Düşünsenize, hep karşınıza çıkanlar hayal kırıklığı.. Belki de aşk arıyorsa insan, hayal ettiği kişiyi hayalinde büyütmemeli. Sıradan ve çok daha basit birini sevmek gerekiyor gibi.
Aynı kişiyi sevmekten yorulabilir, sevgi oluşmadan onda çok emek verirsin. Aşk gibi pat diye gelmez sevgi yavaş yavaş tıpkı bir ağaç gibi duygu fidanları ekersin yüreğine, anılarla set kurarsın ve ilgiyle, şefkatle sularsın... Ve bir anda agaçtan meyve beklerken kurumaya yavaş yavaş bahar yelleri esen yüreğinde fırtınalar kopmaya başlar. Anlarsın!!! Kökünden sökmek istercesine çeker karşındaki ve çok fazla anı ve emek varsa canın yanar bırakmazsın. İşte bu durumlarda sevmekten yorulursun. Ama hayat devam ettiği sürece ve kalbin attığı sürece birilerini hep seveceksin, kısa bir süre nadasa bırakırsın daha temkinli daha özenle büyütürsün sevgiyi içinde ama insanın olduğu yerde yalan, nankörlük kol gezer yine yorulursun ama sevdaya küslük olmaz sevmeden, sevilmeden ve sevişmeden de hayatın anlamı olmaz değil mi 😉
Fazlasıyla yoruldum usandım bir insan için çaba göstermekten de usandım hiçbir işe yaramıyor kimseye de yaranılmıyor her şeyi hayatımda akışına bırakıyorum artık severse sevsin sevmezse eyvallah çok sıkıldım insan sevmekten hep kendimi bu yüzden harap ettim asla değmedi ama bana tecrübe kattı her insan sevilmezmiş hatta insanlara sevgini belli ettiğinde o insanı kaybetmek çok kolaymış bana bunu öğretti
İnsan elbette sevmekten yorulur, tükenir.. Kalbin yorulur, aklın yorulur.. Bazende yorar karşısında ki seni. Sevmek istemezsin, canın yanar kalbin yanar ne bileyim sevmekten yorulursun, ama en zoru da yorulduğun halde hala çaba göstermeye çalışmak.. Yoruluyorsun ama vazgeçmiyorsun. Biyere kadar kendini avutuyorsun sadece
Bazen yaşanmışlıklar usandırıyo insanın bir kere canı yandımı hep öyle olcak gibi geliyor aslında böyle düşünerek karşımıza çıkacak iyi insanları harcıyoruz
Doğru insanı bulana kadar 😂😂 Bu gün pozitifliğim üstümde galba benim ama aslında herkes yorgun sadece bazı insanlar bunu fark ettirmeden yoluna devam ediyor
Oda olabilir tabi hiç bir zaman dört dörtlük olduğumu iddia etmem mutlaka yanlışları olur herkesinde her ilişki sonsuza kadar sürecek diye bir şey yok ayrılıklar kadar doğal bir şeyde yok ama burda önemli olan tek şey eğer birinin hayatından gidiyosan adam gibi gidiceksin karşındaki yaralayarak ya da paramparça ederek değil aslında insanı böyle ayrılıklar yoruyor
Yaralayarak ve sessizce giden korkaklıktan böyle yapar. Birazda acizdirler öyleleri. Çünkü ayrılığı konuşacak kadar bazılarında bu cesaret yoktur. Bu nedenle sonradan deriz ki adam gibi gitseydin. Hayır aslında cesaretle gitmeli herkes. Böyle diyecek birine de had kal ne olur diyecek halimizde yok.
Aslında sevmekten değil, sevilmemekten yoruluyoruz. Bir daha asla sevemeyeceğimizi zannederken, karşımıza bir kucak sevgiyle gelindiği zaman hepimiz koşa koşa gidiyoruz ve sevmekten ziyade sevilmeye ne kadar hasret kaldığımızı fark ediyoruz..
Sevmekten yorulmak diye bir terim bence kısmen var. Birine o kadar anlam yükleyip, o kadar emek ve çabadan sonra, sonu hüsranla bitince ''bir süreliğine'' eskisi gibi olamıyorsun evet. Dinlenip, tekrar o yolu yürüyorsun ama yine.
"bir adam bir kadın var içimde iyice anladım""artık gecikmiş alışıldığım gidişinle"Bazen kasmamak lazım yorulduğun an kestirip atmak en kolayıdır ama sevmekten değil sevmek yormaz düşüncelerin içinde boğulursa insan yorgun hisseder..
Aşk bir yalandır insanların bilinçaltında kolay mutluluk olarak hayatın gerçekliğinden ve sertliğinden kaçarken umutsuzca kovaladıkları normal duygusal boşaltımlardan daha farklıdır ve kapılirsa bir kısır döngüye dönüşür kişilere paralarını, gururlarını ve zamanlarını harcatmaktan başka hiçbir işe yaramaz iyi günler.
yorulmaz bence aci ceker ama gercek seven sevdigi icin aci cekmeyi bile sever... gercek seven onun hatalarini kuusrlarinida sever onu beklemeyide... ama asla yorulmaz gercek sveen derki senden ne gelirse gelsin basim gözüm üstüne...
Valla kim yorulur bilmiyorum ama ben hiç yorulmadım. Azalması gereken yerde bile arttı. Kalbim hem tahammül etti hem kanadı. Bu biraz sevgiye bağlıdır dirence bağlıdır ne kadar direnirsen o kadar ayakta durabilirsin.
Su yasima kadar sadece gonul eglencesine insanlarla sevgili oldum , sevgili oldum ama hic aşık olmadim.. ama biri çıktı karsima asik oldum sevgili olduk falan filan kavgalar gurultuler tripler biz yorulduk artik ve birbirimizi sevmekten artik fazlasiyla yorulmusuk ve ayrildik... ANLADIM Kİ BEN f*ck BODDY TAKILMALIYIM
sevmekten yorulmaz insan dogru insan olsa hergun daha fazla severim insan hayal kırıklığına uğramaktan yorulur cani yanar yine yanar diye sevmekten korkar aslinda bir bakıma insanin kendini korumya almasi caninin yanmamsi icin