şu ana kadar 3-4 ilişkim oldu hepsinde aldatıldım şimdiki sevgilim de bana aşırı ilgisiz ve kız çevresi çok biraz korkuyorum aldatılır mıyım yine? neyi yanlış yapıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba hayırlı akşamlar diliyorum,
Aşk ilişkilerinde maalesef mutlu olduğumuz kadar umutsuz olduğumuz zamanlarda olabiliyor, bu olumsuzluklar hiçbir zaman kişinin suçu değil de bunu unutmayın eçmiş ilişkide kendi ilişkisinde aldatılan biri olarak şunu söylemek isterim ki aldatılmak karakter eksikliğinden kaynaklanır sevginin ne olduğunu bilmeyen sadakatinin olduğunu bilmeyen insanları aldatmayı tercih eder, dolayısıyla eğer hayatımıza giren insanlar sizi aldatmayı tercih ediyorsa bu onların sorunu, ama tabii kendi açınızdan da düşünmek isterseniz belki bazı yerlerde hata yapıyor olabilirsiniz ilgisiz davranıyorsunuz ya da belki aşırı derecede çok ilgili davranarak insanları fazlası ile tepenize çıkarıyor olabilirsiniz bundan dolayı giren insanlara önemserken en çok ilişki dengesini korumaya önem verin.16 Yorumla
Soran+1 yılsizin de aldatılmanıza üzüldüm haklısınız denge önemli teşekkürler cevabınız için :)
- +1 yıl
Rica ederim hiç bir şey için üzülmeyin her şey bizler için bir tecrübe
Soran+1 yılhaklısınız hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
- +1 yıl
Ne zaman dertleşirim dersen beklerim ☺️
Soran+1 yılçok teşekkürler hayırlı günler dilerim :)
- +1 yıl
Hayırlı Günler diliyorum öyle çekinmenize gerek yok kötü birisi değilim
En İyi Cevaplar
+1 yılseni aldatan insanların hayatına girmesi senin suçun değil
ama insan neyden korkuyorsa o başına geliyor
sanırım aldatılma korkusunu bir yana bırakıp yaşadığın ilişkilerin tadını çıkarmalısın00 Yorumla
+1 yılAilenle ilgili olan bir şey olduğunu düşünüyorum. Beni takip eder misin birkaç soru soracağım ve doğum haritana bakıp bu durumun göstergelerine bakacağım.
00 Yorumla
Sürekli kız çevresi bol ve çapkın olan erkekleri tercih ettiğin sürece sonuç değişmeyecektir. Kısaca sorun tercihlerinde. Eğer kızlarla arasına gereken mesafeyi koyabilen, ağırbaşlı, flörtöz olmayan bir erkeği hayatına dahil edersen pişman olmazsın. Her zaman derim kız çevresini bol olan yakışıklı erkekler tehlikelidir ve çoğunlukla bu tarz erkeklerden hayır geldiği görülmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılbu tarz olmayan bi sevgilim de vardı asosyal içine kapanık arkadaşı olmayan bir çocuktu çocuğun arkadaş edinmesini sağladım iletişim kurmayı öğrettim resmen başka okulu kazanınca aldattı😅
- +1 yıl
Yok artık :D
Şansın yok senin valla :D
Soran+1 yılöyle herhalde bahtsızlık işte hayırlısı :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Elimdeki bu bilgiye göre sizin sevi açlığınız olduğunu ve sürekli bir ilişki içinde olma arzusuna sahip olduğunuzu tahmin ediyorum. Çözüm olarakta her size ilgili göstereni kalbinize kabul etmeyin. Seçici olun, genelde herkese özgürce açılan insanlar aldatan tipler olmuştur. (Tabi bu genelleme) ayrıca sorun genel olarak sizde değil aldatan kişidedir diyebilirim.13 Yorumla
Soran+1 yılaslında çok fazla flörtleşen herkesle konuşan bir insan değilim (bu ilişkimden önce bir seneden fazladır yalnızdım) ve çoğunda da açılan taraf bendim😅 umarım sorun bende değildir teşekkürler cevabınız için :)
- +1 yıl
Öyle bir cevap verdiniz ki beni mors ettiniz 😅 sorun bende galiba hiç bir tahminim tutmamiş. Neyse umarım bundan sonraki ikişkileriniz güzel olur hakkinizda hayırlisi olsun.
Soran+1 yıl😂😂 estağfirullah teşekkürler cevabınız için :)
hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏🙏
+1 yılerkeğin kız çevresi olamaz kendi arkaşalarımdan biliyorum az ilgi görse arkadaşına bile yavşıyor şrfsiz, bana bile yavşmtı sevgilisi varken dedim napıyon senin sevgilin var aldatmaya giriyo, unuttum diyo bi de mal xd benimde sevgilim var bile bile yapıyo kaç kez uyardım normalde aklımın ucundan geçmeyen kişiler bile çapkın çıkıyo
423 Yorumla
Soran+1 yılyani ama benimle tanışmadan önce de arkadaşlardı ne diyebilirim ki
üzücü bi durum kız arkadaşları beni onaylamıyor zaten acaba benden önce o gruptan bi kızla mı flörtleşiyordu diye düşündüm daha hiç tanımadan beni kötülediler :((- +1 yıl
bi arkadaşı erkeğe o kızı kötülerse onla olan şansı düşer ne kadar etkili olduğunu bende biliyorum arkadaşıma dedim bu kız kötü biri onunda bakış açısı değişti sonradan o kızda beni kıskanmış zaten arkadaşlarıyla bana bulaştı arkadaşımda hemen ayrıldı ondan bi daha da konuşmadı şikayet etti onun annesine
- +1 yıl
uzun süredir arkadaş olsada yvşama potansiyeli var
Soran+1 yılanladım ama ben arkadaş olma diyemem kimseye kendisinin bunu bilmesi ve görmesi gerekiyor bence
- +1 yıl
benimkinin zaten kız arkadaşı yoktu sonradan edinmesini de yasaklamıştım o da yasakladı sadece 1 tane erkek arkadaşım var onla da neler konuştuğumuzu nasıl arkadaş olduğumuzu zaten biliyo arada komik konuşmalarımızı atıyorum başta kıskansa da artık kıskanmıyor kişiliğini anladı zaten onunda sevgilisi var
Soran+1 yılyani ilişkideyken karşımdakinin bana bir şeyi yasaklamasına izin vermem benim de beynim var kendim napacağımı bilirim onun da beyni olduğunu düşünerek napacağını bilmesini beklerim ve yasak demem hiçbir şeye diyemem zaten ne haddime birine yasak koymak ama herkesin düşüncesi bakış açısı farklı tabi
- +1 yıl
yasak demeyelimde sınır diyelim o zaman baştan yapmıcaksa hiç olma zaten, sonrasında daha kötü olur ben ne yapıp ne yapmaması gerektiğini şartlarımı söyledim o da kendi kurallarını söyledi hâlâ daha öyle yaparız bişi rahatsız ediyorsa açıkça konuşuruz
- +1 yıl
öyle aşırı kısıtlamaya zaten erkekler gelemez hani oraya gitme şuraya gitme vs gibi
Soran+1 yıltabi ki kurallar olur ama kendi sınırlarımı aşmaması adına şifremi vermem mesela ondan da istemem ama kişisel alanına girmek gibi bir sınır olamaz diye düşünüyorum
- +1 yıl
benim için fark etmiyo valla ben arkadaşıma bile isteyince şifremi veriyorum sevgilimde bi konudan dolayı aşırı kıskanmadığı sürece şifremi istemez isterse zaten veririm bende ondan istemem o konuda güvenim tam ve zaten öyle karıştırmayı sevmem ben instagramda da sadece tanıdıklarını yakınlarını ekler kuzen vs.
- +1 yıl
aslında güzel bi ilişkimiz varmış lan niye bu kadar kıskançlık yaptıysam xd
Soran+1 yılben de tanıdıklarımı eklerim bir şey yaptığım da yok ama birinin şifremi istemesi güvensiz olduğunu gösterir ve benim şifrem benim özelimdir kimseye vermem dolayısıyla karşımdakinden de istemem
Soran+1 yılevet maşallah allah arttırsın muhabbetinizi
- +1 yıl
ben eskiden vermezdim şifremi o da durduk yere bi sürü erkek yazıyordu ben cevap vermesem bile kızıyordu ondan vermiyordum şimdi iş iyice temellere oturunca sıkıntı olmaz diye verdim ben şifre konusunda fazla kasmam ya kendime nasıl davranılmasını istiyorsam ona göre davranırım
Soran+1 yılevet ben de kendime nasıl davranılsın istiyorsam öyle davranıyorum o yüzden istemem şifresini sınırlarımın aşılması hoş değil bence :))
- +1 yıl
ben vermezsem şüphelenir şahsen bende şüphelenirim xd
Soran+1 yılyani şüphelenmemesi gerekiyor ve benim erkeklere yüz vermeyeceğimi de bilmeli ve bana güvenmeli şifre istemek/vermek büyük bir güvensizlik bence
- +1 yıl
yani durduk yerede istemez tabi ama gördüğüm kadarıyla çoğu kız öyle
Soran+1 yılyani ben onun özeline saygı duyuyorum ondan da aynısını beklerim ama bu demek değil ki sapıtsın millete yürüsün
ki ben instayı olsam yürüyecek olan whatsapptan yürür twitterdan bile yürür aldatacak olan aldatıyor biz ne yaparsak yapalım şans işi biraz o yüzden- +1 yıl
o da var tabi, biz genede baştan söylenecekleri söyleyelim de yapmaya cesareti kalırsa yapsın xd
Soran+1 yılyani kendinin iradesiyle yapmaması gerekiyor korkudan ziyade saygısından ve sevgisinden korkusundan yapmayacaksa yapsın zaten yani
- +1 yıl
yapacaksa baştan yapsında bağlanmamış olalım bari 🤣
Soran+1 yılaynen öyle ahahahhaah
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun sende olduğunu düşünme sorun seçtiğin insanlarsa seçimlerin doğru değil yanlış insanlarla vakit harcama
21 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacağım teşekkürler :))
Sorun sende değil merak etme öyle bir devirde yaşıyoruz ki biri göz kırpsa hemen bırakıp gidiyorlar en son flörtüm beni aldattı gitti benim de çok bir umudum yok beni seven elimi tutan birini arıyorum sadece
14 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm senin adına umarım hayırlısı olur hepimiz için
Soran+1 yılhayırlısı allah gönlüne göre verir inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kızların olduğu erkek etrafında çok olması ya da kızın etrafında çok erkek olması potansiyel aldatma durumunu her zaman taşır. Sevgilinde sana ilgisizse etrafındaki kalabalıktan olduğunu bilmelisin
112 Yorumla
Soran+1 yılyani benimle tanışmadan önce kız arkadaşları vardı sonuçta ben asla bir şey demem deme hakkım da yok diye düşünüyorum ama içime bi kurt düşüyor tabii bi de ilgisini kesince daha da şüphelendim..
Soran+1 yılmaalesef :// sıkıntılı biraz.
Soran+1 yılne diyeceğim ki?
Soran+1 yılsöylüyorum bana ne alaka ya gibi şeyler söylüyor bi de gaslighting patlatıyor kafanda kuruyorsun diye ahhahah
ama kafamda kurmuyorum bir mesaja iki gün sonra bakıyor önceden anında bakardı (tüm gün çevrimiçi olduğu halde) çok yoğun olmadığını biliyorum ama geçiştiriyor her şeyi hayırlısı..
Soran+1 yılteşekkürler tavsiye için :)
Soran+1 yıliyi günler
+1 yılBilemeyiz seviyorsa yapmaz ilgisiz olması aldatması anlamına gelmez
35 Yorumla
Soran+1 yılama seven insan ilgilenir yani görmezden gelmez diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir canım belki seviyordur fazla bağlanmamak amacıyla böyle yapıyordur kötü düşünme
Soran+1 yılumarım öyledir farklı bir bakış açısı haklısınız teşekkürler cevabınız için :)
- +1 yıl
Evet bir şeyi ne kadar olumlu düşünürsen o kadar güzelleşir ama kötü düşünürsen kötü olur o yüzden kötü hislerini sil at rica ederim
Soran+1 yılolumlu düşünmeye çalışacağım sağ olun iyi günler :)
Biliyorum şerefsiz ama napıyım diyerek aşık olursan sonuç öyle olur tabi 😄
330 Yorumla
Soran+1 yılaksine düzgün çocuklar da vardı çocuğun hiç kız arkadaşı vs yoktu çalışmaktan başka bir şey bilmiyordu ben açtım çocuğu çevre yaptı sonra çevresindeki kızla aldattı 😂
Soran+1 yılelimde kanıt olmasa inanmam zaten ama fotoğraflarını vs gördüm maalesef ://
Soran+1 yılumarım çıkar hayırlısı olsun hepimiz için :))
- +1 yıl
o kadar da salma be varlığını hissetsin yapamasın, bende bazı konularda çok kısıtlarım bi kıza normal bile yazamaz yani gerisini sen düşün yazsada bana söyler şunları konuştum diye tabi baya azar işitir xd
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat @rgndogdu yani ben kime ne yazacağımı bilirim ve erkek arkadaşımın da bana ne yapmam gerektiğini söylemesini istemem o yüzden ben de ona ve arkadaşlarına karışmam çünkü sevgilisi varken kızlarla nasıl konuşması gerektiğini kendisi bilmeli bilmiyorsa da kendi karaktersizliği ben yapacak olanı ne kadar kısıtlarsam kısıtlayayım yine yapar o yüzden mantıklı bulmuyorum
- +1 yıl
hele aldatsın varya canlı canlı gömerim çok ciddiyim o ne kadar kötüleşebildiğimi iyi biliyor öfke kontrolüm yok zarar vermekten çekinmem zaten o da kızlara bakan bi tip değil dindar aileden
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat aldatmışsa zaten onun için bitmiştir onun karaktersizliği der geçerim yani bilemiyorum herkesin bakış açısı farklı tabi
- +1 yıl
eğer sınır koymazsan daha kötü olur ben sınırlarımı daha ilişkinin başında söyledim eğer çiğnerse olacakları biliyor
- +1 yıl
işte ben o kadar sakin değilim ama xd kendim erkeklerle konuşmuyorsam o da kızlarla konuşamaz
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat yani aldattığından emin olursam ilişki zaten biter ama ilişki adı altında insanların hayatını zindan etmek ne kadar doğru yani
- +1 yıl
4 yıllık sevgiliyiz yakında evlenicez eğer yaparsa cesedini çıkarırlar hiç bişiden korkmam
- +1 yıl
ben sadistim ondan arada fark var 😂 duygularım diğer insanlar gibi değil daha acımasız empati yoksunuyum
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat sevgilini ölümle mi tehdit ediyorsun abla ben bile korktum allah sabırlar versin
- +1 yıl
yok aldatırsa yaparım sadece neyseki aramızda fazla kıskançlık kavgası kalmadı son 2 yıldır
- +1 yıl
- +1 yıl
djdjdkd
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat çok şükür maşallah diyelim
Soran+1 yılAHHSAHHASJHJASAHJSHJAHAJS ikinci aldatan dindardı ya sorma.. dindar çalışkandı fotoları görünce şok olmuştum fark etmiyor ya karakter meselesi herhalde ya da ben enayiyim hangisi bilemedim
Soran+1 yılöyle haklısın yani hayırlısı diyelim artık yapacak bir şey yok
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hep aldatılıyorsan tabi ki sorun sende yani şans verdiklerini daha iyi seçmelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum ama hepsi aynı b*kun laciverti çıkıyor😅
Soran+1 yılhayırlısı bakalım :)
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Seninle bir ilgisi yok şu an aldatmayan nerede ise yok ki
20 Yorumla
+1 yılSahiplenme çok önemli. Güvende şart ha kız arkadaşları olur onami takiliyon sende hep yanında durmasını bileceksin.
11 Yorumla
Soran+1 yılama kızlar beni sevmiyor yani tam tanışmadık bile ama yakın arkadaşları onlarla takılırken ben gelince benden çok hoşlanmadılar😅 evet sahiplenmek önemli haklısınız teşekkürler :)
artık yaptığın sevgililerinle veya şu ankiyle konuş bu konuyu şu ana kadar hep böyle oluyor acaba hata bende mi diye
15 Yorumla
Soran+1 yılşu anki beni umursamıyor pek sorunun nedenini sorduğumda
öncekilere de soramam yani bayadır konuşmuyoruz 😅
Soran+1 yılsöylüyorum bana ne alaka ya gibi şeyler söylüyor bi de gaslighting patlatıyor kafanda kuruyorsun diye hashksahksa
ama kafamda kurmuyorum bir mesaja iki gün sonra bakmak normal mi (tüm gün çevrimiçi olduğu halde) çok yoğun olmadığını biliyorum zaten çalışıyorum dediğinde asla benimle ilgilen vs demem ama hani anlayamıyorum- +1 yıl
oha 2 gün ne demek ya ben bi kaç saat aktif olmasam sevgilim merak eder yazar üstelik aktif olduğu halde diyorsun benimki 1 dakikadan sonra giden mesaja bakmazsa varya tüm gün onla uğraşıyorum nasıl katlanıyorsun sen o senle ilgilenmiyor çevreside kız dolu diyorsun onun ilgiye ihtiyacı yok seni öylesine biri olarak görüyor
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat başlarda böyle değildi hayatındaki tek kişi olamam tabi ki arkadaşları olacak oyun oynayacak ders çalışacak ama evet 2 gün çok fazla ve ben de üzülmeye sinirlenmeye başladım artık bilmiyorum nolacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatılmaktan kastın ne? cinsel bir aldatılmamı yoksa erkek arkadaşının biri ile konuşmasımı :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbirinin sarmaş dolaş fotolarını gördüm diğerinin benleyken başka sevgilisi varmış biz ayrıldıktan 3 ay sonra 2. yıllarını kutladılar öyle öğrendim
şu ankinden şüpheleniyorum sadece cinsel bir şey yoktu malum korona sektör durgun 😅
ama konuştuğu en azından başka ilgilendiği biri var diye düşünüyorum
Evet %100 aldatılacaksın.
31 Yorumla
Soran+1 yıl:///
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Erkeği kendine bağla seks konusunda gözünü doyur dışarıya bakmaz
11 Yorumla- +1 yıl
o kayan gözünü oyarlar onun xd
+1 yılsen yanlış kişileri seçiyosun
21 Yorumla
Soran+1 yılşans işi biraz herhalde 😅
+1 yılYanlış ata oynuyosn mk
22 Yorumla
Soran+1 yılherhalde şanssızlık hsaksahksa
- +1 yıl
Hahha
Acaba çok özverili mi davranıyorsun
21 Yorumla
Soran+1 yılyani aldatmayı affetmedim hepsinden ayrıldım ama kısıtlayan karışan ya da hani yaşımıza uygun cinselliğe karşı biri değilim ama her seferinde aynısı artık sorun bende mi demeye başladım
Gizli Üye(18-24)+1 yılkusura bakma ama gözünü aç biraz. tamam aldatılmak kötü bişey ama birazda saf olmamak lazım
18 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız açılır inşallah gözüm yakın zamanda
Cevap sahibi+1 yılBu yasadigin olaylar daha açmadi mi gozunu?
Soran+1 yılyani ne yapabilirim ki yanlışımı bulsam düzelteceğim zaten
Cevap sahibi+1 yılBul o zaman birdaha aldatilmak istemiyosan
Soran+1 yılpeki bulurum
Cevap sahibi+1 yılSize kızmış gibi hissetmemişsinizdir umarim sadece tavsiye verdim😇
Soran+1 yılhayır sorun yok teşekkürler tavsiyeniz için :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılVermiyorsan baskalarindan aliyorlardir
16 Yorumla
Soran+1 yılyaşımıza uygun cinselliğe karşı değilim istediğini de verdim hep sanmıyorum yani
- +1 yıl
Nedir yasina uygun cinsellik?
Soran+1 yıllisede seksi doğru bulmuyorum başka şeyler düşünülebilir teen mom olma riskini almam bu yaşta.
- +1 yıl
Nedir mesela bulmaca cozdurme adama
Soran+1 yılbulmaca çözdürmüyorum rahat olun sevgilimle yaptığım şeyleri burada anlatmanın doğru olduğunu düşünmüyorum :))
- +1 yıl
Netice olarak gizlisin ama tabi sen bilirsin
+1 yılGereğinden fazla değer verme
19 Yorumla
Soran+1 yılzor işler 😅
- +1 yıl
Olmuyorsa zorlamiyacaksin o zaman aldatılma ya devam
Soran+1 yılöyle yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Hahahah sende varya ne güldüm 😂🤣😂🤣🤣 hoşuna mı gidiyor nedir
- +1 yıl
Karsindakiler gevşek çıkmış senin
Soran+1 yılya hepsi güvenilir insanlar gibiydi güveniyordum çok da seviyordum hepsi aldattı ben napayım değer veriyorum istemsiz 😅
Soran+1 yılöyle oldu biraz şans işi herhalde
- +1 yıl
Şans değil ayran gönüllüsün hemen inanıyor güveniyorsun ondan hayırlısı diyelim
Soran+1 yılolabilir haklısın 😅
aynen hayırlısı olsun bakalım
Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. seni aldatan utansın boşver
12 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol :"))
+1 yılBu kader galiba. Aynı durumdayım
15 Yorumla
Soran+1 yılböyle kader mi olur ya bizim yüzümüz gülmeyecek mi 😅
- +1 yıl
Ben kimseye günevemiyorum artık
Soran+1 yılben güveniyorum en çok güvendiğim kişiydi ama böyle olunca şüphelenmeye başladım :((
- +1 yıl
Şüphe insanın aklını çalar
Soran+1 yılevet öyle maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılEvleninceye kadar bu böyle alış bence
10 Yorumla
+1 yılHayır onlarda
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Güven yoksa, şüphe varsa kesinlikle aldatılırsın.
23 Yorumla
Soran+1 yılgüveniyordum çok fazla ama son dönemde böyle hissetmeye başladım hayırlısı bakalım ://
Soran+1 yılteşekkür ederim sen de :))
+1 yılBence sorun sende.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ama sorunun ne olduğunu anlayamıyorum bi insan neden aldatır ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin üzerine çok düşme kanka cool takıl
27 Yorumla
Soran+1 yılya sevince yapamıyorum onu işte sevmediğimle de konuşmam zaten zor bi ikilem 😅
Cevap sahibi+1 yılKendiniz dizginlemen lazım baby shdjkd
Soran+1 yıldeneyeceğim bakalım ashashkaksh
Cevap sahibi+1 yılBi de güzel misin?
Soran+1 yılyani aşırı güzelim diyemem ama yeşil gözüm 170 boyum var kilom da ortalama şişman değilim öyle yani
Cevap sahibi+1 yılO zaman sana hep insanlıktan nasibini almamış olanlar denk gelmiş baby
Soran+1 yılöyle oldu herhalde sağ ol :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen önce davran bu sefer sen aldat
16 Yorumla
Soran+1 yılASKHSHKAAHKS yok bana ters öyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünüyorsan gene aynı şeyleri yaşayacaksın demekki
Soran+1 yılbana yapılanı ben neden başkasına yapayım yani yanlış bir şey bence
Cevap sahibi+1 yılÖylede bu zamanda yapmazsan hep sana yaparlar gizli olacak yakalanma yeter
Soran+1 yılyok ben karaktersiz değilim allahtan ahhahaha
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin bence azcık ta olmakta fayda var :)
Sende aldat
23 Yorumla
Soran+1 yılonun yaptığı karaktersizliği başkasına yapmam
Soran+1 yılayrıldım öğrenince neden aldatayım
şu ankinden şüpheleniyorum sadece emin olursam da ayrılırım karaktersizlik yapmam
şerefsiz çokkk
10 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026