Sevgilimi çok seviyorum keşke olmasaydı?

Sevgilimle ilk tanıştığımız zamanlar terk edilmiştim iyi değildim sonra bir ilişki kurdum zamanla başlarda çok sevdim sonra eski sevgilisiyle ara sıra konuştuğunu duydum 3kere ayrıldık bu yüzden eski sevgilisi bana bile yazdı o kızı korudu yine sonra biz barıştık falan bana birlikte olmazsak ben seni severim ama başka kızlarla birlikte olurum dedi bende çok sevdiğim için istemeden birlikte oldum sonra pişmanlık duydum onu aldatır gibi konuştum birileriyle ondan da pişman oldum sonra ben git gide sevgilime aşık oldum telefonumu karıştırmış aylar önce sırf ondan uzaklaşayım diye biriyle konuşmalarımı okuyup benden ayrıldı niyetim aldatmak değildi onun dışında kimseyle bir şey yaşamadım çok sevdim onu ailesiyle tanıştırdı beni sonlara doğru ben seninle evlenmem diyordu en başlarda artık evlenmeyi bile düşünüyordu ama ben başlarda yaptıklarını kaldıramayıp yanlışlar yaptım şimdi ben seni aldatmadım diyince vicdanın sızlamıyor mu diyor simdi çok sevmeme rağmen dönemem diye kötü olmasın diye herkesi aldatmış geçmiş hayatında ben onun karmasıymışım falan öyle şeyler diyor he bi de eski sevgilisi onunla cinsel ilişkideyken video atmıştı bana eski çekilmiş video ben herşeyi onun için kaldırdım sizce ben çok mı kötü biriyim vicdanım kendim mahvoldum yardım edin

Sevgilimi çok seviyorum keşke olmasaydı?