Sürekli aldatıyorum?

Başlıkla aynı fakat biraz farklı bir konu 18 yaşına girdikten sonra 11 yıllık çocukluk arkadaşımın 2 yıllık sevgilisini çaldım aslında çaldım denilemez o beni tercih etti bu olay olmadan önce çocukla çok iyi anlaşıyorduk fakat bir zaman sonra arkadaşımı kıskanmaya başladım ve çocuğu elde etmeye çalışmaya başladım elde ettikten sonra çocuktan gram hoşlanmıyordum bile arkadaşım aldatıldığını öğrenince intihara kalkıştı gram üzülmedim çocukla ayrılmadan önce sevgilisi olan başka bir çocukla çıkmaya başladım fakat bu çocuk ve sevgilisi evlenmeye hayalleri kuruyormuş bunu öğrenince içime daha çok hırs büründü kendime daha çok bağladım benden dolayı çocuk 5 yıllık ilişkisini bitirdi bu olaylardan sonra artık böyle şeyler yapmamaya çalıştım çevrem de güzel bir kızın yakışıklı bir sevgilisi olduğunu görünce hemen erkeği elde etmeye çalışıyorum kendime hakim olamıyorum içime çok büyük bir hırs bürünüyor ve çocuğu beğenirsem garip bir şekilde benimiş gibi geliyor benim olanı almak istiyorum bu yaptıklarımdan sonra tedavi almaya çalıştım fakat gram üzüntü pişmanlık hissetmedim veya elde ettiğim erkeklere olan hoşlantımı bu olaylardan sonra eski lise arkadaşım ile çıkmaya başladım o benden hoşlandığını ve denemek istediğini söylemişti bende aynı şekilde söylemiştim fakat hiç bir şey hissetmiyordum bana çok iyi davranıyordu bir zaman sonra babamın askerlik arkadaşı olup evli olan kişiyle birliktelik yaşadım fakat karısı hâlâ bunu bilmiyor ve babam bunu öğrenirse büyük ihtimalle beni öldürür bu rezilliği de yaptıktan sonra sevgilime onu aldattığımı söyledim direkt ağlamaya başladı o an çok kötü hissettim kendime 1 kaç gün gelemedim ve sonrasında bana barışmak istediğini ve benim bir daha aynı şeyi yapmamam için yalvardığını söyledi o an daha fazla kötü olmaya başladım kabul etmedim çünkü aynı şeyi yapıp yine zarar verecektim bunları dedikten sonra kalbime sürekli bir acı giriyor ve ağlıyorum çevremde kimse kalmadı herkes benden nefret ediyorum tek sorun ben miyim?
Sürekli aldatıyorum?