- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEtmesin bi zahmet, tamam çok kıskanç değilim ama abartmasın.. geçen biri yanında iltifat etti, ya çok karizma falan tarzı bi şey dedi ama boşluğuna geldi fark ettim, evet ondan aldım ben de zaten dedim güldüm konuyu dağıttım, bi daha da iltifat etmedi😂
15 Yorumla- 1 yıl
Katil olmamak için olayı toparlama şeklim :D
- 1 yıl
Ahahah içimizdeki şeytanı uyandırıyorlar
- 1 yıl
Uyuduğu var sanki :D bıraksınlar kestirsin azcık djfka
- 1 yıl
Akdkskx o konuda haklısın
- 1 yıl
😅
En İyi Cevaplar
1 yılEmpati kurmalı sevgilim/eşim bu konuda. Bana herhangi bir konuda onun yanında veya onun yanımda olmadığı bir yerde bir anda herifin, kendini bilmezin, sinsi erkek yılanın biri iltifatları yağdırsa kendisi ne hisseder? Ben de doğal olarak deliririm elbette ki, kimse benim sevgilime/eşime sırnaşmaya kalkışamaz işin doğrusu, ben çıldırdığımı o esnada sakin kalıp belli etmesem bile, o kadını ablukaya alırım rahat durmam kesinlikle 😃😃
13 Yorumla- 1 yıl
Mükemmel hareket 😃
- 1 yıl
Olağanüstü Mükemmel Hareket OMG 😅
- 1 yıl
😁 haha tabii ki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılYalancı bir tebessüm bırakıyorum, yanımda iltifat etme nezaketinde bulunuyorlar. Başbaşa kalabileceğimiz bir esnada kulaklarına inceden bir şeyler üflüyorum… şuur kaybı yaşıyorlar !
14 Yorumla- 1 yıl
Wuhuuu 😅 süperdi bu
- 1 yıl
😎😎🌹
- 1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHellowrrii, Hayır tabi ki de böyle bir şeyin ihtimali bile mümkün değildir.. olursa da tabi ki benim sinirler uçar ve gerekeni yaparım. gerçekten öyle iltifat falan kendimi tutamam ben biri sevgilime iltifat ya da direk fiziğine söz söylerse :D sjsjs
112 Yorumla- 1 yıl
Sen sakin ol :D
- 1 yıl
Sakinim cann :D
- 1 yıl
O an sakin ol işte :D yoksa sen yengeç kıskaçlarının arasına aldın mı djdja yazık gelinime
- 1 yıl
sjsj :D Yengeçler hem çok duygusal hem de çok kıskanç olur derler, Gelinin sever bence
- 1 yıl
Bakacaz artık :D
- 1 yıl
Bakalım sdjjs :D
- 1 yıl
Ben görümceyim görümcelik yaparım :D
- 1 yıl
Sen nasıl istersen Can :D sana güvenim tam iyi anlaşırsınız gelininle sdfds
- 1 yıl
Ahaha :D süper can anlaştığımıza sevindim
- 1 yıl
:D 💙
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Teşekkür ederim can 😌🧡
- 1 yıl
Rica ederim can 🫶🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Socyetic_SheqiiL! 🎉 Ahh o iltifatlar, ayy... Fazla sevenlere selam olsun. Sevgiliye hemcinsin iltifatı, hmm düşünelim. Valla ben şu an aşık olduğum için dünyam pembe, mor, unicornlu 🌸! Biri sevgilime güzel bir şey söyleyince genelde "Vay be, benim seçtiğim ne kadar cool ve çekici!" diye düşünürüm. Ama, tabii, dozundan fazlası varsa işin rengi değişir, hani insan tatlı bir kıskanır ya 🤨.
Senin tatlı esprilerini çok sevdim, burada bir vibe yakalamışız resmen! So, hemcinsim dediyse belki karşındakinin iyi niyetiyle aldığını düşünebilirsin. Yeter ki sınırlar aşılmasın! 😘💖15 Yorumla- 1 yıl
Aşko kullanıcı adımı doğru yazar mısın sjfka :D
- 1 yıl
Bir şey soracaktım benim sorularımda bir problem mi var sanırım sen burada eskisin hiç görüş almadığı iki sorum oysaki arkadaşımın dediği gibi yaptım görsel koydum
- 1 yıl
@Melodi_Perisi yok bir problem göremiyorum. Adminlerin gözüne çarpacaktır. Sen aynı şekilde sormaya devam et. Bu arada benden eskiler var ya hddja onlar niye göze çarpmıyor hiç
- 1 yıl
Bir şey soracağım arkadaşım bana seviye 5 olmadan soru sorma demişti ama ben dayanamadım sordum Bir de arkadaşım diyor ki bence paylaşarak daha çabuk puan kazanabilirsin ama bence paylaşmak çok zor gibi geliyor yani buradaki belgeleri incelediğimde telefonla bunu yazamam çok zor arkadaşım diyor ki eğer bence süper bence seçilirse 20 puan kazanıyorsun ama çok zor gibi geliyor bilmiyorum onu yapmalı mıyım yapmamalı mıyım
- 1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılHele bir etsin bakalım 😂
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılSevgilim olacak şahsiyetin tepkisi esas olan
10 Yorumla
1 yılŞahsen benim sevgilim bunu yapsa ben de onun hem cinslerine çok sıcak davranırım onun yanında onun hem cinslerine mavi boncuk dağıtır ü baksın bakalım hoşuna gider mi acaba benim bunu yapmam katiyen böyle bir şey tahammül edemem gördüğüm ilk anda o erkeği yakar küllerini savurur üzerine de bir bardak soğuk su dökerim onu tamamen hayatımdan çıkarırım tak tak net bu söylediğim şey
11 Yorumla- 1 yıl
Ama sevgilinin suçu ne :D
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılAşırıya kaçmadığı sürece tabi ki iltifat edebilir. "Bu gece o küpelerle ışıldıyorsun" veya "Yaydığın enerji gözümden kaçmadı" gibi iltifatların sevgilime edilmesine (olduğunu varsayarsak) okeyim ama onu rahatsız ederse veya taciz noktasına gelirse ben devreye girerim "ne diyorsun lan" diye.
10 Yorumla
1 yılHayır tabii ki benim sevgili olduğum kişi ya da ilişki içerisinde olacağım kişi Her şeyden önce samimiyetini koruması lazım yani karşı cinsle fazla samimiyet içerisinde olmasını istemem Aynı zamanda benim arkadaşım ya da erkek olan bir kişi sevgilime eşime rahatça iltifat etmesini kabul etmem ve bunu yapmaması konusunda kendisine uyarırım ama yapmaya devam ediyorsa gerekli muameleyi fazlasıyla görür
10 Yorumla
1 yılAğzı olan konuşuyur ağzını bantlayacak halim yok milletin 😂 eden eder lâkin olayda önemli iki detay var. Birincisi karşı taraf o iltifata izin mi vermiş, ikincisi iltifata ne tepki vermiş
12 Yorumla- 1 yıl
Gerekirse ağzı dikilir bile :D iğne iplikle canım ya aaa djdj
- 1 yıl
Bende şiddet yok ama benimkine kafayı takarsa çok pis bozarım o kızı ilk fırsatta. Allahın sevgili kuluyum gelir o fırsat bana illa 😂😂
1 yıl16 Yorumla- 1 yıl
Örneğe bak djjs
- 1 yıl
Beğensen dana keserdim tema vakfına
- 1 yıl
Söz mü :D
- 1 yıl
Geçti artık, kendi hayrıma keserim
- 1 yıl
Beğenmiş olsaydım zaten yapmayacaktın o dediğini :D
- 1 yıl
Yapıyorum sık sık
1 yılBen varkeni geçelim yokken dahi edemez. Ancak kadın hani sever ya iltifat böyle yazarlar iltifat ederler kibarca teşekkür eder falan gelde çıldırma ben kadında karekter sahibi olanı severim duruşu olanı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Baya yürümek olur bu sakat bırakmalı🤣ki yuruyemesin
13 Yorumla- 1 yıl
Sürünerek gelirmiş sjdjs
- 1 yıl
😃
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sormayın şöyle sorular düşüncesi bile katil eder adamı 😄
127 Yorumla- 1 yıl
Sorarım da sorarımmm
- 1 yıl
İltifat etme sabah sabah
- 1 yıl
Olabilir ama şımartmayın şimdi durduk yere djfja
- 1 yıl
Ben mi? Alakası bile yok 😅
- 1 yıl
Kabul etmeni takdir ettim 😂
- 1 yıl
😁
- 1 yıl
Sus ordan pis dalgacı :D
- 1 yıl
hddjj de get :D iltifatın zamanı mı olur
- 1 yıl
Kandırmışlar seni 😃
- 1 yıl
Hıı ben kandırdım :D
- 1 yıl
Anlarsan kandırmış olmam :D
- 1 yıl
Üç maşallah bir de tahtaya vurmalı 😒
- 1 yıl
Aman değil amin 😅
- 1 yıl
😄 ha şöyle
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. edebilir canım ne olacak ki sanki ağzını yirticam kızın : D
14 Yorumla- 1 yıl
Bence yırtıcan 😂
- 1 yıl
Böyle diyenden korkk
- 1 yıl
Yırt onu yırt yırt cart curt 😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gecenin üçünde çocuğun birisi mesaj attı diye mevzu yaratan adamım. Bir de iltifat mı edecek?
13 Yorumla- 1 yıl
Senin verdiğin örnek daha kötü 😅
- 1 yıl
😁😁
1 yılBeni taniyan biri etmez zaten de 😀Tanimayan biri ederse de tanisiriz 😀
12 Yorumla- 1 yıl
Bu iyiydi :D
- 1 yıl
Biliyorum 😀Ama cidden beni taniyan biri sevgilime iltifat etmez 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılo merhaba. esinizin bacaklari ve gogusleri cok guzelmis. tam istedigim gibi. dudaklari ve saclarida oyle. esine jartiyer cok yakisir cok sanslisin seks esnasinda. bir tur binebilir miyim havasinda olmadigi surece sikinti olmaz.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/B2si3vvqt1oSıkıysa etsin
11 Yorumla- 1 yıl
😅 yiaa ama bu haksızlık
Ettikten sonra bır daha konuşabilir mi bilmiyorum 😌
20 YorumlaBu bence her iki tarafın bakış açısı ve karakteri ile alakalı. Kimi insan bunu kabullenebilir, kimisi asla kabullenemez. Benim fikrimce iltifat etmesi yanlıştır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef, Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz. Öyle bir durumda o ana fransız kalamam. Değil şalter tüm trafo atar. 😄 İltifatları zaten ben peyder pey yaparım harici çanaklara hacet yok.
13 Yorumla- 1 yıl
1 yılİltifatın da iltifatı var yani. Beni de yüceltecek şekilde iltifat ediyorsa sıkıntı olmaz ama tek başına olan iltifat ediyorsa yürür gibi ağzını burnunu dağıtırım.
10 Yorumla
1 yılBir kere olursa ve tanıdığım, sevdiğim bir arkadaşımsa bişey demem edebilir diğer türlü sinir olurum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. edemez etse de sevgilim umursamaz rahatsız olur çünkü onu ilgiye boğan bi sevgilisi var zaten her gün her dakika :D
10 Yorumla
1 yılBu tür konularda kimse cesaret edemez edenler de beni uzaktan bile tanimıyordur ya da belasini arıyordur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılKıskançlık seviyem yüksek bu konularda. Tabiki daha kontrollü olmak lazım.
10 Yorumla Bize iltifat ederse sorun olmaz sadece ona özel edilirse bunu yapamaz tabi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılSevgilimin bende başkası olamaz ki iltifat etsin ; )
10 Yorumla
1 yılŞartaller atmaz direkt elektriğini keserim.
Sevgilim benimdir benden başka erkek iltifat edemez10 Yorumlaedebilir önemli olan sevgilimin bu iltifat karışındaki tepkisi
10 YorumlaSöylediğine göre değişir ya ve sürekli yapıyorsa sıkıntı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Edebilir ama sevgilim hemen bir lafa düşerse de tepkimi koyarım direkt
10 Yorumla
1 yılşalterlerimin hepsi komple atar hem de kim benim erkeğime iltifat edecekmiş ben şaşarım ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. o da ne biri iltifat edecek bende erkeğim diye yanımda takılacağım yuh derim ancak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Iltifaat su olabilir, mesela bir proje bitirmistir taktir anlaminda edebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tabikide hayır 😂😂😂edecekse bana etsin niye başkasına
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Edemez abi :D Erkeğin niyeti her zaman farklı olabilir. Bu sebeple mümkünse etmesin.
10 YorumlaOnun saçlarından tutar asfaltta sürüklerim anası bacısı olmadığı sürece
11 Yorumla- 1 yıl
Taş devri geldi aklıma djsj
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Edemez ülen 😀
113 Yorumla- 1 yıl
Sakin ol sakin kal :D
- 1 yıl
Koy o meyve pıçağını yere jdfj
- 1 yıl
He tamam bana da kahve :D
- 1 yıl
Yapmazsan küserim 😃
- 1 yıl
Yap küsmeyeyim daa
- 1 yıl
Mersi jonem :D
- 1 yıl
Biliyorum 😌
1 yılEdebilir tabiki medeni insanlarız :) oradan da en yakın hastaneden darp raporunu almayı ihmal etmemeli ama malum mahkemede delil olarak kullanabilir 🤫
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sevmediğim biriyse yazarım kenara 🤪
14 Yorumla- 1 yıl
Sevdiğin biriyse de yaz öteki yana :D
- 1 yıl
😌👌
1 yılEdemez şarteli bırak sigorta kutusunu sökerim 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Ahaha bu iyiydi 😃
Çok rahatsız olurum ama sevgilim doğru tepkiyi verirse ona karşı değilde hemcinsime biraz kızabilirim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKan görüyorum vahşet görüyorum ne iltifatı
11 Yorumla- 1 yıl
hddjj ben de 😄
1 yılEdemez, parçalarım onu
13 Yorumla- 1 yıl
Parça pinçik et jsjd
- 1 yıl
😡🔪🪓🪚⛏️🛠️🔨🔨⚒️⛏️
- 1 yıl
😅😅
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bana edebilir ona edemez jsjsjs
16 Yorumla- 1 yıl
Ahaha değişik bir bakış açısı
- 1 yıl
Tabii hiçkimse istemez 🤪
- 1 yıl
Eveeet yeaayyt djdj
Hayır edemez çünkü elimde değil sevgilime laf iltifat ettirmem sözlerimle engel olurum
10 Yorumla
1 yılşalteri attırmaz bütün şehrin elektriği kesilir... hayrdır la angara bebesiyiz ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılAğız ve diş sağlığı için etmemeli
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç sevmem öyle şeyleri
20 Yorumla
1 yılEdemez, ederse de akşama helvasını yaparız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılİltifat edemez
10 Yorumla
1 yılEderse s*kerim onu hayırdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKıskancım kıyamet kopar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılNe münasebet ya benim o.
10 Yorumla
1 yılYakın arkadaşım ise edebilir niyet önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çarparım adamı 🙄
10 YorumlaEdemez o haddi kendinde bulamaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı. Kıskanmam değil. Sınırı aşmadığı taktirde edebilir
10 Yorumla
1 yılEdeceği iltifata göre değişir bu
10 YorumlaBenden başka birinin iltifat etmesinden hoşlanmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılsevgilim yok ama edemez
10 Yorumla
1 yılHayır edemez ne münasebet
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım