• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bir erkeğin maddi durumu önemli mi?

SekreterEzgiHanimm
SekreterEzgiHanimm Takip Et
Xper 4 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
514
Yapay Zekaya Sor

Bir erkeğin maddi durumu önemli mi sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Bence bir erkeğin maaşı aylık en az 200-500 bin arasında olmalı.
Bir erkeğin maddi durumu önemli mi?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Önemli. Kadin calisssin calismasin erkegin kazanci onemli ve aileye yetmeli. Ulkemizde kadinlar genelde cocuk olduktan sonra bircok konuda destek gormedigi icin, her seye yetisemediginden işi birakmak durumunda kaliyor. Verilen ucretli izin suresi bircok anneye yetmiyor. Ya tamamen bırakıyorlar ya da bir sure. Cocuk okula baslayana kadar vs.

Calisip bakici vs tutsan hem tonla para veriyorsun hemde cocugun nasil muamele goruyor, nasil yetişiyor bilmiyorsun. Ahlaki degerleri, saygi, durustluk vs gibi seyler elin kadinindan ogrenilmiyor.

O kadinlar çoğunlukla ihtiyaç gideriyor. Alt degistir, yemegini yedir, ustunu degistir, anne gelene kadar oyala, uyut vs vs. Asil verilmesi gereken ahlaki ve temel eğitimleri cocuk anneden, aileden alir. Bir kadina, okula, krese emanet ettigimizde cok fazla alamiyorlar. Ordaki mufredati yerine getiriyorlar cogunlukla.

Günümüz cocuklarinin da ne kadar zorba, halden anlamayan, insanlik duygularini edinememis, anneyle babayla aileyle bag kuramamis, ahlaki degerleri eksik oldugunu net sekilde görebilirsiniz. Kadinlar yetiyorum saniyor ama bircok konuda gerçekten yetemiyor. Bir ipte iki cambaz oynamaz. Bir kadin her seye yetisemez, dort dörtlükte yapamaz, bu yaratilisa da, insanliga da aykırı.

Her kayinvalideye anneye de ben doğurdum sen bak denmez. Ki ben bunu yanlis buluyorum. Kadin kendi çocuklarını bir sekilde zar zor yetistirmis hem cocuklari hem kendini kurtarmis. Gencligi gitmiş zaten cocuk bakmaktan. Yasli basli, bundan sonra kafasini dinlemesi gereken aile uyelerimizin kucagina al bak torunun diye vermeyi uygun bulmuyorum. Onlarinki de can. Genclikleri gitmis bari yasliliklarinda kafalarini dinlesinler. Herkes kendi dogurdugundan sorumlu. Herkes kendi yaptigi cocuktan sorumlu.

Kimi bir sekilde buyur diye kendi hayatina bakiyor, kimi bu cocugun bana ihtiyaci var, bundan ben ve esim sorumlu diye cocugunun sorumlulugunu aliyor. Ha bekar ve calismak zorunda olan annelere lafim yok, onlarin calismasi mecbur, cocugu birilerine emanet etmek mecbur.

Ama yaninizda koca diye aldiginiz adam size alan tanımak zorunda. Bu alani tanimiyorsa neden koca ve erkek o zaman? Erkek cocugunuzun ve sizin maddi konforunuzu saglamak zorunda.

Kadin ben calismasam olmaz diye bir de bu yuku ustlenmemeli, bunun agirligi altinda ezilmemeli, bir de kafasi bununla mesgul olmamali. Bu kadinin gorevi degil. Kadin nasil anne ve es olup sorumluluklarini aliyorsa, ben bu cocuga bakamam, bu aileyi cekip ceviremem vs demiyorsa, erkekte sorumlulugunu alip bu aileyi gecindiremem vs dememeli diye dusunuyorum. Gerekirse ek iş yapar ama o kurdugu aileyi gecindirmek erkegin yapması gerekendir. Ha bunlari yapacak kapasitesi, gucu vs yoksa kendini bir yere getirmeden aile kurma isine girmemeli bir erkek. Cocuk oyuncagi degil bu.

Erkek kadinin kazancina ne olursa olsun guvenmemeli. Bir erkek aileye dag gibi olmali. Kadin degil. Kadinin önünde dag gibi sorumluluklari var zaten. Annenize bakin anlarsiniz. Annemiz hicbirimizi kolay yetistirmedi. Saglikta, hastalikta, okulda her bir yanimizda varlardi, hala varlar Allah hepimizin annesine uzun omurler versin. Dogan cuceloglunun dedigi gibi annen yok, kimsen yok. Kadin olmak zaten zor, ustune bir de anne olmak, bir birey yetistirmek, onun sorumlulugunu almak sandiginizdan cok daha zor.

Erkek bir kadina, ailesine dag gibi olmak yerine bir de o kadinin üstüne maddi manevi yıkılıyorsa o bana gore erkekte adamda değildir kusura bakmayin.

Kadinin bogazina kadar sorumluluğu varken erkek bir zahmet maddiyati da ustleniversin. Erkegin elinden maddiyati da alinca ya da kendileri de bu sorumlulugu tek basina ustlenmek istemeyince kadinlarin cogu o zaman bu adamin benim yanimda isi ne, bana aileye ne faydasi var. Calisip para kazanmak dahil her seyi ben yapiyorsam bu adam yanimda fazlalik, bana da yuk oluyor diye dusunuyorlar ve bosanmalarinda bir sebebi bu oluyor.

Erkegin kazanci kadinin kazancina, calismasina bagli olmadan yetmeli aileye. Kadin maddi konulari dusunmeden cocuklariyla beraber sırtını erkege tum guveniyle dayayabilmeli.

Erkek bu durumda para esirgememeli, başa kalkmamali, hesap sorup insani cileden cikarmamali. Ha kadinda luks isteklerinden biraz vazgecmeli. Tek kazancla her istediginin olmayacagini farkinda olup buna gore davranmali.

Erkegin kazanci zorunlu ihtiyaclarin karsilanmasinin yani sira geriye de arada da olsa nefes aldiracak, bazi luks sayilabilecek ihtiyaclara cevap verebilir belki. Bu belki ekstra alisverisler olur. 2-3 yilda bir vs de olsa tatil butcesi ayarlayabilmek olur. Cocuklarin o anki ya da ilerdeki cok gerekli olmasa da bazi istekleri vs olur.

Barinma, beslenme, giyim, egitim vs gibi zorunlu ihtiyaclarin yaninda kazanç biraz keyfi ihtiyaclara da cevap verebilmeli. Ha cok gerekli mi kisilere gore degisir. Keyfi durumlar olmasa bile zor zamanda kenara para atacak, altin vs gibi alim/yatirim yapılacak bir noktada olabilmeli erkegin kazanci.

Hayal aleminde yasamayin. Birilerine yaranacagim diye maddiyat önemli degil demesin kimse. Bu dunyada para lazim. Gittiğimiz noktada aldigimiz nefes bile para olacak hale geldi nerdeyse, hala parasizda olur gibi şeyler cokta hakli yorumlar degil. Yok onemli degil vs diye yorumlar gercekci degil.

2
    1 Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

1. Soruyu soran k.. aşenin (eğer gerçekten kadınsa, Harun Abi olduğunu düşünüyorum) amacı mutlu bir aile yuvası değil.

2. Türkiye'de erkeklerinin yüzde 90'ı yoksulluk sınırı altında maaşa mahkum durumda. Bir de soruyu soran k.. aşe ya da Harun Abi demiş ki 200K-500K arası almalı demiş. Cumhurbaşkanı o kadar maaş almıyor. O bir maaş değil patron geliri...
      Türkiye'de her kadın bir patronla, zenginle evlenemeyeceğine göre.

3. Türkiye şartlarında bir erkek 7/24 çalışsa bugün sana o hayatı sunamaz.

4. Bu ülkede erkeklerin çoğu kadınlara yaranabilmek için kadın ağzıyla konuşuyor. Kimi diyor benim karım çalışıp ekonomik özgürlüğe sahip olmalı, kimi diyor benim karım sahilde bikini giyebilir diyor. Bütün bunları kadınlara ulaşabilmek için söylüyor. Bu sitede bu düşünceleri savunan erkeklerin hepsi i. nedir, alçaktır, gevşektir. Onların hiçbiri de yukarıda yazdığın hayatı size sunamaz ama size göre o adamlar özgüvenli, diğerleri de mağara adamı...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MK18811938
    MK18811938 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl

Insan olmak suçu suçların en güzeli en özeli en kıymetlisi olmalı Ve insan yaşamı boyunca bu suçu işlemeli diyordu bir sözünde Ruhi Su Usta Insan dünyada yapamadığı tüm iyiliklerden sorumludur demişti Fransız Yazar Voltren Rahmetli Recep Yazicioglu Gidemedigin yer dokunamadığın insan senin değildir demişti yine Rahmetli Tayfun Talipoglu usta Bu ülkede ulaşmak için insana gerek yok cok zaman ya da paraya yürekler açık is yola çıkmakta siarinin yaşayan bir özetiyim 68. kusaginin Önder ismi Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır
    46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar mütevazi olan mütevazi yaşayan bir insanım
    Para pul san şöhret mevki makam unvan gibi gelip geçici hırsları olmayan bir insanım
    Para pul hersey bir yele benzer derdi Rahmetli babaannem
    Para insan hayatı için önemli Ama o kağıt parçasının hiç bir dönemde kulu kölesi olmadım
    Ona biat eden Para pul san şöhret mevki makam hırsı olan piyasada adam olmayan ama parası ile adamlık satan insanlarla hayat geçiren hanımefendilerin
    Sonrası hep hayal kırıklığı kullanıma uğrayıp cinsel anlamda da kullanılıp anbiane tabirle bir paçavra gibi atıldığını gördüm
    Benim ne bankada bol sıfırlı hesabım ne evim arabam var sadece sevgi dolu bir yüreğim var
    Hepsi bu ve o sözüm ona erkeklere göre vicdan merhamet sahibi bir insanim

1
    1 Yorumla
    • MK18811938
      MK18811938
      1 yıl

Teşekkürler canım

Yorumla
  • 1TEMASs
    1TEMASs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Maddi durumun ilişkilerde önemi konusunda farklı görüşler olabilir ve bu konuda herkesin farklı öncelikleri ve değerleri olabilir. Maddi durumun ilişkilerde önemli olup olmadığı konusu, kişisel tercihlere, değerlere ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişebilir.

Bazı insanlar için maddi durum, ilişkilerde önemli bir faktör olabilir. Bu durumda, maddi denge, güvenlik ve rahatlık sağlamak, ortak hedefler için önemli olabilir. Bu kişiler için, eşleriyle maddi açıdan uyumlu olmak ve ortak bir gelecek inşa etmek önemli olabilir.

Diğer yandan, bazı insanlar için maddi durumunun ilişkilerdeki önemi daha az olabilir. Bu kişiler için, karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve duygusal bağ, ilişkinin temelini oluşturabilir. Onlar için, maddi durumun değil, karşılıklı duygusal destek ve uyumun ilişkide öncelikli olduğu düşünülebilir.

Sonuç olarak, maddi durumun ilişkilerde ne kadar önemli olduğu kişiden kişiye değişebilir. Önemli olan, kendinizin ve partnerinizin değerlerini, ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak ve açık bir iletişimle bu konularda anlaşmaya varmaktır. Her iki tarafın da mutlu ve sağlıklı bir ilişki sürdürebilmesi için, bu tür konularda dürüst ve açık iletişim önemlidir.

2
    0 Yorumla
  • eSony
    eSony Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

90' Lı yıllar ve 2000 ' Li yılların başı için bu sorunun cevabına kesin olarak önemli değil derdim fakat maalesef ki günümüz şartları gereği önemli diye düşünüyorum kendi fikrimce.

Hatta erkeğinkinin önemli olduğu kadar kadınınki de önemli diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

40

Cevap

81

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.

para olmadan evlilik de olmaz

1
    0 Yorumla
  • cetin2861
    cetin2861 Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    1 yıl

Maddi durum derken. Bir erkeği seviyorsanız bu maddiyata çok fazla takilmamalisiniz. Eğer çalışıyor ise işine sadık ise yıllarca aynı mesleği yapıyor ise o erkeğin işini sevdiğini gösterir ve maaş olarak onun elin de olmayan bir şey olduğunu anlarsınız. Tabiki günümüz de her erkek adam fazla para kazanmak ister kim istemez ki dimi. şu an kendi babanızın veya kardeşinizin çok para kazanmasını istediğiniz gibi. Emin olun işine sadık bir insan birşeyler olsun diye çok cabaliyordur. Sizin yapmanız gereken erkeginizin yanın da olması ve ona güven vermelisiniz. Hal böyle olunca da emin olun o da sizi mutlu edebilmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmaz.

1
    0 Yorumla
  • a101kekspr
    a101kekspr Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Erkek olarak ele alınmamalı bu konu bizin toplumda erkek eve para getiren banka muamelesi gören taraf bu durumu nasıl yorumlanır kdjd diyelim ki bireysel hayat istemiyor evlenmek istiyor beyefendi eşim çalışmasın koca parası yesin diyorsa elbette önemli her şeyini karşılamak zorunda onun tercihi bu mızmızlanamaz paranın hesabını soramaz kocabank olarak ele alınır jdjd

5
    2 Yorumla
    • ayhanhocangeldi
      ayhanhocangeldi
      1 yıl

Tebrikler olaya bakışınız değerlendirmeniz

Yorumla
    • Frankenstein16
      Frankenstein16
      1 yıl

Eşim çalışmasın demiyorsa?

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Çok zengin olmasına gerek yok ama ihtiyaçlarını karşılayacak ve ayaklari üstünde duracak maddi bir güce sahip olması şart çünkü aşk karın doyurmuyor maalesef parasız bir evde yemek yoksa faturalar birikmişse vss o evde aşk değil sadece huzursuzluk olur

3
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Aslında maddiyatda benimde gözüm yok ilişki tabi maddiyatsızda yürür fakat artık iş ciddiye bindiğinde evlilik nişan vb.. artık maddiyat söz konusu oluyor. Hadi bunu da geçtim aile büyüyor çoluk çocuk.. o yüzden maddiyatda önemli.
    El ele verip ayakları üzerinde durmalı karı koca.

2
    0 Yorumla
  • EndlessAgony
    EndlessAgony Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 96%
    1 yıl

Asgari ücretin gülünç olduğu, halkın%90 ının asgari ile geçindiği dönemde eğer 200-500k arası maaşlı erkek arıyorsan, Scarlett Johansson gibi yüzün, Jennifer Lawrance gibi gülüşün, Megan Fox gibi fiziğin, Bakire Meryem ana gibi el değmemiş, anadolulu nenelerimiz gibi iyi bir aşçı olman gerekiyor. Bunlardan kaçına sahipsiniz hanımefendi?

2
    0 Yorumla
  • Karl-Johan
    Karl-Johan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Önemlidir. Ben muazzam yakışıklı birisi değilim. Eli yüzü düzgün, Uzun boylu güzel giyinen güzel kokan bakımlı bir erkeğim. Dışarıda yürürken arada sırada etkileşim alıyorum ama bindiğim arabayı gören ya da mesleğimi öğrenenler direk gelip konuşuyor. Dolayısı ile şimdiye kadar yüzlerce kez tecrübe ettiğime göre kadınlar için maddiyat önemlidir.

2
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Tabikide olmalı ama sizin dediginiz kesim %5 Türkiye'de

Ancak şu doğru sevgi bir yere kadar karın doyurmaz evlilikde özellikle herşeye maddiyata geçinmeye bakar ama
    Kimse kendinden alçak kimseyi istemez ya dengi olmalı diye düşünüyorum maalesef devir bu şekilde

1
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.

Önemli olduğu zamanlar çoğunlukta.. Bizler şöyle yetiştik. Erkek evine eşine bakar. O benim sorumluluğumdur. Bana o mutluluğu veren kadına, evladıma o eksikliği yaşatmamalıyım. Tabi eğer yapabiliyorsak. Ama bunu insan seçiminde kullanacaksak orada işler biraz değişir..

1
    0 Yorumla
  • gökahmetoğlu07
    gökahmetoğlu07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 99%
    1 yıl

önemli şiir şarkı karın doyurmaz hatta erkeğin vücudundaki saçma sapan dövmeler hiç karın doyurmaz adamın cebinde kız arkadaşına çay ısmarlaycak parası yok gidiyor ordan burdan dilenci gibi para bulup gtüne başına dövme yaptırıyor kıza gelince hayatım sana şiir yazdım nasıl beğendinmi? ay canım aşkım çok güzel olmuş şiir, şair ruhlu sevgilim benim ulan gtüne sok şiirini ammkmun aç köpeği

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Önemli fakat önemlidir diyemiyoruz gönül rahatlığıyla çünkü erkekler de bize güveniyor. Eşim de çalışır bende çalışırım o zaman maaşımız yeter diyor 35 yaşına gelip hala kadına düğünde takılan altınların hesabını yapan erkekler var ve bunlar azınlıkta değil evet kadın da elini taşın altına koymalı şahsen ben kendi ekonomik özgürlüğümü elime almadan bir erkeğe güvenip evlenemem.

2
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

Günümüzde artık erkek veya kadın fark etmiyor maddi durumu iyi olması için. Elbette ayakta duracak bir bütçe gerekli.

2
    3 Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      1 yıl

Peki aylık olması gereken seviye 200-500.000 TL seviyesinde yüzde kaç kişi alıyordur genel olarak? Maddi durum elbette önemli günümüz şartlarında hele fiyatların yüksekliğinde. Her şey para ile cozumleniyor mu? Başka şeyler olması gerekmez mi? İnsanlığı , karakteri , zekası , kültürü , kalbi niye bu faktörler dikkate alınmıyor? Tek bir şeye takiliniyor?

Yorumla
    • SekreterEzgiHanimm
      SekreterEzgiHanimm
      1 yıl

Erkekler nasıl dolgun göğüs, sıkı kalca istiyorsa bizde para bekleriz erkeklerden.

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      1 yıl

Kendi açından görüşümü söyleyeyim fizyoterapist ve masörüm her şey fiziksel güzellikle olmuyor çevremde oldukça bu belirttiğiniz anatomik tabloda çok tanıdığım kadın var sizin gibi düşünmeyenleri de var Ben tekrar söylüyorum para elbette önemli ve olmalı olmayacak diye bir şey yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Gelir hesabımı muhasebecim yapıyor ve sen bu kafayla ali ağaoglu gibi kart zamparaların geçici olarak gönlünü hoş edip sonraki paralı dedelerin yatağını ısıtırsın 👍 koca bulup düzgün bir evlilik çok zor senin için. Bir an önce kendine bir şeyler katıp kendi paranı kazanıp ekonomik özgürlüğüne kavuş aksi takdirde sürekli bir zengin erkek arayışında olursun.

Mide bulandırıcı bir durum

1
    0 Yorumla
  • raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

önemli tabi yoksa karısının makyaj malzemeleri çanta ve ayakkabı koleksiyonunu 1 defa giyip dolanında 100 kıyafet olsada hiç kıyafetim yok dediğinde yeni kıyafet almayı bir çok krem duş jeli saç kremi şampuanı küaför parasını nasıl öder

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Para elbette önemli ama her zaman karşılıklı aşk ve güven paraya dair sıkıntıların üstesinden gelebilir, buna birlikte zengin olmak da dahil bana göre 😃👍

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Belli ki senin için önemli, sen parası az olan biriyle evlenme. Sonuçta neme lazım geçinemezsin kuaför masraflarını ödemekten.

2
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Oha aw kesin trol soru sordun o ne lan CB bile almıyor onu 😒

Yorumla
    • SekreterEzgiHanimm
      SekreterEzgiHanimm
      1 yıl

Yabancılar kazanır. Avrupalı ve amerikalılar mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O zaman sen onlarla evlen

Yorumla
    • SekreterEzgiHanimm
      SekreterEzgiHanimm
      1 yıl

Önüme iyi biri çıkarsa neden evlenmeyeyim? Yüzlerce seçeneğim var. Tabiki en iyisini seçeceğim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Peki müslüman mısın?

Yorumla
    • SekreterEzgiHanimm
      SekreterEzgiHanimm
      1 yıl

Evet neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hristiyan birisiyle evleneceksen iyi düşün o çocukların bir hakları olmayacak ve eğer tabi çocuk sahibi olmak istersen ki istemesen bile erkek ister.

Yorumla
    • SekreterEzgiHanimm
      SekreterEzgiHanimm
      1 yıl

Avrupada ya da amerikada yaşayan milyonlarca müslüman var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Müslüman doğacak belki senin gözünde ama onun gözünde hristiyan doğma ihtimali de var çünkü onlar vaftiz denilen şeyleri var çocuk doğar doğmaz günahını aldırırlar ama İslam'da ise böyle bir şey yok bebek doğar doğmaz günahsızdır hatta onların günahları bir kısım rivayette 7 yaşından sonra diğer kısım rivayette ise 12 yaşından sonra başlar diye söylenir ama onlar da böyle bir şey yok şimdi emin misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Onlardan birine denk gelip ve onlardan birisiyle evlenirsen zaten buna sözüm yok ben diğer konu için bilgilendirme yaptım.

Yorumla
  • Aydın_Genç
    Aydın_Genç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Bence bir kadın; erkek her istediğinde ona oral yapmalı. Bütün cinsel isteklerini karşılamalı. Her saniye. Sadece erkeğini mutlu etmeye odaklanmalı ;)

1
    0 Yorumla
  • orcanius
    orcanius Takip Et
    Yoda Yaş: 103 , eic 83%
    1 yıl

Güncelleme de yazdığınız rakam aralığı, bir maaş değil gelir bence.
    Ek olarak önemli mi?
    Kendi gelirimin önemi olduğu kadar… partnerimin geliri de önemli bir faktör benim için.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

bir erkeğin maaşı aylık en az 200-500 bin arasında olmalı ise

Bu meslek grubu nedir?

Merak ettim...

1
    2 Yorumla
    • SekreterEzgiHanimm
      SekreterEzgiHanimm
      1 yıl

Basit iş yapmayacak. Avrupada çalışan ya da iş adamı tarzı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Türkleri ezdin geçtin walla

Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.

Önemli erkekler bile kadınların maddi durumuna bakıyor

3
    0 Yorumla
  • Berkgay123
    Berkgay123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    1 yıl

Zaten sen kendi soruna cvp vermişsin yalnız o söylediğin rakamlar maaş olmaz patron geliri olur

1
    0 Yorumla
  • F-5Ferman
    F-5Ferman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 83%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.

Evet çok önemli. Kadın için söylüyorum errrrkek olarak artık geçti erkek evi geçindirir saçmalığı

1
    0 Yorumla
  • Roxynz
    Roxynz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı.

Aylık 200-500 bin mi? Bulursun tabiki ama yataktan yatağa geçmekten öteye gidebileceğini sanmıyorm bu kafayla

1
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Cinsiyeti önemli değil her iki tarafta ayaklarının üzerinde durabilmeli daha kaliteli bir yaşam için belli bir ekonomik gelir düzeyi gerekiyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Yani Şu an icin aylik 40-45 k yeni evli cift icin iyi. Tabi eşide çalisiyorsa oda aylik 30 getiriyorsa iyi. Ama iki yakasini bir araya getirip birbirine uyumlu cift olmak en onemlisi. Paranin coklugu cok mesele degil

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sekreter hanim senin baban aylik kac k kazaniyor , sen kac kazaniuosun, aylik 200 k dan fazla kazanan adama harem kurar seni ne yapsin.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Değil maddiyat inişli çıkışlı bir şeydir artadabilir azaladabilir eğer önemliyse bir kişinin maddiyatlı biriyle ilişki yaşarken maddiyatı düştüğü zaman da ilişkisini bitirrmesi gerekir mantıken bu da çok insani bişry değil

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ulan erkekler daha maddyatçı kadınlardan ben şok jsjdj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bence kadının da 3 tane @mı olmalı. Senin belirttiğin güncellemeye göre doğal olarak öyle bir beklentimiz olabilir

Yorumla
  • DCshshshsge
    DCshshshsge Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

önemli ama maddi durumu olmayanları dışlamak üzücü çünkü benım eskıden param yoktu şimdi var mutlu değilim

1
    1 Yorumla
    • DCshshshsge
      DCshshshsge
      1 yıl

Soruyu güncelleyene kadar normal soruydu ama ben aylık 200 k alsam karimdan istediğim hizmeti almasam döverdim onu yani büyük paranın derdi çoktur

Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

ciddi bir cevap verecektim ama profili görünce vazgeçtim

2
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.

Maddi durumu tabiki önemli. Ama 200-500 bin olmasına da gerek yok.

2
    0 Yorumla
  • 1böğürtlenmasalı
    1böğürtlenmasalı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Evet önemli evi gecindirecek kadr iyi kazancı olmalı aşk karın doyurmuyor.

2
    4 Yorumla
    • Kayserilikobra69
      Kayserilikobra69
      1 yıl

EvlimiainiKi

Yorumla
    • Kayserilikobra69
      Kayserilikobra69
      1 yıl

Evlimisinki şimdi

Yorumla
    • 1böğürtlenmasalı
      1böğürtlenmasalı
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • Kayserilikobra69
      Kayserilikobra69
      1 yıl

Kac yillik severekmi evlendin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evet. Önemli. Erkekler nasıl güzelliğe, boya posa bakıyorsa öyle insanlara da paracı kızlar layık bence

3
    7 Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

Tipe boya bakmaktan sıra gelmiyor. Ayrıca erkekler tipe bakmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Abazanyalı tabiiii caaanım. Taabiii

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      1 yıl

Güzellik evet ama boya posa kadın bakar. Mesele güzellik ve vucutsa bu konuda da takıntılı değillerdir. Öyle olsa kadınların yarısından fazlasının yüzüne bile bakmazlardı. Tr de kadınların 10/9 u çok güzel olduğunu söylemiş Bunu diyebilmişlerse Erkeklerin abazalıktan önüne gelene atlaması yüzünden öbür türlü gerçek oran 10/2-3 ü kadarı oda en fazla Ve tip genetiktir Para bi anda kazanılıp bi anda kaybedilen bir şey proglemde bu menfaat algısında gelenin sadakatinin buna bağlı oluşu iş Eskort ilişkisine dönüyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Skyquaker bir konuda haklısın. Güzel olsa da olmasa da bazı kadınların evlenmesine çok şaşırıyorum. Öyle bir huyları var ki yüzlerine yansımış kötülükleri. Onlar bile evleniyor. İşte öyleleri ile abazalar evleniyor. İlla evleneceğim karı bulacağım diye tutturan tipler. Onun dışında seçeneği olan erkekler tipe bakıyor. Kimse gelip bana masal anlatmasın

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      1 yıl

Sen üst seviye adamlardan bahsediyorsan orası tabikide öyle ama onlar bile tamamen tipe odaklı değil Yakışıklı felan olup ortalama kadınla evlenende çok gördüm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Skyquaker üst seviye demiyorum. Benimle eş değer aynı seviyede birini diyorum.

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      1 yıl

Seçenekleri olan otomatik diğerinden üst ligtedir zaten Senin seviyen muamma bilinmiyor ama üst seviyede olsa ortalama ile evlenen gördüm.

Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Tek erkek için değil kadın içinde maddiyat önemli daha rahat bir hayat yaşayabilmek için

1
    0 Yorumla
  • forkesen019
    forkesen019 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 65%
    1 yıl

Geçincek kadar kazansa yeter daha üstüne tapıyorsa o bayan zaten evlilik yürümez

1
    0 Yorumla
  • Kimbukimberly
    Kimbukimberly Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 49%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Evet bir erkeğin en kötü geliri 1 milyar milyon olmalı.

1
    0 Yorumla
  • _malesefeylul
    _malesefeylul Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

200-500 ne dilenci bile daha fazla kazanıyor ablacım 1 trilyon eh işte

1
    0 Yorumla
  • şabaniyemama
    şabaniyemama Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kim 200 bin alıyo göster bana çok uçma derim erkeğin maddi durumu önemli

1
    0 Yorumla
  • Arifde38
    Arifde38 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 52%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Önemli ama senin dediğin kadar kaç erkek kazanıyor acaba

1
    0 Yorumla
  • Sıradan33
    Sıradan33 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bence önemli ama şöyle var kız onun parası için gidiyorsa adamda onu aldatırsa kusura bakmasın yani

1
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Tabi onemli adamin suratina bile bakmazsiniz

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

İnternetten devşirme görselleri kaldıs istersen yapraam

1
    0 Yorumla
  • Bovinaa
    Bovinaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl

Önemli tabi. Çok buyuk beklentım yok ama en az benım kadar kazansın

1
    2 Yorumla
    • Kayserilikobra69
      Kayserilikobra69
      1 yıl

Ne kadar kazaniyorsunki

Yorumla
    • Abazanyalı
      Abazanyalı
      1 yıl

@Kayserilikobra69 asgari ücret üzeri olduğunu düşünmüyorum.

Yorumla
  • renkli_bukalemun
    renkli_bukalemun Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Herkesin ki eşit değil ama bu kadınlar için bir merak konusu

1
    0 Yorumla
  • YesılYankeeı
    YesılYankeeı Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 49%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Bence kimin ne aradığına bağlı bu konular seçim ve tercihler kısaca. ))

1
    0 Yorumla
  • mavikelebeks
    mavikelebeks Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Çalışkan olması çaba sarfetmesi ve sağlam karakteri önemli

1
    0 Yorumla
  • Bimolaverelim
    Bimolaverelim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 80%
    1 yıl

Dogru duzgun helal kazançlı bi işi olduktan sonra çok paralarda gozum yok

1
    0 Yorumla
  • Kerimkaratekin
    Kerimkaratekin Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.

Çoğu insan maddiyata bakıyor şimdi benim için önemli değil hiç bir şeyi umursamıyorum artik

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Beyler gidin kendinizi asın ben ne zamandır burdayım kadın bir soru sormuş 65 erkek yorumu ne nasıl bir açlık
    Tabi kadınlar bizi ti’ye alır.
    İradesiz köpkeler

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Önemli bizim unide BMW ile gelen bir çocuk vardı 160 boylarında kel a para vardı s. kmedik kız bırakmadı

1
    0 Yorumla
  • makspro
    makspro Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 yıl

Kimse kendinden alçak kimseyi istemez ya dengi olmalı ya da üst seviye

1
    3 Yorumla
    • makspro
      makspro
      1 yıl

He yavrum ye o paraları dünyada sadece %5lik kesim kazanıyor onlarda sana bakmaz zaten

Yorumla
    • SekreterEzgiHanimm
      SekreterEzgiHanimm
      1 yıl

Bakanlar var bana.

Yorumla
    • makspro
      makspro
      1 yıl

Tamam ablacım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Maddi durumda statüde önemliymiş. Devlet dairesinde temizlik yapan birisiyim. Sırf bu yüzden oradaki statüm yüzünden terkedildim.

1
    2 Yorumla
    • makspro
      makspro
      1 yıl

Terkedenin meslek ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Edebiyat öğretmeni ama atanamamış. Amcasının inşaat malzemeleri satan dükkanında ön muhasebe yapıyor kendisi. Babası müteahhitlik yapıyor

Yorumla
  • Beyaz_zenci27
    Beyaz_zenci27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 yıl

Önemlidir tabi onemli olmasa kadınlar niye peşimden koşsun 😂😂 Allah'a şukur iyi kazanıyoruz ama ne kadar kazndigimi söylemem bereketi kaçar sonra 😁😁

1
    0 Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Benim için önemli değil. Düzgün bir işi olsun yeter yani çok zengin olunca ne olacak.

1
    0 Yorumla
  • SahibeVictoria
    SahibeVictoria Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Evet önemli. Hayatlarında başardıkları tek şey bir işe girip eve bakmak. Onu da bir zahmet becersinler. Kadına yüklenmeyi bildikleri gibi, para kazanmayı da bilsinler.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

TL mi yoksa € $ mı

ona göre çalışmam lazım nfbddbb

1
    0 Yorumla
  • olgunkafa
    olgunkafa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    1 yıl

maddi duruma takılmayan kadın yoktur. Sırf maddi gücüm var diye peşinden gelenlerinde erkek farkında o da karekterine göre onlara davranır..

1
    3 Yorumla
    • nujingnl
      nujingnl
      1 yıl

Hiç bir kadın ona bakamayacak bir adamla evlenmek istemez. Kendini geç o evlilikten çocukların olacak ve o çocuklara iyi bir gelecek sunmak için erkeğin bir işinin maddi bir gücünün olması lazım bunu sadece kadın açısından bakmamak lazım

Yorumla
    • olgunkafa
      olgunkafa
      1 yıl

@nujingnl aynen katılıyorum ve hak veriyorum olması gerek bu ama bazıları var ki işi abartıyor anladın sanırım ne dediğimi.
      Biz erkeklerde eğer o gün açsak maalesef olanlar oluyor...

Yorumla
    • olgunkafa
      olgunkafa
      1 yıl

@sekreterezgihanimm
      peki o bahsettiğin maaşım 5-6 katını dağıtan olması daha iyi değil mi :)
      neden maaşlı işler :) işverenlik ve girişimcilik daha iyi değil mi

Yorumla
  • Resort
    Resort Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 yıl

Herhalde önemli parasız erkeğe erkek demezler

1
    0 Yorumla
  • papatyagillerden00
    papatyagillerden00 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    1 yıl

Erkeklerin hepsi hak vermiş başkası sorsa linçlerlerdi 😂

1
    0 Yorumla
  • jigolmertaltan
    jigolmertaltan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    1 yıl

Benim için kadının maddi durumu önemli. Parası yoksa işim olmaz. Bedavaya kürek sallamam

1
    0 Yorumla
  • aslindakimizbiz
    aslindakimizbiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

250 bin çok az en az Aylık 250 bin dolar beni kurtarır ve zaten 2 yıla zengin olacam

1
    0 Yorumla
  • KaHv3mOLaSı
    KaHv3mOLaSı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    1 yıl

Herkesin maddi durumu önemlidir. Kadın erkek fark etmez.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeğin maddi durumu önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkeğin maddi durumu önemli mi? 49 cevap verildi
Sizce erkeklerin maddi durumu önemli mi? 51 cevap verildi
Bir erkeğin maddi durumunun iyi olması şartmı? 15 cevap verildi
Erkekler ilişkide maddiyata önem verir mi? 12 cevap verildi
Erkekler evleneceğiniz birinin maddi durumu önemli mi? 30 cevap verildi
Evlilikte erkekte paraya maddi duruma bakar mı? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨