Çevresinden bahsediyor bana, bilmiyor ki geçmişi onun resimlerine bakıp sigara içerken ben onun resmine bakarak pro dumanlıyorum... ..

Çevresinden bahsediyor bana, bilmiyor ki geçmişi onun resimlerine bakıp sigara içerken ben onun resmine bakarak pro dumanlıyorum... ..

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayatıma birini aldığımda ona öyle bir bağlanıyor, onu öyle bir seviyorum ki. hatta çoğu zaman "bundan sonra o olmadan nasıl yaşarım" diyebilecek kadar seviyorum. neyse, puro neyli?
Sen çok ayrı noktadasın. Çikolata, bal ve vanilyalı. Kıbrıstan geldi
afiyet olsun.
Artık o sevgimi hakedecek kız yok gibi varsa da zaten nerde pic keko kendine hayrı olmayan varsa onlara gidiyorlar...
Senin dediğin kızlar 17 18 yaşındaki ergenler kankam. Lisedeki 5 tlye aldığı çakıyla hava atan ergen badboylara aşık oluyorlar. Bizimkisi ayrı mevzu.
Geçip gittiyse mümkün değil. Gerçi geçip gitmediyse de buna gerek olmaz
An için konuşuyoruz
evet seversem tam severım ama kırarsada tam üzülürüm
Çok iyi..
Evet ama ona değecek bir kız yok o yüzden direkt kaçarım
Kaçma kanka...
Böylesi en doğrusu kardeşim terkkedilmektense hiç başlamamak lazım günümuz kızlarının istekleri çok fazla
Haklısın, ama biz de aslında biraz büyütüyoruz. Özellikle sosyal medyanın verdiği havayla bir kızla çıkmanın çok pahalıya mal olacağını falan sanıyoruz. İşin içine girmek lazım aslında.
Ben kendime zor bakiyorum kızı her gün cafeye nasıl götüreyim terkkeder beni mk
Evet sildiğim zamanda tam silerim.
Yılların birikimi olsa bile, tek hataya anında siliyor musun? Yani tam silerim derken bir anda mı unutuyorsun?
Evet seneler sürse de bir çırpıda silerim hiç olmamış gibi
Ne desem bilemedim şimdi. Etkileyici gibi, çünkü sert bir özellik. Bir yandan da fazla aptalca kendini kandırıyormuşsun gibi. Bilemedim
Kendine eziyet etmek aptalca değil mi peki hayat devam ediyor bu isteyerek edindiğim bi meziyetim değil çocukluktan kalan bisey herkesi gidecekmiş gibi kabul ediyorum canım acımıyor
Mmm anladım psikolojik olarak her şeye önceden hazırlamışsın kendini. Olunca da s*klemiyorsun. Vallahi büyük kadınsın, helal olsun.
değilim hiç öyle beylik laflar etmem sadece gardımı almayı öğrenene kadar canım çok acıdı , çok ağladım , bir sürü ihanet , yalan ve nankörlüğün eseri olarak böyleyim sadece.
Büyük kadın derden tabii ki hanımağa terörünü kastetmedim. Ruh anlamında söyledim.
Anladım
Aga be aşık mısın be kanka
Aşığım kanka. Benim gibi ruh hastasını adam etti bu kız. Zarar vereceğim masum insanların sadakası oldu. Dokunmuyorum artık kimseye.
Helal olsun dostum Allah gönlüne göre versin
Sağ ol bro, kafa insansın. Tanrı seninde gönlüne göre versin
Tabi ki tam..
Helal olsun..
Sevgili değil misiniz
Kaybettim onu kendi eşşekliğimden. Canım yanmıyor değil, belki ortalığın * *na bile koyardım onunla evlenmek için. Ama artık yok, o bildiğimiz yok.
Sevgi o kadar boş bişey ki daha yeni farkettim
Değil. Sevgi arkanda hissettiğin koca bir dağdır aslında. Doğru kişi çok önemli. Ruh eşi..
O kadar güzel erkek o kadar güzel kız var aşk sadece takıntı bana göre
Takıntı olsaydı uzun ilişkiler, evlilikler olmazdı. Ben tam bir öküzdüm, senin gibi düşünürdüm hep. serseri it kopuk, hırsız, milletin parasına çöken uğursuz bir pez*venktim. Sonra biri çıktı karşıma, adam olduğumu hissettim, gerçekten kalbim varmış lan falan dedim kendi kendime. Hayır bu takıntı değil, takıntı olsaydı onu görür görmez veya sesini duyar duymaz rahatlardım. Bu başka bir şey, temas, onu içimde hissetme isteği, sarılma arzusu vs...
Ben dediğin gibi biri değilim işte o dediğin şey erkeklerin geneli böyle o yüzden aşka inanmıyorum erkekler kadını obje olarak görüyor ben böyle bir sevgi istemiyorum
Sen aptal mısın? Nedir peki sevgi, aşk sana göre anlamadım ben? Sürekli fedakarlıkların geçtiği mutlu sonlu bir aksiyon filmi yaşamak istiyorsun galiba.
Erkeklerin çoğu aptal hep cinsellik düşünüyor ve sevgi verip kızları kandırıyor sonrada amacına ulaşıyor aşk boş iş çoğu evlilikte birliktelik te aldatma oluyor zaten
Bana aptal diyemezsin g erizekalı
Ha sen genelleme yaptın şu an :D sana boşuna ellerimi yormuşum ben. Müsade ver s*ktir git burdan
Genelleme yaptım evet erkekler o ç oluyor genelde kim bilir olmayan kafalarından ne pislikler geçiyor hepiniz şeytansınız sen s iktir git eski haline geri dönersin sonra unutursun
Hahahaha lan yol al şurdan bana sövme sağda solda adalet ararsın sonra. Sana köle olacak abazalara benzemem ben.
Aptal aptal konuşuyorsun cidden adalet ne alaka kimseyle konuştuğum yok
Senin yaşın 25 ise beni s*ksinler. bu kafa çok küçük kafa
25 değil de niye bu kadar abarttın gerçekleri söyleyince sinirlendin bu kadar
Boş konuşuyorsun, sinirlendim
Bunlar gerçek boş değil ki senin burcun koç mu
Evet koç. Sen kimsin?
Seni tanımıyorum zeki birisin o yüzden tahmin ettim
Gerçek yaşın kaç?
boş ver
Tanıdık gibi hissettiriyorsun
Yok değilim bence
adının baş harfi