Narsist adamla nasıl olur?

Arkadaşlar bitmiş bir ilişkiden bahsedicem. Boğa burcu ve narsist eski sevgilim ara ara aklıma geliyor. Beni kendine bağlamak için çok güzel sözler söylerdi. Edebiyat yapardı diyebilirim. Ona aşıkken bana çok karizmatik gelirdi. Bitince midem bulanmaya başladı o aklıma gelince. Ama şimdi yine aklıma geliyor ve kalbim pıt pıt etmeye başlıyor. Sadece onun istediği olsun isterdi. Onunla yatmam için elinden geleni ardına koymadı. Psikolojik baskı yapardı. İkna etmişti. 2 kere yattık. İkisinde de pişman oldum. İkisinde de bana suç attı beceremedin diye. Ama sonunda kendisi kaldıramadığını anlayıp gurur yaptı. Neyse konu bu değil. Onla yatmayı kabul etmezsem benie iletişimi keseceğini söyler, tehdit ederdi. İlgilendiği zaman çok hüzel ilgilenirdi. Sevgiliiiim deyip güzel bir sesli ve romantik günaydın mesajı attığı videosunu hala unutmadım. Ama adamın narsist ve bencil olduğunu çok iyi biliyorum. Ama unutamkta da zorlanıyorum. Arkadaşlar yardım edin bana :(
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeee
Güncellemeler
+1 yıl
Get contacttan etiketlerine bakmak için sorgulamıştım numarasını. Dün bana yazmış, beni aramışsın diyo. Aramamıştım. Durumlarıma bakıyo. Bugün de günaydın yazmış oraspi çocuği. Napıyo la bu
Narsist adamla nasıl olur?