Sevgi biçiminizi tanımlayın bakalım biraz, nasıl seviyorsunuz?

Sevgi biçiminizi tanımlayın bakalım biraz, nasıl seviyorsunuz?
Aslında ben insan ilişkilerinde olsun aşk ilişkilerinde olsun her zaman karşımdaki insana dürüst davranmayı severim yani en büyük hatam dahi olsa o kişiyi dürüst bir şekilde açıklarım hatta bu yüzden çoğu zaman kaybettiğim insanlar olmuştur O yüzden dürüst bir şekilde seviyorum ama günümüzde dürüst seven doğal seven insan sevilmiyor.
Canına yandığımın yerinde soru kıtlığı neyse. Mıncırırım, uğraşıp deli ederim, uysallığım ve çocuksuluk tarafım tutuyor. Tabi ne kadar göstersek gösterelim karşı taraf anlamak istemiyorsa boş 🤷♀️
Çok mıç mıç sevmem. Çok temas bağımlısı da değilim. Ama içimdeki çocuk ortaya çıkar geneldeee ✨
Kaç yaşında oluyor o çocuk 🤣
Jdjjd
Ben çok belli edemiyorum ama bir şekilde ilgi gösteriyorum
Cevap
5Cevap
Fazla sahiplenici, kıskanç ve duygusal bir insana dönüşüyorum..
Delirterek, kızdırarak severim...
Ben gerçekten kalpten severim elbette
Sonuna kadar yansıtırım.. söylemlerim tavrım.. kıskançlıklarım.. ona dair benim gözümde güzelleşen hiçbirşeyi paylaşmak istemeyişim.. duygu karmaşam.. çocuksu ruhum.. vs
Çok belli ederim maalesef ilgimi sevgimi sefkatimi hep yansıtırim sonra da benim ağzımaaaa bippp Ederler olan bana olur 🥴
ağzını, burnunu, kolunu, kulağını ısrarım, sırtına çıkarım, yaramazlık yaparım bi sürüü, deli ederim deli olurum. Ayy aşka geldim bee🥰
Fazla sahiplenici, benden başkasını duyması kulakları, benden başkasına bakmasın ay aman vıcık vıcık işte jxjsjs
Çok ilgili oluyorum. Abuk subuk saçma sapan davranışlar sergiliyorum. Sonra yine olgun moda bürünüyorum. Tavsiyeler veriyorum.
Çok öyle mic mic sevmem soğuk da olmam işte arası yani temiz severim doğal bir sevgi 😅
Güzel severim, her an hissettiririm, hep yanında olurum
Kalbimi avuçlarında hissettirecek kadar içten, tutkulu ve sadakatli..
Ben aptallaşıyorum ve çok belli ediyorum bence aşk böyle olmalı. Akıllıca ve gizlenerek yapılan şeyler benlikk değil. En doğal haliyle🤪🦋
Nefes aldırasım gelmiyor çok darlıyorum 😂
Derinden
Bağlanma problemim var galiba
Hırpalayarak mıncıklayarak ısırarak
Söyleyemem. Nazar değer 🧿
Dişlerimi sıkarak
Ben yemem o yesin. Ben giymem o giysin.
Bilmiyorum ama sahiplenirim
Gerçekten harbi severim
Ölümüne severim ben hakedecek varsa tabi
Delirterek seviyorum. 🤣🤣
Güzel severim
annesi gibi oluyorum istemsizce
Çok güzel severim, kelimelerle anlatmam tecrübe edilmesi gerekir.
Sapıkça
Hırçın 🙄
Isırarak :D
Sürekli aklımdadir ve gormek isterim
Hissettirerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?