Aklimda eski eşim var? Mantik evliligi yapmalı mıyım?

Eski eşimi cok sevmistim. O ayrilmak istedi. Ciddi sorunlarimiz yoktu ama benimle ilgili zamanla dusunceleri değişti. Biri yoktu diye tahmin ediyorum. Bende yakalamadim, o da yok dedi.

Beni kendine gore bulmamaya basladi. Kariyer olsun, kendini gelistirmek vs olsun. Yani evlenirken de ayniydim. Oyle kabul ederek evlendi ama zaman gectikce bu gibi seyleri sorun etmeye basladi ve ayrilik karari ondan geldi. Ayrıldık ama ben hala seviyorum. Hala onu dusunuyorum. Ne yapiyor, kiminle merak ediyorum. Bazen calistigi yere gidip iş çıkışı falan uzaktan bakiyorum. Eskiden daha sık yapiyordum da simdi ara sira.

Cocuk yok. Benimle de ciddi oldugunu farkina vardigim biri var. Millete dert oluyorum bazen. Bosanmis kadin aile evinde vs diye. Birilerini bulup kendince beni evlendirme derdinde olan var. Gorus diyen var.

Bundan sonra birini sevebilecegimi sanmiyorum. Gorucu olsun ya da kendim tanisayim farketmez. Mantik evliligi yapmali miyim? Acisi zamanla azalsa da eski esim aklimin, kalbimin yerinde bir sekilde olacak diye tahmin ediyorum. Aile evinde de bir yere kadar yasayabilirim.

Aklimda eski eşim var? Mantik evliligi yapmalı mıyım?