AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O zaman kadında da bakilmalı ee bu eski de kaldi artik öyle yok ben paraya bakarim ama yan gel yat yaparim
Kanka bakmalısın diyorum ya zaten
Erkek de diyon kadın da demiyon o zaman her ikisine de diyecen hani lafa gelince eşitlik var ama işine gelmediginde eşitlik yok yaaa
Senin yorumlarını görüyorum bazen eğer karıştırmıyorsam pek sevdiğim üye değilsin düşüncelerine falan katılmıyorum ama bu konuda her iki tarafta maddi duruma bakmalı
Beni zaten sevmez kimse kuyruklarına bastığım için turk kizlari olarak g.. otumuzu kaldirsinlar pohpohlasinlar istersiniz onu da ben yapmiyorum o yüzden dusman buradakiler dogrulari söyleyince bir de yaptiklari seyleri söyleyince a. mlarini yirtiyorlar bizler istedigimizi yapariz ama kimse bize yaptığımız şeyi söylemesin konusmasin özellikle yaptigimiz seyin hesabını vermeyelim istiyorlar ama öyle olmuyor onu daha kavrayamadilar bana dokunmayan yilan bin yaşasın demek olmuyor o yılan gelor dokunur bir şekilde benim düşünceme katilmana gerek yok olan ortada işine gelmez çünkü türk kızısın
Kardeşim milletin dertlerini ne diye bu kadar kafaya takıyorsun o kadar işsiz olamazsın herhalde 😂 sen kendine bak yeter, milletin derdi seni mi gerdi
Erkekte para olmalı zaten olmazsa nasıl yürücek ilişki
Kadında peki
Kadın bakımlı yemek yapmayı bilicek sadık olucak
😹 erkek? Erkeğin sadece parasına mı bakılıyor ha sadık olmasın ama zengin olsun 😹😹😹
Napalım devir değişti bizdede tip var bakan yok paraya bakıyolar oda yok knk
İnsanlık ile devir ne alaka insan olan zaten eşine evlendiğine sadık olur bunun kadını erkeği yok bu düşüncede biri zaten evlenip üremesin topluma zarar vermesin mümkünse
Ayn
Sen çok mu zenginsin aQ düşünceye bak aldatmaya ihanet etmeye meyilli birisin yorumundan anlaşılıyor umarım kendin gibi biriyle evlenirsin geçmiş ilişkileri kendin gibi olan biriyle.
Daha önce olmadıki nasıl aldatiyim
Çok ön yargilisiniz hanfendi profilime bakın iştersiniz kuyruk acınızı başka erkeklerden çıkarmayı seviyosunuz sabırım
İyi ki de olmamış umuyorum ki hiç olmaz gelecektekini eşini aldatmayı düşünenen karakterini oturtamamış birisin.
Seninde hiç olmaz inşallah
Şimdi yürü git canın cehenneme
Kuyruk acısı mı 😹 kuyruk acısı yaşayacak kadar saf biri değilim senin gibilere eywallahım hiç olmadı ki kuyruk acım olsun, profilinle ilgilenmiyorum bir insanın lafları o kişinin nasıl biri olduğuna dair ip uçları veriyor senin bayağı verdi hadi bays.
Velet ya ye engeli aklın başina gelsin aldatilda görim seni it oğlu iti
Sen kesin erkeksin
Yani onemli etken tabi
Erkek de mi, erkekte mi?
De eki
Bakan erkekler var ama ben bakmam. Değerimi bilen bir kadon olsun yeter. İlkokul mezunu bile olabilir bu kadın.
Değerli biriysen değerini bilir değer karşılıklıdır gerçek sevgi olmalı
Hayır değer bilmeyen çok kadın var. Aynı şekilde değer bilmeyen çok erkek de var. Onlar için ne yaparsan yap yaranamazsın. Ağzınla kuş tutsan bile.
Haklısın ay sen iyi çocuğa benziyorsun inşallah kendin gibi biriyle evlenirsin
Evlenebileceğimi düşünmüyorum. Evlenirsem de sevileceğimi sanmıyorum.
Neden öyle düşünüyorsun bence sevilecek birisin bunu hissettim
Ben ezik biriyim ya ondan. Kendimi sevemiyorum bir türlü. Çirkinim, tembelim daha bir çok sebebi var.
Kendine olan değerin bu kadar mı çok yanlış düşünüyorsun kendin hakkında böyle konuşmaya düşünmeye devam edersen ben de sevileceğini düşünmüyorum çünkü kendini sevmeyen birini hiç kimse sevmez halbuki sevilecek birisin ama buna izin vermiyorsun
Ben tıp okumak istiyordum. Çok iyi bir eğitim hayatım vardı genel olarak. Sırf özgüvensizliğimden dolayı lisede çalışmayı bıraktım. Özgüvensizliğimin sebebi de tipimdi. 3 yıldır mezunum. 20 yaşıma geldim hala üniversiteye gidemedim. Ders de çalışmıyorum gün boyu evdeyim. Kendimden nefret ediyorum artık. Tüm bunların sebebi benim. Kendi hayatımı bitirdim. Ne kadar iyi bir karakterim olsa da boş bir insanım ben. Onun için sevilmiycem. Ailem bile soğuk bana karşı diğer insanlar neden sevsin ki?
Eğer istersen konuşabiliriz gizliden çıkmak istersen çık😬
Zaten çok kişiye anlattım derdimi senin de kafanı ağrıtmayayım. Dinlemek istersen istek at.
Gizlenebilirsinnnn
E harhalde
Tabikide
Evet hersey para
Bakarim