Beni aldattı ve buluşmak istiyor buluşmalı mıyım?

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben 39 yaşında boşanmış 10 yaşında oğlu olan bir erkekle yaklaşık bir aydır sevgiliyim. Kendim 24 yaşında bekar bir kızım. Genelde insanlar fiziken ve yüz olarak güzel olduğumu söyler. Biz farklı bir ülkede yaşıyoruz. Kendisi beni bir arkadaşımın sosyal medyasında görüp beğenmiş ve mesaj attı tanışmak istedi. Normal şartlarda baştan kabul etmeyeceğim birisi ama yurt dışında olunca insanda duygusal boşluk oluyor ailden uzak olduğu için ve hiç kabul etmeyeceği birisine şans verebiliyor. (Ailemi iki yıldır görmedim resmi bazı durumlardan dolayı) Erkek arkadaşım dışarıdan 27 28 yaşlarında duruyor ve tipi de iyi yaşını belli etmiyor. 10 günlüğüne oğlunu görmek için Türkiye ye gitmişti. Bugün döndü ama iki gün önce sosyal medyadan bir kız onun beni aldattığına dair mesaj attı ve beni aradı. İlkokul arkadaşı olduklarını ve benim fotoğrafımı onun galerisinde gördüğünü söyledi. Kız beni sorduğunda kız arkadaşım demiş. Kız buna rağmen onunla takılmak istediği ve çocukluk aşkı olduğu için bu duruma bir şey dememiş ve yatmışlar. Üstelik kız birlikte selfie tarzı fotoğraflarını gönderdi bana. Oğlana bunu sordum yattığını kabul etti ve ilişkimiz seninle çok yeniydi dedi. Ama o kızı dönmeden önce reddettim kız arkadaşımı seviyorum yurt dışındaki onunla birlikte olmak istiyorum demiş. Kız da bunu hırs yapıp bana ulaşmış. Şimdi bu oğlan beni hala sevdiğini ve benim için mücalde etmek istediğini söylüyor. Bu hafta buluşmak istiyor bir mekanda sana her şeyi açıklayacağım beni kırma rica ederim diyor. Onu henüz sosyal medya hesaplarımdan engellemedim ya da kaldırmadım. Sizce buluşma isteğini kabul etmeli miyim? Sosyal medyadan engellemeli ya da tek taraflı çıkarmalı mıyım?

Beni aldattı ve buluşmak istiyor buluşmalı mıyım?