Gizli Üye(30-35)1 yılÖnemli. Kadin calisssin calismasin erkegin kazanci onemli ve aileye yetmeli. Ulkemizde kadinlar genelde cocuk olduktan sonra bircok konuda destek gormedigi icin, her seye yetisemediginden işi birakmak durumunda kaliyor. Verilen ucretli izin suresi bircok anneye yetmiyor. Ya tamamen bırakıyorlar ya da bir sure. Cocuk okula baslayana kadar vs.
Calisip bakici vs tutsan hem tonla para veriyorsun hemde cocugun nasil muamele goruyor, nasil yetişiyor bilmiyorsun. Ahlaki degerleri, saygi, durustluk vs gibi seyler elin kadinindan ogrenilmiyor.
O kadinlar çoğunlukla ihtiyaç gideriyor. Alt degistir, yemegini yedir, ustunu degistir, anne gelene kadar oyala, uyut vs vs. Asil verilmesi gereken ahlaki ve temel eğitimleri cocuk anneden, aileden alir. Bir kadina, okula, krese emanet ettigimizde cok fazla alamiyorlar. Ordaki mufredati yerine getiriyorlar cogunlukla.
Günümüz cocuklarinin da ne kadar zorba, halden anlamayan, insanlik duygularini edinememis, anneyle babayla aileyle bag kuramamis, ahlaki degerleri eksik oldugunu net sekilde görebilirsiniz. Kadinlar yetiyorum saniyor ama bircok konuda gerçekten yetemiyor. Bir ipte iki cambaz oynamaz. Bir kadin her seye yetisemez, dort dörtlükte yapamaz, bu yaratilisa da, insanliga da aykırı.
Her kayinvalideye anneye de ben doğurdum sen bak denmez. Ki ben bunu yanlis buluyorum. Kadin kendi çocuklarını bir sekilde zar zor yetistirmis hem cocuklari hem kendini kurtarmis. Gencligi gitmiş zaten cocuk bakmaktan. Yasli basli, bundan sonra kafasini dinlemesi gereken aile uyelerimizin kucagina al bak torunun diye vermeyi uygun bulmuyorum. Onlarinki de can. Genclikleri gitmis bari yasliliklarinda kafalarini dinlesinler. Herkes kendi dogurdugundan sorumlu. Herkes kendi yaptigi cocuktan sorumlu.
Kimi bir sekilde buyur diye kendi hayatina bakiyor, kimi bu cocugun bana ihtiyaci var, bundan ben ve esim sorumlu diye cocugunun sorumlulugunu aliyor. Ha bekar ve calismak zorunda olan annelere lafim yok, onlarin calismasi mecbur, cocugu birilerine emanet etmek mecbur.
Ama yaninizda koca diye aldiginiz adam size alan tanımak zorunda. Bu alani tanimiyorsa neden koca ve erkek o zaman? Erkek cocugunuzun ve sizin maddi konforunuzu saglamak zorunda.
Kadin ben calismasam olmaz diye bir de bu yuku ustlenmemeli, bunun agirligi altinda ezilmemeli, bir de kafasi bununla mesgul olmamali. Bu kadinin gorevi degil. Kadin nasil anne ve es olup sorumluluklarini aliyorsa, ben bu cocuga bakamam, bu aileyi cekip ceviremem vs demiyorsa, erkekte sorumlulugunu alip bu aileyi gecindiremem vs dememeli diye dusunuyorum. Gerekirse ek iş yapar ama o kurdugu aileyi gecindirmek erkegin yapması gerekendir. Ha bunlari yapacak kapasitesi, gucu vs yoksa kendini bir yere getirmeden aile kurma isine girmemeli bir erkek. Cocuk oyuncagi degil bu.
Erkek kadinin kazancina ne olursa olsun guvenmemeli. Bir erkek aileye dag gibi olmali. Kadin degil. Kadinin önünde dag gibi sorumluluklari var zaten. Annenize bakin anlarsiniz. Annemiz hicbirimizi kolay yetistirmedi. Saglikta, hastalikta, okulda her bir yanimizda varlardi, hala varlar Allah hepimizin annesine uzun omurler versin. Dogan cuceloglunun dedigi gibi annen yok, kimsen yok. Kadin olmak zaten zor, ustune bir de anne olmak, bir birey yetistirmek, onun sorumlulugunu almak sandiginizdan cok daha zor.
Erkek bir kadina, ailesine dag gibi olmak yerine bir de o kadinin üstüne maddi manevi yıkılıyorsa o bana gore erkekte adamda değildir kusura bakmayin.
Kadinin bogazina kadar sorumluluğu varken erkek bir zahmet maddiyati da ustleniversin. Erkegin elinden maddiyati da alinca ya da kendileri de bu sorumlulugu tek basina ustlenmek istemeyince kadinlarin cogu o zaman bu adamin benim yanimda isi ne, bana aileye ne faydasi var. Calisip para kazanmak dahil her seyi ben yapiyorsam bu adam yanimda fazlalik, bana da yuk oluyor diye dusunuyorlar ve bosanmalarinda bir sebebi bu oluyor.
Erkegin kazanci kadinin kazancina, calismasina bagli olmadan yetmeli aileye. Kadin maddi konulari dusunmeden cocuklariyla beraber sırtını erkege tum guveniyle dayayabilmeli.
Erkek bu durumda para esirgememeli, başa kalkmamali, hesap sorup insani cileden cikarmamali. Ha kadinda luks isteklerinden biraz vazgecmeli. Tek kazancla her istediginin olmayacagini farkinda olup buna gore davranmali.
Erkegin kazanci zorunlu ihtiyaclarin karsilanmasinin yani sira geriye de arada da olsa nefes aldiracak, bazi luks sayilabilecek ihtiyaclara cevap verebilir belki. Bu belki ekstra alisverisler olur. 2-3 yilda bir vs de olsa tatil butcesi ayarlayabilmek olur. Cocuklarin o anki ya da ilerdeki cok gerekli olmasa da bazi istekleri vs olur.
Barinma, beslenme, giyim, egitim vs gibi zorunlu ihtiyaclarin yaninda kazanç biraz keyfi ihtiyaclara da cevap verebilmeli. Ha cok gerekli mi kisilere gore degisir. Keyfi durumlar olmasa bile zor zamanda kenara para atacak, altin vs gibi alim/yatirim yapılacak bir noktada olabilmeli erkegin kazanci.
Hayal aleminde yasamayin. Birilerine yaranacagim diye maddiyat önemli degil demesin kimse. Bu dunyada para lazim. Gittiğimiz noktada aldigimiz nefes bile para olacak hale geldi nerdeyse, hala parasizda olur gibi şeyler cokta hakli yorumlar degil. Yok onemli degil vs diye yorumlar gercekci degil.
21 Yorumla- 1 yıl
1. Soruyu soran k.. aşenin (eğer gerçekten kadınsa, Harun Abi olduğunu düşünüyorum) amacı mutlu bir aile yuvası değil.
2. Türkiye'de erkeklerinin yüzde 90'ı yoksulluk sınırı altında maaşa mahkum durumda. Bir de soruyu soran k.. aşe ya da Harun Abi demiş ki 200K-500K arası almalı demiş. Cumhurbaşkanı o kadar maaş almıyor. O bir maaş değil patron geliri...
Türkiye'de her kadın bir patronla, zenginle evlenemeyeceğine göre.
3. Türkiye şartlarında bir erkek 7/24 çalışsa bugün sana o hayatı sunamaz.
4. Bu ülkede erkeklerin çoğu kadınlara yaranabilmek için kadın ağzıyla konuşuyor. Kimi diyor benim karım çalışıp ekonomik özgürlüğe sahip olmalı, kimi diyor benim karım sahilde bikini giyebilir diyor. Bütün bunları kadınlara ulaşabilmek için söylüyor. Bu sitede bu düşünceleri savunan erkeklerin hepsi i. nedir, alçaktır, gevşektir. Onların hiçbiri de yukarıda yazdığın hayatı size sunamaz ama size göre o adamlar özgüvenli, diğerleri de mağara adamı...
En İyi Cevaplar
1 yılInsan olmak suçu suçların en güzeli en özeli en kıymetlisi olmalı Ve insan yaşamı boyunca bu suçu işlemeli diyordu bir sözünde Ruhi Su Usta Insan dünyada yapamadığı tüm iyiliklerden sorumludur demişti Fransız Yazar Voltren Rahmetli Recep Yazicioglu Gidemedigin yer dokunamadığın insan senin değildir demişti yine Rahmetli Tayfun Talipoglu usta Bu ülkede ulaşmak için insana gerek yok cok zaman ya da paraya yürekler açık is yola çıkmakta siarinin yaşayan bir özetiyim 68. kusaginin Önder ismi Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır
46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar mütevazi olan mütevazi yaşayan bir insanım
Para pul san şöhret mevki makam unvan gibi gelip geçici hırsları olmayan bir insanım
Para pul hersey bir yele benzer derdi Rahmetli babaannem
Para insan hayatı için önemli Ama o kağıt parçasının hiç bir dönemde kulu kölesi olmadım
Ona biat eden Para pul san şöhret mevki makam hırsı olan piyasada adam olmayan ama parası ile adamlık satan insanlarla hayat geçiren hanımefendilerin
Sonrası hep hayal kırıklığı kullanıma uğrayıp cinsel anlamda da kullanılıp anbiane tabirle bir paçavra gibi atıldığını gördüm
Benim ne bankada bol sıfırlı hesabım ne evim arabam var sadece sevgi dolu bir yüreğim var
Hepsi bu ve o sözüm ona erkeklere göre vicdan merhamet sahibi bir insanim11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler canım
Maddi durumun ilişkilerde önemi konusunda farklı görüşler olabilir ve bu konuda herkesin farklı öncelikleri ve değerleri olabilir. Maddi durumun ilişkilerde önemli olup olmadığı konusu, kişisel tercihlere, değerlere ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişebilir.
Bazı insanlar için maddi durum, ilişkilerde önemli bir faktör olabilir. Bu durumda, maddi denge, güvenlik ve rahatlık sağlamak, ortak hedefler için önemli olabilir. Bu kişiler için, eşleriyle maddi açıdan uyumlu olmak ve ortak bir gelecek inşa etmek önemli olabilir.
Diğer yandan, bazı insanlar için maddi durumunun ilişkilerdeki önemi daha az olabilir. Bu kişiler için, karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve duygusal bağ, ilişkinin temelini oluşturabilir. Onlar için, maddi durumun değil, karşılıklı duygusal destek ve uyumun ilişkide öncelikli olduğu düşünülebilir.
Sonuç olarak, maddi durumun ilişkilerde ne kadar önemli olduğu kişiden kişiye değişebilir. Önemli olan, kendinizin ve partnerinizin değerlerini, ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak ve açık bir iletişimle bu konularda anlaşmaya varmaktır. Her iki tarafın da mutlu ve sağlıklı bir ilişki sürdürebilmesi için, bu tür konularda dürüst ve açık iletişim önemlidir.20 Yorumla
90' Lı yıllar ve 2000 ' Li yılların başı için bu sorunun cevabına kesin olarak önemli değil derdim fakat maalesef ki günümüz şartları gereği önemli diye düşünüyorum kendi fikrimce.
Hatta erkeğinkinin önemli olduğu kadar kadınınki de önemli diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u 1 yılpara olmadan evlilik de olmaz
10 Yorumla Maddi durum derken. Bir erkeği seviyorsanız bu maddiyata çok fazla takilmamalisiniz. Eğer çalışıyor ise işine sadık ise yıllarca aynı mesleği yapıyor ise o erkeğin işini sevdiğini gösterir ve maaş olarak onun elin de olmayan bir şey olduğunu anlarsınız. Tabiki günümüz de her erkek adam fazla para kazanmak ister kim istemez ki dimi. şu an kendi babanızın veya kardeşinizin çok para kazanmasını istediğiniz gibi. Emin olun işine sadık bir insan birşeyler olsun diye çok cabaliyordur. Sizin yapmanız gereken erkeginizin yanın da olması ve ona güven vermelisiniz. Hal böyle olunca da emin olun o da sizi mutlu edebilmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılErkek olarak ele alınmamalı bu konu bizin toplumda erkek eve para getiren banka muamelesi gören taraf bu durumu nasıl yorumlanır kdjd diyelim ki bireysel hayat istemiyor evlenmek istiyor beyefendi eşim çalışmasın koca parası yesin diyorsa elbette önemli her şeyini karşılamak zorunda onun tercihi bu mızmızlanamaz paranın hesabını soramaz kocabank olarak ele alınır jdjd
52 Yorumla- 1 yıl
Tebrikler olaya bakışınız değerlendirmeniz
- 1 yıl
Eşim çalışmasın demiyorsa?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılÇok zengin olmasına gerek yok ama ihtiyaçlarını karşılayacak ve ayaklari üstünde duracak maddi bir güce sahip olması şart çünkü aşk karın doyurmuyor maalesef parasız bir evde yemek yoksa faturalar birikmişse vss o evde aşk değil sadece huzursuzluk olur
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAslında maddiyatda benimde gözüm yok ilişki tabi maddiyatsızda yürür fakat artık iş ciddiye bindiğinde evlilik nişan vb.. artık maddiyat söz konusu oluyor. Hadi bunu da geçtim aile büyüyor çoluk çocuk.. o yüzden maddiyatda önemli.
El ele verip ayakları üzerinde durmalı karı koca.20 Yorumla
1 yılAsgari ücretin gülünç olduğu, halkın%90 ının asgari ile geçindiği dönemde eğer 200-500k arası maaşlı erkek arıyorsan, Scarlett Johansson gibi yüzün, Jennifer Lawrance gibi gülüşün, Megan Fox gibi fiziğin, Bakire Meryem ana gibi el değmemiş, anadolulu nenelerimiz gibi iyi bir aşçı olman gerekiyor. Bunlardan kaçına sahipsiniz hanımefendi?
20 Yorumla
1 yılÖnemlidir. Ben muazzam yakışıklı birisi değilim. Eli yüzü düzgün, Uzun boylu güzel giyinen güzel kokan bakımlı bir erkeğim. Dışarıda yürürken arada sırada etkileşim alıyorum ama bindiğim arabayı gören ya da mesleğimi öğrenenler direk gelip konuşuyor. Dolayısı ile şimdiye kadar yüzlerce kez tecrübe ettiğime göre kadınlar için maddiyat önemlidir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılTabikide olmalı ama sizin dediginiz kesim %5 Türkiye'de
Ancak şu doğru sevgi bir yere kadar karın doyurmaz evlilikde özellikle herşeye maddiyata geçinmeye bakar ama
Kimse kendinden alçak kimseyi istemez ya dengi olmalı diye düşünüyorum maalesef devir bu şekilde10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Önemli olduğu zamanlar çoğunlukta.. Bizler şöyle yetiştik. Erkek evine eşine bakar. O benim sorumluluğumdur. Bana o mutluluğu veren kadına, evladıma o eksikliği yaşatmamalıyım. Tabi eğer yapabiliyorsak. Ama bunu insan seçiminde kullanacaksak orada işler biraz değişir..
10 Yorumla
1 yılönemli şiir şarkı karın doyurmaz hatta erkeğin vücudundaki saçma sapan dövmeler hiç karın doyurmaz adamın cebinde kız arkadaşına çay ısmarlaycak parası yok gidiyor ordan burdan dilenci gibi para bulup gtüne başına dövme yaptırıyor kıza gelince hayatım sana şiir yazdım nasıl beğendinmi? ay canım aşkım çok güzel olmuş şiir, şair ruhlu sevgilim benim ulan gtüne sok şiirini ammkmun aç köpeği
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnemli fakat önemlidir diyemiyoruz gönül rahatlığıyla çünkü erkekler de bize güveniyor. Eşim de çalışır bende çalışırım o zaman maaşımız yeter diyor 35 yaşına gelip hala kadına düğünde takılan altınların hesabını yapan erkekler var ve bunlar azınlıkta değil evet kadın da elini taşın altına koymalı şahsen ben kendi ekonomik özgürlüğümü elime almadan bir erkeğe güvenip evlenemem.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Günümüzde artık erkek veya kadın fark etmiyor maddi durumu iyi olması için. Elbette ayakta duracak bir bütçe gerekli.
23 Yorumla- 1 yıl
Peki aylık olması gereken seviye 200-500.000 TL seviyesinde yüzde kaç kişi alıyordur genel olarak? Maddi durum elbette önemli günümüz şartlarında hele fiyatların yüksekliğinde. Her şey para ile cozumleniyor mu? Başka şeyler olması gerekmez mi? İnsanlığı , karakteri , zekası , kültürü , kalbi niye bu faktörler dikkate alınmıyor? Tek bir şeye takiliniyor?
- 1 yıl
Erkekler nasıl dolgun göğüs, sıkı kalca istiyorsa bizde para bekleriz erkeklerden.
- 1 yıl
Kendi açından görüşümü söyleyeyim fizyoterapist ve masörüm her şey fiziksel güzellikle olmuyor çevremde oldukça bu belirttiğiniz anatomik tabloda çok tanıdığım kadın var sizin gibi düşünmeyenleri de var Ben tekrar söylüyorum para elbette önemli ve olmalı olmayacak diye bir şey yok
Gizli Üye(30-35)1 yılGelir hesabımı muhasebecim yapıyor ve sen bu kafayla ali ağaoglu gibi kart zamparaların geçici olarak gönlünü hoş edip sonraki paralı dedelerin yatağını ısıtırsın 👍 koca bulup düzgün bir evlilik çok zor senin için. Bir an önce kendine bir şeyler katıp kendi paranı kazanıp ekonomik özgürlüğüne kavuş aksi takdirde sürekli bir zengin erkek arayışında olursun.
Mide bulandırıcı bir durum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. önemli tabi yoksa karısının makyaj malzemeleri çanta ve ayakkabı koleksiyonunu 1 defa giyip dolanında 100 kıyafet olsada hiç kıyafetim yok dediğinde yeni kıyafet almayı bir çok krem duş jeli saç kremi şampuanı küaför parasını nasıl öder
10 Yorumla
1 yılPara elbette önemli ama her zaman karşılıklı aşk ve güven paraya dair sıkıntıların üstesinden gelebilir, buna birlikte zengin olmak da dahil bana göre 😃👍
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBelli ki senin için önemli, sen parası az olan biriyle evlenme. Sonuçta neme lazım geçinemezsin kuaför masraflarını ödemekten.
210 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOha aw kesin trol soru sordun o ne lan CB bile almıyor onu 😒
- 1 yıl
Yabancılar kazanır. Avrupalı ve amerikalılar mesela
Cevap sahibi1 yılO zaman sen onlarla evlen
- 1 yıl
Önüme iyi biri çıkarsa neden evlenmeyeyim? Yüzlerce seçeneğim var. Tabiki en iyisini seçeceğim
Cevap sahibi1 yılPeki müslüman mısın?
- 1 yıl
Evet neden
Cevap sahibi1 yılHristiyan birisiyle evleneceksen iyi düşün o çocukların bir hakları olmayacak ve eğer tabi çocuk sahibi olmak istersen ki istemesen bile erkek ister.
- 1 yıl
Avrupada ya da amerikada yaşayan milyonlarca müslüman var
Cevap sahibi1 yılMüslüman doğacak belki senin gözünde ama onun gözünde hristiyan doğma ihtimali de var çünkü onlar vaftiz denilen şeyleri var çocuk doğar doğmaz günahını aldırırlar ama İslam'da ise böyle bir şey yok bebek doğar doğmaz günahsızdır hatta onların günahları bir kısım rivayette 7 yaşından sonra diğer kısım rivayette ise 12 yaşından sonra başlar diye söylenir ama onlar da böyle bir şey yok şimdi emin misin?
Cevap sahibi1 yılOnlardan birine denk gelip ve onlardan birisiyle evlenirsen zaten buna sözüm yok ben diğer konu için bilgilendirme yaptım.
1 yılBence bir kadın; erkek her istediğinde ona oral yapmalı. Bütün cinsel isteklerini karşılamalı. Her saniye. Sadece erkeğini mutlu etmeye odaklanmalı ;)
10 YorumlaGüncelleme de yazdığınız rakam aralığı, bir maaş değil gelir bence.
Ek olarak önemli mi?
Kendi gelirimin önemi olduğu kadar… partnerimin geliri de önemli bir faktör benim için.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbir erkeğin maaşı aylık en az 200-500 bin arasında olmalı ise
Bu meslek grubu nedir?
Merak ettim...
12 Yorumla- 1 yıl
Basit iş yapmayacak. Avrupada çalışan ya da iş adamı tarzı.
Cevap sahibi1 yılTürkleri ezdin geçtin walla
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Önemli erkekler bile kadınların maddi durumuna bakıyor
30 Yorumla
1 yılZaten sen kendi soruna cvp vermişsin yalnız o söylediğin rakamlar maaş olmaz patron geliri olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Evet çok önemli. Kadın için söylüyorum errrrkek olarak artık geçti erkek evi geçindirir saçmalığı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Aylık 200-500 bin mi? Bulursun tabiki ama yataktan yatağa geçmekten öteye gidebileceğini sanmıyorm bu kafayla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Cinsiyeti önemli değil her iki tarafta ayaklarının üzerinde durabilmeli daha kaliteli bir yaşam için belli bir ekonomik gelir düzeyi gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani Şu an icin aylik 40-45 k yeni evli cift icin iyi. Tabi eşide çalisiyorsa oda aylik 30 getiriyorsa iyi. Ama iki yakasini bir araya getirip birbirine uyumlu cift olmak en onemlisi. Paranin coklugu cok mesele degil
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSekreter hanim senin baban aylik kac k kazaniyor , sen kac kazaniuosun, aylik 200 k dan fazla kazanan adama harem kurar seni ne yapsin.
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil maddiyat inişli çıkışlı bir şeydir artadabilir azaladabilir eğer önemliyse bir kişinin maddiyatlı biriyle ilişki yaşarken maddiyatı düştüğü zaman da ilişkisini bitirrmesi gerekir mantıken bu da çok insani bişry değil
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUlan erkekler daha maddyatçı kadınlardan ben şok jsjdj
Cevap sahibi1 yılBence kadının da 3 tane @mı olmalı. Senin belirttiğin güncellemeye göre doğal olarak öyle bir beklentimiz olabilir
1 yılönemli ama maddi durumu olmayanları dışlamak üzücü çünkü benım eskıden param yoktu şimdi var mutlu değilim
11 Yorumla- 1 yıl
Soruyu güncelleyene kadar normal soruydu ama ben aylık 200 k alsam karimdan istediğim hizmeti almasam döverdim onu yani büyük paranın derdi çoktur
1 yılciddi bir cevap verecektim ama profili görünce vazgeçtim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Maddi durumu tabiki önemli. Ama 200-500 bin olmasına da gerek yok.
20 Yorumla
1 yılEvet önemli evi gecindirecek kadr iyi kazancı olmalı aşk karın doyurmuyor.
24 Yorumla- 1 yıl
EvlimiainiKi
- 1 yıl
Evlimisinki şimdi
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Kac yillik severekmi evlendin
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet. Önemli. Erkekler nasıl güzelliğe, boya posa bakıyorsa öyle insanlara da paracı kızlar layık bence
37 Yorumla- 1 yıl
Tipe boya bakmaktan sıra gelmiyor. Ayrıca erkekler tipe bakmaz.
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı tabiiii caaanım. Taabiii
- 1 yıl
Güzellik evet ama boya posa kadın bakar. Mesele güzellik ve vucutsa bu konuda da takıntılı değillerdir. Öyle olsa kadınların yarısından fazlasının yüzüne bile bakmazlardı. Tr de kadınların 10/9 u çok güzel olduğunu söylemiş Bunu diyebilmişlerse Erkeklerin abazalıktan önüne gelene atlaması yüzünden öbür türlü gerçek oran 10/2-3 ü kadarı oda en fazla Ve tip genetiktir Para bi anda kazanılıp bi anda kaybedilen bir şey proglemde bu menfaat algısında gelenin sadakatinin buna bağlı oluşu iş Eskort ilişkisine dönüyor.
Cevap sahibi1 yıl@Skyquaker bir konuda haklısın. Güzel olsa da olmasa da bazı kadınların evlenmesine çok şaşırıyorum. Öyle bir huyları var ki yüzlerine yansımış kötülükleri. Onlar bile evleniyor. İşte öyleleri ile abazalar evleniyor. İlla evleneceğim karı bulacağım diye tutturan tipler. Onun dışında seçeneği olan erkekler tipe bakıyor. Kimse gelip bana masal anlatmasın
Cevap sahibi1 yıl@Skyquaker üst seviye demiyorum. Benimle eş değer aynı seviyede birini diyorum.
1 yılTek erkek için değil kadın içinde maddiyat önemli daha rahat bir hayat yaşayabilmek için
10 Yorumla
1 yılGeçincek kadar kazansa yeter daha üstüne tapıyorsa o bayan zaten evlilik yürümez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılEvet bir erkeğin en kötü geliri 1 milyar milyon olmalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yıl200-500 ne dilenci bile daha fazla kazanıyor ablacım 1 trilyon eh işte
10 Yorumla
1 yılKim 200 bin alıyo göster bana çok uçma derim erkeğin maddi durumu önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Önemli ama senin dediğin kadar kaç erkek kazanıyor acaba
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence önemli ama şöyle var kız onun parası için gidiyorsa adamda onu aldatırsa kusura bakmasın yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılTabi onemli adamin suratina bile bakmazsiniz
10 Yorumla
1 yılİnternetten devşirme görselleri kaldıs istersen yapraam
10 YorumlaÖnemli tabi. Çok buyuk beklentım yok ama en az benım kadar kazansın
12 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar kazaniyorsunki
- 1 yıl
@Kayserilikobra69 asgari ücret üzeri olduğunu düşünmüyorum.
1 yılHerkesin ki eşit değil ama bu kadınlar için bir merak konusu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBence kimin ne aradığına bağlı bu konular seçim ve tercihler kısaca. ))
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÇalışkan olması çaba sarfetmesi ve sağlam karakteri önemli
10 Yorumla
1 yılDogru duzgun helal kazançlı bi işi olduktan sonra çok paralarda gozum yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılÇoğu insan maddiyata bakıyor şimdi benim için önemli değil hiç bir şeyi umursamıyorum artik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyler gidin kendinizi asın ben ne zamandır burdayım kadın bir soru sormuş 65 erkek yorumu ne nasıl bir açlık
Tabi kadınlar bizi ti’ye alır.
İradesiz köpkeler10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖnemli bizim unide BMW ile gelen bir çocuk vardı 160 boylarında kel a para vardı s. kmedik kız bırakmadı
10 YorumlaKimse kendinden alçak kimseyi istemez ya dengi olmalı ya da üst seviye
13 Yorumla- 1 yıl
Bakanlar var bana.
Gizli Üye(30-35)1 yılMaddi durumda statüde önemliymiş. Devlet dairesinde temizlik yapan birisiyim. Sırf bu yüzden oradaki statüm yüzünden terkedildim.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEdebiyat öğretmeni ama atanamamış. Amcasının inşaat malzemeleri satan dükkanında ön muhasebe yapıyor kendisi. Babası müteahhitlik yapıyor
1 yılÖnemlidir tabi onemli olmasa kadınlar niye peşimden koşsun 😂😂 Allah'a şukur iyi kazanıyoruz ama ne kadar kazndigimi söylemem bereketi kaçar sonra 😁😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBenim için önemli değil. Düzgün bir işi olsun yeter yani çok zengin olunca ne olacak.
10 Yorumla
1 yılEvet önemli. Hayatlarında başardıkları tek şey bir işe girip eve bakmak. Onu da bir zahmet becersinler. Kadına yüklenmeyi bildikleri gibi, para kazanmayı da bilsinler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTL mi yoksa € $ mı
ona göre çalışmam lazım nfbddbb
10 Yorumlamaddi duruma takılmayan kadın yoktur. Sırf maddi gücüm var diye peşinden gelenlerinde erkek farkında o da karekterine göre onlara davranır..
13 YorumlaHerhalde önemli parasız erkeğe erkek demezler
10 Yorumla
1 yılErkeklerin hepsi hak vermiş başkası sorsa linçlerlerdi 😂
10 Yorumla
1 yılBenim için kadının maddi durumu önemli. Parası yoksa işim olmaz. Bedavaya kürek sallamam
10 Yorumla
1 yıl250 bin çok az en az Aylık 250 bin dolar beni kurtarır ve zaten 2 yıla zengin olacam
10 Yorumla
1 yılHerkesin maddi durumu önemlidir. Kadın erkek fark etmez.
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat