AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanka ben dinlerim dinlemesine de dayanamayıp küfür ederim şimdi yengeye de ayıp olur tanımam etmem
Yok yok öyle küfür edicek Bi mesele degil anlatıyım
bugün karşı çardakta Bi kız vardı 2 tanede arkadaşı vardı 1 i kız 1 i erkek işte dikkatimi çekti arkadaşları bana baktı kız orada bişey dedi arkadaşlarıda başını çevirdi bana baktı ama kız bakmadı o kızla daha öncede karşılaşmıştık elini yüzüne koyup bana bakmıştı sonraki karşılasmamızda duraksayıp bana tebessüm etmişti ama ben mallık yapıp etmemiştim arkadaşları bana neden bakmıştır? Kız ne demiş olabilir?
Genelde bir ortamda çoğunluk veya herkes bir yere bakarken belirli bir kişi oraya bakmıyorsa muhtemelen orada görmek istediği bir şey olduğu içindir derler
Yani kız hoşlanıyo?
Ya da nefret ediyo. Ama kesin olarak sana karşı bir şeyler hissediyor kanka bide burdan bak kdkwkdm
Ama tanımıyoki beni niye nefret etsin
Konuşmuşlugumuz bile yok
İlk izlenim kanka, ilk izlenim..
Yok bundan 3 ay önce ilk kez karşılaştık biz arkadaşlarla konuşuyorduk arkadaş dedi knk şu kız seni kesiyor diye baktım kız elini yüzüne koyup derin derin bakıyordu bende baktım 3 sn falan bakıştık kafasını çevirdi sonra ondan 2 hafta sonra bidaha karşılaşmıştık merdivenden çıktı beni gördü duraksayıp tebessüm etti bana bu şimdiki anlattıgım 3 ay sonraki olay
Bak ben sana en güzel tavsiyeyi vereyim mi? Tüm cesaretinle gidip konuşacaksın. Ya hep ya hiç. Olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok dünyanın sonu değil milyonlarca kız var ülkede
İşte bunu sorma nedenim onun bişey hissedip hissetmediğini anlamak ona göre konuşucam
Sence nefretmi ediyo hoşlanıyomu?
Cevabı verdim zaten. Böyle mevzularda karşındakinden emin olmayı beklemezsin. Ya tüm özgüveninle karşısına dikilip onu beğendiğini hoşlandığını falan söyleyip etkilersin, ya da korkak ve çekingen olup kendinden nefret ettirirsin. Senin elinde
He sen o yüzdenmi nefret ediyo olabilir dedin adım atmadığım içinmi
Tabii ki. Korkakça davranıyorsan ve o seni beğeniyorsa, adım atmadığın için nefret eder senden
Anlat bakalım neymiş
bugün karşı çardakta Bi kız vardı 2 tanede arkadaşı vardı 1 i kız 1 i erkek işte dikkatimi çekti arkadaşları bana baktı kız orada bişey dedi arkadaşlarıda başını çevirdi bana baktı ama kız bakmadı o kızla daha öncede karşılaşmıştık elini yüzüne koyup bana bakmıştı sonraki karşılasmamızda duraksayıp bana tebessüm etmişti ama ben mallık yapıp etmemiştim arkadaşları bana neden bakmıştır? Kız ne demiş olabilir?
Geçb
Ne anlamadım knk
Özek geçicem dediğin geçmek istiyosan geç kanka
Bilmem. senle ilgili bişey demiştir hani oluya birine bişey diyince hemen bakıyolar
Ne demiş olabilir acaba
İyi mi kötü mü bişey demiştir
Ya bu çocukla bakıştık dedi ya da karşılaşıyoruz gibi bişey demiş olabilir kanka sen tanışmaya çalış bence hoşlandıysan
Kız sence hoşlanıyomu anlattıklarıma göre
En son 3 ay önce görmüştüm unutmamış beni heralde
Yani olabilir ama biraz dah dikkatini çek iyce hoşlansın
İşte en zor kısmında nasıl konu açıcam tanımadıgın birinin yanına gidip ne diyebilirsinki
İste o var ya tesadüf bişey olması gerekiyor ya da ufak ufak konuşarak açılacaksın
Yani insanlar git merhaba de derler ama bu çok aptalca, tanımadıgın Bi insana merhaba demek saçma olur, direk hoşlandım da diyemem Instagram sını istesem direk yürüyor ayagıma girer.
Valla karışık meseler bişekilde insayı bulman veya tesadüf gerekiyor arkadaşlarına sor kızın
Arkadaşlarına sorsam kıza söylerler seni sordu vs
Valla bende çözüm kalmadı zaten anlamamda ama ya cesaret ediceksin ya da bekleyeceksin
Hiç sevgilin olmadı mı?
Yokta yani anlamam derken erkek açılırya genelde
Hee anladım ama artık kızlarda açılmaya başladı kişiliğe baglı biraz
Evt ama ben açılmıycam için kafama takmamam gerek yok onuda kizlar düşünsün belkide kız sana açılır
Kızın sadece görünce aklına geliyorum bence nede olsa tanımıyo
Olabilir
Yaş kaçtı büyüksen abla diye hitap ediyim
Yokbe doğru ben sana abi diyim
18 yokmusun 18 yazıyo
Sen belki büyüksün ya da ay filan vardır
Ben 17 yim
17 yoktu 18 i seçtim
Öyle deme bak iki kez hesabın kapanır diye yorum geldi bana
Hangi ay ona göre abi abla deriz kanka
Yok o soru sorunca oluyo yorum yaparken sorun olmuyor
Ocak 2007
Yok yorumda oluyo görürsün hiç soru sormadım yorumda oldu
Knk diyelim ay farkına degil 1 yıl farka bile abi abla denmez bence
Ekim
Küçükmüşüm abi
2006 ekim 2007 ekim?
Foğru ya sen bana abla diyince öyle dedim kaknka
2007
Yok abi deme knk de 2 3 ay fark var altı üstü
9 ay var abi demem gerektigini biliyorum 2 3 yaştan bile bişey olmaz bence kanka
Zaten ban mesajı hemen geliyo gelmediğine göre sorun yok
Evt zaten kapatmazda
Aaa pardon ben 2006 ekimle karıştırdım
Mesaj geliyo demekki ban yemişim ben 3 kez
Evet benim Bi ara öbür hesap kısıtlanmıştı
Bişey olmaz yine kanka büyüklük yok
Dur seni takibe alıyım
Al kanka
Ok aldım
Bu uygulamada yaşıtım olucagını hiç düşünmemiştim
La bende valla 25 yaşüstü çoğu sen yine yenisin herhalde ben 1 ayı geçti yeni denk geldim
Yok bunu yeni açtım öbürü dedigim gibi kısıtlanmıştı
He anladım
Dinleriz
bugün karşı çardakta Bi kız vardı 2 tanede arkadaşı vardı 1 i kız 1 i erkek işte dikkatimi çekti arkadaşları bana baktı kız orada bişey dedi arkadaşlarıda başını çevirdi bana baktı ama kız bakmadı o kızla daha öncede karşılaşmıştık elini yüzüne koyup bana bakmıştı sonraki karşılasmamızda duraksayıp bana tebessüm etmişti ama ben mallık yapıp etmemiştim arkadaşları bana neden bakmıştır? Kız ne demiş olabilir? İki arkadaşıda aynı anda baktı bu arada?
Geç dinleyen olur.
Üye sayısı çokmu az kimse yorum yapmıyor
yazmisin zaten kısa
Konu nedir