Süper soru beğenen herkese tesekkürler💐💕
Hiç güzel/yakışıklı ve zeki bulmadığın, her açıdan beğenmediğin birini sevdin mi?
Süper soru beğenen herkese tesekkürler💐💕

Sevdiysen neyini sevdin hangi özelliklerini sevdin? ... aşık olmaktan söz etmiyorum sadece sevgi, neyini sevdin?
Ben bir insanı dış görünüşü için değil kalbi için severim.. Zaten bir insanı ya seversin ya sevmezsin ortası yoktur.. Ben net bir insanım seversek sevdim derim.. Öyle ağzımda hiçbir şeyi eveleyip gevelemem..
Gercekten seven net olur zaten ama secenek olarak görüyorsa eveleyip geveler
Aynen çok şükür hayatım da net olan bir adam var.. 😍
Maşallah mutluluklar🙏💐
Teşekkür ederim.. 🥰
Ben birini dış görünüşü için sevmem karakteri için severim iç güzelliği için severim iyi bir kalbi olduğu için güzel bir yüreği olduğu için severim merhametli olduğu için severim en önemlisi önce iyi bir insan olduğu için severim
İşte ben böyle birini sevdim seviyorum önce iyi bir insan olduğu için iyi bir kalbi olduğu için sevdim karakteri için sevdim merhametli vicdan sahibi olduğu için sevdim çok güzel ve tertemiz bir kalbi kocaman bir yüreği olduğu için sevdim Onu gözümle değil gönlüm ile sevdim tertemiz duygularımla gerçekten çok sevdim Seviyorum
Peki sevdiğinin kusurları gözune batar mı onu değistirmeye calışir mısın ya da elestirir misin
Yapmıyorsan gercekten sevmissindir yapıyorsan bir ihtimali ya da hayali sevmissindir
Yani, şimdi kabul edelim, tamam: İlişkilerde ve evliliklerde karakter ve fiziksel uyumdan ziyade aynı duyguları paylaşmak, aynı kültüre sahip olmak ve ortak noktalarda buluşmak çok önemli. Ama bir insan, ilk tanıdığı kişi, özellikle erkek olsun kadın olsun, yani fiziksel görünümünü, güzelliğine dış görünüşünün yanında güzel durmasını, nasıl söyleyeyim, cinsel birliktelik yaşarken ondan alacağı zevki düşünerek birlikte olmak ister. Yani her şey dış görünüş değildir, ama dış görünüş de olmazsa olmazdır.
Katılıyorum
Yani öyle yok Ben dış güzelliğe önem vermiyorum bilmem neye önem vermiyorum diyen insanlar samimi değil
Yani kadınların boşluğuna denk gelir falan da erkekler önem verir sanki somut görünür şeylere haksız mıyim😂
Yok ya kadınların da artık boşluğuna gelmiyor 🤣
Ahah evet aslında millet pazardaymış gibi sevgili seçiyor😂
Aynen 🤣
😄😄
Sevgi öyle güzelliğe veya yakışıklılığa bakmıyor. Ben eminim ki, sevdim. Çünkü benim sevdiğim gözü kaşı boyu posu değildi, ben tek bir sözüne özüne adamlığına düşmüşümdür. Gönlüm ile sevdim her zaman. Gözümle değil.
Gercek sevgi bunu gerektirir
yani kimse aksini iddia etmesin, görüyoruz biz gözle sevenlerin sevgisini :D
Erkekler gözleriyle aşık olmuyor muydu çoğu karaktere zeka falan bakmaz bile😂
Çok haklısın, aynen katılıyorum 😃
Ahaha senin gözle sevgi dediğin aşktır bence o sevgi degildir😄
Aşk tabiii. 😄 Gönül ilee
Wow o zaman hem gönülle hem gözle diyelim büyük aşk✨
Diyelim bari 😅
Dedik bile😄
Teşekkür ederim ☺️🌸
Cevap
15Cevap
Ben zaten tipe akarak sevmem.. karaktere bakarım.. ilk önce bir kadın da güzel bir kalp olması gerekiyor benim için
Benim için de iç güzellik her şeyden önemli
Böyle bir şey hiç olmadı. Olaylara daha çok çekim şeklinde bakan birisiyim ve güzellik, zeka, kafa uyumu uclusunun hepsinde optimal bir değer beklerim ve optimal değerden sonra zeka çekim hissini artırır. Yani karşı cinse saygım olur fakat cinsellik yaşadığım birisi + yakın arkadaslardaki özellikler şeklinde bakarım olaya yani bakış açım keskin şekilde farklı
Bencede beğeni olmalı çok olmasa da
Eğer bir insanı beğendiysem zaten bütünen beğenmişimdir. Yani kendisinden bir eksiklik görmem kesinlikle.
Yani en baştan belli ya ilgilenir ya da ilgilenmezsin demi
Netlik iyidir
mesele güzellik değil
ancak zeki bulmadığın birisini sevemezsin
çünkü duygusal anlamdan ziyade anlaşabilmek önemli..
Bence erkekler için zeka ya da güzellik ikisinden biri mutlaka olmalı haksız mıyim
Zeka daha mühim benim için:)
Ahaha akıllı adam👍
Vardı duygum olan biri keldi ve hafif göbekliydi kadinlar sevince takılmıyor ama kıymeti olmuyor bizim gibi kadınların..
Kiymeti bilene denk gelmiyor kıymetliler
Haklısın gerçekten de öyle😕
Bu söyledikleriniz sevmekle örtüşmeyen sıfatlar. Seven gözler kusur göremez. Çünkü karsısındaki benzersiz ve yeganedir.
Kusur gören gercekten sevmiyodur demi
Bence de
Yakışıklı değildi ama zekasına düşmüştüm. Zekası olmayanın yakışıklılığı da bende bi anlam ifade etmiyor. 🤣
Katıliyorum😄
Hayır, ben sevdiğim insanı her yönüyle beğenerek sevdim.
Beğenmediğin birini sevmek mümkün mü🤔
Işte ama o sevgi begenisiz olur mu😅
Hayır. Her açıdan beğenmediğim birini nasıl sevebilirim.
Yani illa begeni olmalı bence de
Evet, boyu benden bayağı kısa bir kızı sevdim. Karakteri harikaydı o yüzden sevmiştim.
Ahaha iyimiş boy takıntın mı var
Evet gercekten sevmissin demektir
Woow güzelmis
Biri de bana gercekten sevilmeyi öğretse keşke erkekler sevmese bile seviyomuş gibi davranıyor çok iyi rol yapıyor gercekten sevip sevilmediğimi anlamıyorum🤷🏻♀️
Sevgili olmadım hiçbiriyle bana samimi gelmediler
Dış güzellik önemli değil iç güzellik ö sevdiysem zaten benim için o güzeldir
@dussperisi Beğeni için teşekkürler
Ricalar
Sen sevdin mi
Hayır illa beğendiğim bir sey olur
Karakteri iyiyse tabi😄
Karakter çok önemli
İyi bir kalbi olması da gerekiyor ama kalp çok önemli kalpten Kalbe Bir Yol var çünkü
Senin karakterin nasıl kalbin iyi mi ☺️
Bence iyi bir karakterin var ve çok iyi bir kalbin var senin ☺️
Beni tanımıyorsun ama yinede tesekkurler 😅
Rica ederim tanımıyorum ama belki tanışırız evet ama öyle hissettim
Mutlaka bir şekilde gönlüne dokunmalı. Beğenmediğini nasıl sever insan?
Doğru
Her açıdan beğenmeyi beklemem zaten, birini hayatıma alıp kendi kalıplarıma sokmayı da denemem. Kalbini, çabasını, zekasını sevmeyi ise elbette beklerim başka türlü zaten sevgi demek saçma olur
Evet ama inan ne açıdan neden sevdim hiç bilmiyorum sadece sevdiğimi biliyorum
Gercek sevgi✨
Güzelliğine zekasına fiziğine düşmediğim birini sevmem ancak f*ck olurum.
Kafa dengi bı kızı sevmiştim 3 4 kere de bulusmustuk ama yyrumemisti
Yüzü güzele kırk günde doyarsında gönlü güzele kırk asırda doyulmaz derler..
Gönül güzelliği tek başına yeter mi sence
Yani tam olarak yeterli diyemeyiz bence. Sonucta şöyle bir gerçek var. İnsanlar dışını beğenmediği şeyin içini merak etmez..
Peki içini beğendiğinin dışını beğenmiyorsa sevgi olur mu😄
Birini sevmek sadece dışını sevmekten ibaret değil ki. Sevmek kalple yapılan bir şey. Kalbini seversin, davranışlarını seversin, karakterini seversin. Sadece dış güzelliğe göre birini seversen sen o kişiyi sevmiş olmuyorsun ki. Elini, saçını, gözünü sevmiş olursun hepsi bundan ibaret olur..
Haklısın kendimi demiyorum ben severim her türlu kriter takıntım yok. Olanlar icin diyorum😄
Her cinsten insan mevcut herkesin beklentisi farklı tabi. dhsjsjs
Öyle 😄
Sapık dadandı bana da ya. Birini şikayet etmiştim fake hesaplar açıp daha beni tanımadan küfürler edip duruyo. Sapik mıdır nedir kız birde bu kişi ruh hastası ya.
Ahaha bura ruh hastası dolu arada bana da denk geliyor engel atıyorum fake geliyor ona da atıyorum başka fakele geliyor😂😂
Evet sorma dadandı ya.
En son iki üç tane modla gorustum konuştum kaç saat. Benim görüşlerimi de kaldırdılar ama ceza yemedim. dhsjsjs belki bende sinirle hakaret ve küfür etmeden biraz karşılık vermiş olabilirim.🤭
Ahaha kaşınmışsın ben cevap vermiyorum pek
O başlattı kışkırtma ve tahrik var.
Soru sormuşum sazan olduğu için okuduğunu anlamamış bende onu mu soruyorum dedim sonra benim soruya bahane bulmaya başladı derken öyle başladı bizim iş. eusjs
Dikkat etmekte fayda var baya takıntılı oluyorlar o zaman sana gecmis olsun diyeyim😄
Sevgili olmuştum çok pişman oldum
Neden?
Çok değişik birisiydi
Evet sevdim. Ve aşıkta olmuştum delicesine
Niye sevdim ben de bilmiyorum
Sevdim galiba
Neyini sevdin
Bilmem hatirlamiyorum
Bir zamanlar…
Bir zamanlar Çukurova gibi oldu😄 hangi özelliklerini sevdin?
Gülüşünü… Enerjisini… En sonunda hepsinin birer yalan olduğunu görmek canımı yaktı. Yalnız kalmaktan korktuğu için beni yakınında tuttu. Üstelik tüm bunları bana aşıkmış gibi davranarak yaptı. Ben de karşılık olarak hayatının ufak bir parçasını elinden aldım. Tamamen yerle bir edecek güce de sahibim ama onun zamanı var. Her şeyi unuttuğu, hiç beklemediği bir anda yapıcam ki bunu çektiğim acıyı hissetsin o da
Üzüldüm bence boş ver kendine hayatına odaklan emin ol aldığı ahla yaptığınjn pişmanlığını daha kötü yaşar kimsenin yaptığı yanına kalmıyor.
Biliyorum. Amam bunu kendi ellerimle yapmak daha zevkli olacak. Şimdi hayatında birisi var. Çok iyi ilerliyor ciddi de düşünüyorlar. Ailesi de temiz namuslu efendi bir kız olarak biliyor. Onun en özel gününde tüm çevresinin ondan uzaklaşmasına sebep olacak şeyleri ortaya dökücem. Sevdiği adam, ailesi, arkadaşları… Hayallerini elinden alıcam onun. Ondan sonra dizini mi döver kafasına sıkıp intihar mı eder beni ilgilendirmez
Yapma intikam kin iyi değil kendine zarar verirse bunun vebaliyle vicdan azabıyla yaşayamazsın Allah havale et ve kininden kurtul bak gör sen serbest bıraktığında nasıl pişman oluyo emin ol sana yaşattığının beterini yaşar
Bir de hayatta ters bir döngü var neyin pesinden koşarsan tersi olur intikam planladığın ve beklediğin icin ahın tutmuyor
Vicdan mı? Bıraktı mı diye bi sorsana
Bence var yani ona karşı olmayabilir ama kendini düşün kalbini zihnini yoruyorsun hem de boşuna değmeyecek biri için onu unut kendi hayatına mutluluğuna odaklan kendi zamanında yaşayamadımlarından oluyorsun. Intikam alman senin hayatına güzel hiçbir sey katmayacak
Sadece enerjini zamanını psikolojini ruh halini her acidan seni kötü etkiliyor kendin icin affet yoluna bak
Nefesini boşa harcama. Ümitsiz vakayım ben 🙂
Şimdi yalvaracam djdjfj
Gel etme dön bu sevdadan dkdkk
Vazgeçmemmm!!! Kdkwkdmzm ciddiyim ya dediğim dedik bir insanımdır. Karşımda da kimse duramaz öyle kolay kolay bir hedefim varsa. Bu yüzden yorma kendini diyorum. Seni düşündüğümden
Tamam sen bilirsin pisman olma üzulme diye dedim umarım hersey güzel olur🍀
Evet
Hayır
Sevemem.
Sevdim
Neyini sevdin?
Biraz açabilir misin😄
Yani sevilmeyi sevmek oluyor bu aslında karşıdaki degişirse sevgi biter
Fedakarlığı biterse kişiliği değişirse
Neyse bilemiyorum hayatta her şey mümkün ama öyle diyorsan umarım öyle olur😄
Devam ediyor mu iliskin
Hayır