AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
427Cevap
Gayet güzel bişi ama dozunu fazla kaçırma sogutursun kendinden
Her şeyin aşırısı ilişkiyi yıpratır arkadaşım. çocuk dayanamaz hale gelince çocuğu kaybedersin biraz daha dengeli davran. sevginin bile aşırısı usandırır aklında bulunsun.
kıskanclık yapmak için yapılırsa hos olmaz... orn: kız arkadasımlar şişşlide yürürken brosur dagıtann bir kız alır mısını diye sordu hayır dedim sevgilim bunu sorun yapmıstı ve cok sacmaydııı.
yani kıskançlık illaki olacak tabii ama her şeyin aşırısı insanı bezdirir bunu da unutma :) kıskansan bile fazla belli etmeki değerli arkadaşım sıkılmasın :)
Kiskanilmak bir erkek icin guzel bir olay yani ona olan sevgini belli hissettiriyosun ama fazla oldumu biktirir yani sana olan sevgisinde azalma olur dikkat et
Kıskançlıktan kıskançlığa değişir. Benim kafede yemek yememe bile karışan ya da karşı çıkan biri vardı. Bu kadar boğucu olmamak lazım. Çünkü seni seveni de bıktırırsın.
kıskandırılmaya çalışmak beni sinirlendirmekten başka bişi yapmıyo
Seviyorsam kıskansın tabi. Şizofren olmadığı müddetçe zararı yok.
Ulan Düşünsene Sevdiğin vAr ve Seni Kıskanıyor ulan kendimi önemli hissederim çok hoş :))
ben sevgılım benı kıskansın ısterım hatta cok hosuma gider :D kıskançlıktan öldürsün D:
Gider aslında ama aşırı olmadığı sürece önem verdiğini gösterir
Oranı ayarlarsan hoşuna gider ama aşırıya kaçarsan sıkıcı olabilir
bir zamandan sonra herşeyi kıskanan kız çekilmiyor soğuyor insan
Kıskançlık dozunu azaltmalısın. Yoksa bir süre sonra bunalır.
Ne oluyor biliyor musun? Bir zaman sonra erkek dayanamiyor patlıyor siz de çekilmez oluyorsuniz ayrılık oluyo
ben kızın kıskanmasını severim ama.
kıskancından dolayı aynısını bana yapar diye korkarım buda ayrılık sebebi olur
cok abartirsan askerlik hizmetine doner hic hosuna gitmez
durmadan bana tekmil ver diyen kizlar adami kanser eder
Eğer seviyorsa katlanır... Madem öyle kıskanıyorsun, Başkalarına gidemeyecek bir yöntem uygula... Mesela ona kimsenin veremediğini ver. ;)
Hoşuna gitsede gitmesede kıskancım beni kabul eden kıskançlığımla edecek yoksa kapı orda
cevap bu :)
Aşırı derece Kıskanmak bir yerden sonra paranoyaklik yapar bu da yakında ayrılık getirir sadece güven gerisi basit
Hoşuma gider lakin sürekli tekrarladığın zaman direk kafamda acaba bu bana güvenmiyor mu? da sürekli yargılıyor diye düşünürüm
biraz rahat bıraksaydın nefes alsaydı çocuk baskı yapmasan olmaz mı çocuk senin kölen mi zalimin kızı :)
Hoşuna gider ya da gitmez ben kıskanırım abi paylaşamam. Tabii belli etmemeye çalış en iyisi öyle..
bir şey yapmana gerek yok, sen bu kıskançlıktan fazla yaşayamazsın, oda kurtulur olay biter :)
Benimde sevgilim beni kıskandı sonucunda ayrıldık. Fazla boğma sevgilini kaçıverir anlamassın rahat bırak adamı gerektiği yerde ağırlığını koy zaten nasıl hareket edeceğini bilir çok sıkarsan yapmayacağı varsada yapar zaten..
bazı gevşek erkekler vardır, bu fırsatı yani senin ona karşı kıskançlığını hissettirdiğin an götleri kalkar, ve bu kıskançlık simgesini fırsata çevirmeye çalışırlar, onun için kıskan ama fazla belli etmemeye çalış ;)
Fazla kiskanman iyi değil sonucta bikabilir onu onemsedigin icin kiskandigini dusunsun ve kiskanmana ragmen ona guvendigini hissetir zaten eger seni seviyorsa kiskandircak hareketlerden uzaklasirama sevmiyosa artik guvenini nasil kullanir...
ben açıkçası kız arkadaşımın aşırı kıskanç olmasını istiyorum bunu da ona söylüyorum
İyi yapmıyosun söyliyim benim sevgilimde aynı senin gibi çocuğuymuşum gibi davranıyo hic bişey yapmama hiç bir yere gitmeme izin vermiyo bu yüzdende kavga ettik sevgilini aşırı derecede kıskanıyosun yapma aranız açılır.
Kıskançlık bir güvercini elinde tutmaya benzer çok sıkarsan ölür az sıkarsan kaçar
aslında benim hoşuma gider beni ne kadar sevdiğini anlarım.
çok hoşuna gider ama kıskançlığa trip atmada orantısız güç kullanır.
kıskan kızlardan falan ama kıskandırmaya çalışma özgürlüğünü fazla kısıtlama
Sana şu kadarını söyliyim o kadar kötü bişey ki ben ona yapmaya cesaret edemedim
Al onu karanlık bir odaya kitle sadece Birtane gözlükle onu göre bielecegin bir sıstem hazırla ve onu sürekli izle.
İşin şakası tabiki :)
Kıskan deli gibi kıskan ama belli etme çok kıskandıgını belli edersen gider
Kadın erkeğini mutlu edecek- erkeğide onu kimseye muhtaç etmeyecek.
Kıskançlık erkeklerin hoşuna gider mi diye soraydın iyiydi :))
Sevgilinin bundan zevk alması lazım. Her normal erkek gibi.
Kiskanilmak guzel birsey ama bu aşiri guvensizlik gibi olursa cekilmez.
ona daha az onem ver o da hissedecektir ve temkinli olcaktir..
Bence suçlu degilsin kıskançlık sevfiğin için güzel kız
herseyin fazlasi zarar sonunda sevsede bikar uzaklasir. s
bir sevgilim vardı otobüsün buglanan camlarını siliyim dedim kim el sallıyorsun diye uzun zaman konusmadı benimle :S
Kıskanmanında adabı vardır. Bende biraz kıskanç biriyimdir mesela sevgilim bir erkekle konuşursa veya internette arkadaş felan görürsem ağzına sıçarım
Normal kıskanman ama boğarsan adamı seni bir süre sonra bırakma tehlikesi var.
herşey dozunda güzeldir.
Kesinlikle trip atan, aşırı kıskanç olan, gereksiz yere tartışma çıkaran, küfür eden, alkol kullanan kızlardan nefret ediyorum :)
Benim hoşuma gidiyor ama bu başkaları için farklı olur onların düşünceleri birbirini tutmaz bence insandan insana değişir
Kendine veya karsisindakinr guvensizlikle aciklanabilir. Ozellikle kendine. Biraz rahat birakmayi ogren bence
Kıskançlık dozunda güzel. Eğer o kadar fazlaysa büyük ihtimalle henüz güven oluşmamış. Erkek arkadaşın içinde durum kıskanılcak bir şey yok tarzındaysa bir müddet sonra itici olabilir bu durum
bazılarının bu hoşuna gider ama o bazılarından değilse avuçladın demektir :)
Arkadaslarimla iliskilerime ve takilmalarima karismasin yeter onun disinda her seye katlanirim
Çok aşırı kıskançlık ve trip atarsa soğurum o kızdan
vallaa birazda o seni kıskancak arkadaşım fazla düşme
Konu başlığını çözemedim bn :-) açıklamayı anladmda.. oda seni seviyosa hoşuna gider
çok gitmez. abartmamak herşeyi tadında bırakmak lazım.
Ona soyle sana biraz guven versin kiskancligin belki gecer
fazlası zarar elbette erkek kendini baskı altında hisseder
Kıskan tabi ama abartma bence çok. Sonra darlanıyolar, bunalıyolar, sıkılıyolar falan..
Kıskançlık = kaybetme korkusu
Rahat ol kaybetmessin kaybetsende bişey olmaz
Kıskançlık bir saplantı. Tedavisi yok zor bir durum.