kımse sana bakamaz dıceksın hoslarına gıdıor. ama bnuda uzatmıcaksın yaniii sadece o anlık bıse olcak ve bıtcek :D
00 Yorumlaher şey ve herkes, gerçekten her şey ve herkes ise bir yerden sonra bunalır. Sen onun sevgilisi olabilirsin ancak hayatının hiçbir zaman %100 ü olamayacaksın. Onun arkadaşları var, ailesi var, işi ya da okulu var, zaman zaman bırakılmak istendiği yalnızlığı var, bir özel hayatı var. Sen onun hayatının en fazla %50'si olabilirsin, daha fazlası olabiliyorsan eğer zaten sıkıntı var demektir. İlerde çıkar.
00 YorumlaDevam et böyle katılıyorum sana BEN kendim KISKANÇ kızları çok seviyorum hem de aşırı derece olan kızları zaten buna da aşk denir benim öyle bir sevgilim olsaydı başka bir şey istemezdim yaw benim bir arkadaşım var bana diyor ki ( bir insanın parası var sa en güzel kızlar onun evler onun hayat onun her şey onun diyor) ben ise serefsiz ben zenginim zaten mal neden sayılarından biri bile b
01 Yorumlaçok kıskanclık tez ayrılıktır fazla kıskanma bence... sevgını guzel seylerle bellı et sadece... 2 tane kızla kounusunca sorguya cekme... o senı sevıyor sana guvenıyorsa sende aynı sekılde ona guven sevmeye devam et... emın ol od senı kıskanıyor ama hersıyıyle sana guvenıyordur tabı o kadarını bılemem.. canım ...:)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmanız çok normal çünkü seviyorsunuz. Ama bunu belli bir seviyede tutmanız gerekiyor. Fazla ileri giderseniz karşı tarafı bunaltır. Çekici biri olmaktan çıkarsınız. İlişkinizi üst seviyelere çıkartarak daha olgun hale getirin. Tavsiyem birbirinize güvenerek realist olmaya gayret gösterin.
00 Yorumla Abartılırsa sıkar, bıktırır HÖÖH yeter yahu dedirtir.
1 Her telefonu eline aldığında '' Ne ok kim kim'' '' kime yazıyorsun'' ''Kim nededi''
2 Dışarıdayken etrafta yaşayan başka insanlar kadınlar da var fakat bu durumu '' O na mı baktın '' ''kime bakıyorsun? Leopar taytlıyamı'' ''Benden dahamı güzel'' ''kime baktın'' ''baktınmı''
vs vs gibi durumlar adamı çileden çıkartır... Sıkar sıkar sıkar birdaha sıkar :)10 Yorumla
+1 yılBenim GİTMEZ benim sevdiğim kadına başka bir erkek yavşıyacak kızı alttan uyarırım olmadı çocuğa dalarım veya bende yanıma bir kız kankamı alır kıskandırırım sonra kıskanınca sende o çocukla foto çektirme üstüne binme falan derim anlaşırız o da beni anlar böyle şeylere girişmez
00 Yorumla
+1 yılhosuma gider tabiki ama kavga cikarip kusmesin
oyle sadece iliski yipranir
aldatmadiysam, biri ile flortlesmemissem benimle kusup kavga etmemeli
anca seni kiskandim oraya gitme ya da onunla gorusme diyebilir bu hosuma gider zaten gorusmem o kisiyle
ama ben yapinca yapmazssa ve o benden isterse eski sevgilimin yaptigi gibi bu sadece iliskiyi yipratir ve bitirir10 YorumlaBence kıskançlık güvensizlik belirtisidir. Ben birlikte olduğum kıza güvenmek onun da bana güvenmesini isterim. Tabi ki de sevdiği için kıskansın ama tadında bıraksın, kezbanlığa vurmasın. Mesela ben başka bir kızla konuştuğumda muhabbet ettiğimde beş dk sonra hesap sormasın. Zira karşı cinsten olsalarda kızlarda insan ve sevgilimle olan ortak noktalarımızdan farklı ilgi alanlarımız olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir.
Ben kıskanılmakdan hoşlanmam mesela birine ait hissetmek istemem kendimi özgürümdür ama çok kıskanırım başkasının bana ait olmasıda zevk verir bana yani insanların huylarına göre değişir. Sevgilinin buna tepkisini yazsan yardımcı olabilirdim diye düşünüyorum 😊00 Yorumla
+1 yılaşırı kıskançlık erkeği bunaltır.. çok seven sana çok bağlı olan biri bile sonunda öff der yani.. sen ona ben seni sevdiğimden kıskanıyorum güvensizlikten değil desen bile bu bişiyi değiştirmez.. o yüzden sen kendisi biraz frenle.. aşırı kıskançlık belli noktadan sonra sıkmaya başlarsa eldekinden de olabilirsin
00 YorumlaKıskançlık bir çöldür, önce sevgiyi sonra insanı kurutur.
Ona hiçbirşey olmaz, adın da ruh hastasına çıkar.
Öylece kalırsın.
Hayatta sadece kendini kıskanmalısın.
Gerisi boş, yapan her türlü yapıyor zaten.21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Muhtemelen bir sure sonra kapinin onune koyar seni.. o zaman aklin basina gelir.
10 YorumlaAşırıya kaçarsa tehlikelidir kıskançlık. İlişkinin ilk zamanlarında hoşa giden bir oyunken, ilerleyen yıllarda özgürlükleri kısıtlayan bir düşmana dönüşür. İki kişi arasında güvensizliğin çoğalması, ilişkilerin sonlanmasına neden olur... Özetle hoş bişey değil tadında olmalı fazlası zarar...
00 Yorumlainsan güvenmediği insana bu kadar yüksek dozda kıskançlık yapar sanki hı? herşeyi kurcalamak daraltmak.. kıskanıyosanda içinde kıskan çocuğu soğutma yavrucum
30 YorumlaKıskanılmak erkek kadın farketmeksizin güzeldir ama dozunda. Eğer böyle devam edersen kaybedersin. Özellikle biz erkekler özgürlüğümüze düşkünüzdür bize fazla karışılmasını istemeyiz. İyisi mi kendini kontrol altına al
00 YorumlaIlk baslarda hosuna gder seni dinler ama fazlası zarar bende cok kıskanc biriyim ama tut kendni rahat olmaya cals braz uzaklasr senden bogulur allah korusun yalanlar başlar ama tabiki kıskanma demiyorm ama dozunda :)
00 Yorumlakiskanmak ayri süphelenmek ayridir. Süphe duyuyrsan da güvenmiyosun demektir. Güvende olmasa o iliski er geç biter. Ama kiskanmak hem kizin hem erkegin gururunu oksar bence. Bu da sk bogaz etmeyecek sekilde tabi.. :)
00 YorumlaBir erkeği kıskanırsın ama bir zaman sonra bu erkeği boğabilir, işte çok fazla takılıyorsun sıkıldım diyebilir erkekler daha özgür ruhludurlar çünkü ama bu hoşlarına gitmiyor da değildir. Bir insan ne kadar çok severse o kadar çok kıskanır, ve bir insan ne kadar çok severse kıskanılmakta o kadar hoşuna gider. O yüzden karşındaki kişinin davranışlarından nasıl hissettiğini çok rahat anlayabilirsin.
10 Yorumlabu huyundan vazgeçmen gerekiyor çünkü kendine güvensizlik olarakta algılayabilir karşındaki. bıktırırsın sonra kendinden.
20 Yorumlahoşuna gider ama yerine göre arkadaş çevremden kız olsun erkek olsun aşırı olur ona güvenmeyi tercih etmelisin ve bunu ona göstermelisin çünkü onun bir arkadaş çevresi var onlardan uzaklaştırma sonucu sana dokuna bilir fazla sıkarsan başka denizlere yelken açabilir gizli kapaklı işlere rahatça yönelebilir çünkü senin kıskançlığın yüzünden sana sölemeyerek gece uyuyorum der dışarı bile çıkar :)
00 Yorumlakız arkadaşımın beni kıskanması çok hoşuma gidiyor deliler gibi kıskanıyor kimseyle konuşturmuyor falan ama aynısınıda ben yapıyorum onu kimselere göstermicek kadar kıskanıyorum
00 YorumlaValla kadınım tarafından kıskanılmak hoşuma gider ama arkadaşlardan görüyorum bazı kadınlar saplantılı gibi
ama küçük tatlı kıskançlıklar ilişkinin tuzu biberidir00 Yorumla
+1 yıltrip atıp ona ceza verme gibi saçmalıklara kalkarsan kısa sürede şutlar seni.
çok trip atmayıp ona ceza vermiyorsan istediğin kadar kıskan hoşuna gider.
ceza=Konuşmamak mesajlara cevak vermemek "bir süre ayrı kalalım" demek gibi şeyler cezadır.00 YorumlaTekerrüre bağlı :/ arada bir ufak tefek şeyler makul ama dakka başı oraya bakma bana bak ona baktın niye baktın beni sevmiyorsun gözün dışarıda filan olmaz yani..
00 YorumlaEvlendikten ya da uzun bir müddet birlikte yaşadıktan sonra geçer... sonra: "Amaan be öküz herifin teki işte ne b. k yerse yesin yeterki çalışıp eve para getirsin"demeye başlarsın...
00 YorumlaKıskançlık önemlidir.
şöyle söylemek isterim hangi ilk sevgililer vardır veya çok sevdiğiniz ilk sevgiliniz gözlerinizden bile sakınırsınız bakmaya kıyamazsınız öyle sevmek gerek öyle kıskanmak :)00 Yorumla
+1 yılKiskanilmak her insanin hosuna gider tabiki ama dozunda kiskanilmak gidip bu kiz sana niye bakti nerden taniyosun diye kavga etmeye baslarsan işte bu buyuk bir sikintidir
00 YorumlaSuyundan git sevdiği şeyleri yap bir erkek içten gelen sevgiyi görür baktın olmuyo ayrıl baba çivi civiyi şoker 5 yıldır ayni kişiyle beraberim tecrübe konusuyo yaşım 23 18 yaşında asik olup 5 yıldan bahsediyorum ve hala deli gibi seviyoruz saygilad
00 Yorumla
+1 yılEğer kıskanıyorsan bu kadar hiç güvenmiyorsun bu arkadaşa, senin güvenini sarsacak bir şey yaptıysa hiç uğraşma kıskanarak kendini yeme boşuna. İlişki böyle gitmez
01 Yorumlakıskandığın onun hoşuna gider belli et ama başının etini yeme o zaman sıkıntı olur mesaj kimden geldi o kız kim facebook şifreni ver gibi şeyler söyleme
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim kıskanınca bana güvenmiyorsun diye kızıyor kıskanmıyorum beni sevmiyorsun diyor. Erkekler dengesiz hiçbir durumdan memnun olmuyorlar nasılsa bu yüzden nasıl istiyorsan öyle davran.
00 Yorumlabir noktaya kadar erkek için gurur duyacağı bişey. iş anne, kız kardeş ya da akrabalığı olan dişiye dayandığında kesinlikle çok can sıkıcı ve ilişkiyi bititrici bir hal alıyor maalesef!
00 YorumlaEğer seviyorsa seni alışacaktır bu duruma hem bir kızın erkeği kıskanması cok güzel bişidir ben bilmem eşim bilirde izlemiştim öyle bişi cok hoştu mesala
00 Yorumla
+1 yılBirbirinize hayatı zindan edicek kadar olmasın yeter. (Bkz ; bana facebook şifreni ver. Sende ver. Erkekleri engelle. Kızları engelle) devam etmemesi gereken ilişki örneği
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılEğer aile akraba veya yakınlarından müşterilerinden falan aşırı kıskanıyorsan kendinden soğutursun aranızda konuşun anlaşın birbirinize güvenin seven insan her zorluğa karşı göğüs gerer
00 Yorumla
+1 yılÇok belli etme sıkılır bahane eder gider. Çaktırmadan takip et Davranışlarını bir kıza baktı diyelim Kızma konu aç dikkatini dağıt
10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumlahoşuna gider ama egosu tavan yapıp kendini vazgeçilmez sanar iki gün sonra da seni bırakır o yüzden kıskançlığını içinde yaşa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kıskan gitsin bişey olmaz. Pardon da yani onlar kıskanabilir biz kıskanamaz mıyız? Yok öyle yağma. sen çok kıskanıyosan biraz havalanır beyefendi ama olsun o kadar artık seven insan kskanır canım ;)
11 Yorumla
+1 yılaksine kıskançlık genel olarak erkeklerin çok hoşuna gider ama tabi abartı olursa ilişkide dengesizlik olabilir ;)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. kıskançlığın en kötüsü karşındakini kıskandırmaya çalışarak yapılandır. bunu yapmıyorsan hepsinin çözümü olur.
00 Yorumlaparanoyak hale geldiyse sıkıntılı ama her erkek 'içtenlikle söylüyorum buna bende dahil' biraz kıskanılmayı ister.
00 YorumlaHer şeyde olduğu gibi bundada aşırısı zarar. Onu gerçekten seviosan ve kaybetmek istemiosan derha azalt. Unutma fazla sıkboğaz edersen herkez bıkar, değerin düşer, kaçan kovalanır falan fıstık v. s...
00 Yorumla- Devamını Gör (431)
Devamını Gör(476)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem