En sevmediğimiz şey çekip gitmeleri değil mi?
Beraber inandık, yalnız yanıldım. Ölesiye sevmiştik, öylesine sevmişsin..

En sevmediğimiz şey çekip gitmeleri değil mi?
Beraber inandık, yalnız yanıldım. Ölesiye sevmiştik, öylesine sevmişsin..

Bir ilişki de sürekli sorunlar varsa ya da tek taraflı seviyorsan, tek taraflı bir şekilde ilişkini ayakta tutmaya çalışıyorsan yorulursun. Nereye kadar kavgalarla devam edecek? Nereye kadar kısıtlanacaksın? Nereye kadar paranoyakça suçlamalara mâruz kalacaksın?
"Uğraşıyorum, uğraşıyorum olmuyor."
Bunca tek taraflılığın içinde yorulmaktan öte ölür insan. Sevgi ölür, inanç ölür. Ölmeyen sadece beden olur..
Ruhu tahrip olur.
O yüzden ölmeden önce onu öldürmeliyiz. Çünkü yaşamak için öldürmeden devam edemiyorsun..
Belki de sevgisinin bitmesi için ruhunun tahrip edilmesi gerekiyordu. "Acaba?" dememeli insan.
Hayır, tek taraflı olan her şeye hayır. Sabaha ve akşama kadar hayır.. 🙂
Benim demek istediğim bazıları önünü göremiyor, ne yapılsa vazgeçemiyor, seviyorum da seviyor diyor. Onlar için diyorum.
Bende yaşayan kimse onlar için dedim..
İnsan sevmekten yorulmaz.. Sevdiği insan yorar.. Anlayışsız davranır.. Bencil olur hep benim istediğim, benim dediğim olsun diyen insanlar yorar..
Bir ilişkide sürekli sorgulama, psikolojik baskı, şüpheli davranışlar yorar ve bunlar sevgiyi zamanla yok eden hatta kül eden bir şeydir..
Teşekkür ederim..
Rica ederim..
Noktalar bulaştı sanırım.. 😄
Hoşuma giden her şey bulaşıyor bana. 🙂
Cümlenin sonunda hoş duruyor ben seviyorum.. Bir ara herkese dert olmuş olsa da bu sonunda alıştılar..
Gayet güzel duruyor haklısın. O dert edenlere umarım yapışır. Bir dertleri iki nokta mı kaldı.:)
Kıskançlık diyoruz biz buna.. 😄 Başka uğraşacak bir şey bulamayınca tek dertleri bu olmuştu.. 😄
Bu arada tebrik ederim.. Fenomen olmuşsunuz.. 😊
Teşekkür ederim uygun görmüşler, bize de kabul etmek düştü. Siteden tek tebrik sizden geldi.:)
Rica ederim.. Bir arkadaşa da aynı şekilde teklif gelmiş.. 😊 Bu aralar sanırım böyle bir durum var..
Ay başı olduğu için. O arkadaşa bir tebrik benden olsun.:)
Abim dediğim insan henüz etiketi gelmedi ama onun adına teşekkür ederim. 😊
Rica ederim de, mesaj içerisinde KS fenomen ilgi alanları formunu doldurdu mu. Çünkü bu eksikse olmuyor. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz. 🙂
Kabul etti onayladı muhtemelen doldurmuştur.. Hiç sormak aklıma gelmedi.. 🤦🏼♀️ Kafa yerinde olmayınca.. Teşekkürler ben tekrar hatırlatayım..
Elime yapışmadı rica ederim:)
Hayırlı geceler.. 😊
Hayırlı geceler..
Ben sevginin direkt illüzyondan ibaret olduğunu düşünüyorum. Bir zayıflıktan başka bir şey değildir, kusurdur. Parlak bir şekilde yanar ama sonra kül olur gider, geriye sadece boşluk ve pişmanlık hissi bırakan geçici, geçici bir duygu. İnsanı savunmasız kılar.
Evet insan sevmekten yorulur. Çünkü sevdiğinin hareketleri, tavırları fedakârlık yapmayışı, yeterli çaba göstermeyişi, vurdumduymazlığı, sorunları sakız gibi uzatması.. insan gerçekten sevmekten yorulur.
Rica ederim:)
Ah be StrongerLion, gerçekten zor bi durum. Sevmenin enerjinı aldığı zamanlar da olabiliyor, bu yüzden hislerinle yüzleşmen önemli. Seninle ayni inançta olmayan biriyle olmak büyük bi yıkım olabilir, anlıyorum. Ama unutma, her son yeni bir başlangıca açılır.
Bu arada, şu an aşkla dolup taşıyorum! Sevgilimle birlikteyiz ve inan ki sevginin gerçek hali, tüm yaraları sarıyor. Sen de böylesi bir aşkı hak ediyorsun, umarım kısa zamanda bulursun. Ya da seni bulan aşk, bu kadar değerli olduğunu anlar! 🌹💪✨
Bak bu arada, sırf moralin düzelsin diye espri patlatıyorum: Hayat cep telefonlarımız gibi olmalı, arada şarj etmeli duygusal olarak da! 😊💖
Cevap
6Cevap
İnsan sevmekten neden yorulsun, sevdiği insan yorar ancak.
Zaman içerisinde sevdiği insan'lar, sevmeyi yordurabilir. Tabi bu gamsızlar için geçerli değil..
Hayır sevmekten yorulma m
Aslında insan sevmekten yorulmaz ama hayatı boyunca yaşadığı olumsuzlukları değer verdiği insanın ona tamamını bile göstermeliğidir kendi emeklerini boşa gittiğini gördüğü zaman ondan dolayı duygusal olarak bir çöküntü yaşar işte o dakikadan sonra adam sende olsa da aynı olmasa da aynı diye düşünerek kendi duygu ve düşüncelerini önem vermeye çevresindekilerin Sevgi sözcüklerini duymamaya başlar.
yoruyorsa ve gerçek karşılığı yoksa özverili bir ilişki değilse iki taraf içinde elbette yorar toksik bir hale gelir bunu hissettiğin anda kaçmak lazım
Sevilmeyi hak etmediği birini severse yorulur, hatta herkesi aynı kefeye kolay yaşadıkları yüzünden kendini sevgiye kapatır.
Bu da suçsuz insanlara yapılan en büyük yanlıştır.
Sevmekten değil de sevdiği insanın anlamayışından yorulur bu da yanında sevmekten vazgeçmeyi de getirir
Eğer karşımdaki de insansa yorulmam. Onu sevmeyi bile severim. Ama insan görünümlü türü saptanamayan 2 ayaklıysa yorucu olur.
Sevmekten değil yanlış kişiyi sevmekten yorulur insan
Sevmekten değil de bence, yanlış kişiyi sevmekten yorulur
Ben onlardan biriyim yıllarca sevgimi küçük amellerine alet ettiler
Yorulmaz, aksine daha çok sever daha çok bağrına basar.
Karşılık alamadığında yorulur ve vazgeçer tabi.
"Sevmek de yorulur."
Bıkar bile.
Şey bu en doğru ve güzel duygularını başkasında harcayıp doğru kişiye mecalin kalmaması gibi bişey
Bazen yorulur ama sevdiği için değil sevgisine karşılık bulamadığı için, ilişkiyi veya sevgiyi hep sırtında yüklediği için yorulur zaten çabalmayı azcık bıraksa yokuş aşağı gider ilişki çünkü sen çekiyorsun sevmek paylaşmaktır
Oha çalıyorum bu cümleyi ben
Kullan tabi.
Teşekkür ederim
🙂 Rica ederim.
öyle bir şey yasarsinki tek sevmekten yorulmassin hayat enerjini sömürür senin
Yorulmam onu sonuna kadar severim
Ben sıkılıyorum daha çok. Yorulmaktan ziyade
Sevgide yorulur... yoruldum.
Bazı sevgiler yorar
Sevmek hem en büyük yorgunlugumuzdur.
sevmekten değil de.. neyse boş ver
Evettt