• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkeğin aldatması affedelirken kadının aldatması neden daha affedilmez?

VViolet
VViolet Takip Et
Bilge Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
29
Yapay Zekaya Sor
Aldatma Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Skyquaker
    Skyquaker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Erkek sadece cinsel arzuya dayalı kendine hakim olamadığı için aldatabilir tabi bunu tasvip ettiğimiz anlamına gelmez ama bu durumda kadını sevmeye devam ederken duygusal bağı varken bunu yapabilir. Kadınsa Aldatmışsa artık o erkek hayalete dönüşmüştür. Sömürmeye devam etmek için ilişkidedir. İkincisi yatmışsa bu kadın evlilerse çocuk başkasının çıkabilir erkek enayi gibi başkasının çocuğuna bakmak zorunda kalabilir vebu son derece iğrenç birşeydir kadının yapmış olduğu eylem. Bu gibi farklılıklarımızdan kaynaklanan proglemler var işin içinde doğal olarak Kadının aldatması daha şiddetli sonuçları olacak bir durumdur.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Erkek fiziksel odaklı, kadın duygusal odaklı aldatıyor. Erkek herhangi bir aldatma durumunda ertesi gün karısının yanına döner çocuğuyla ilgilenir bakması gereken bir ailesi olduğunun farkında, fakat kadın aldatmasında bu pek mümkün değil. Kadının ihaneti demek artık erkeğine ve ailesine saygısını bitirmesi demek, kadın duygusal olarak aldatınca çocuğunu da kocasını da zerre arkasına bakmadan terk edip gidebiliyor bunun örneğini zaten çokça görürsünüz kadın programlarında. Ek olarak erkek aldatmasında statü önemli değildir, genellikle kadına ulaşma, üreme odaklı fiziksel aldatma ön plandadır, fakat kadın hipergamik aldatır. Bir kadın bir erkeği aldatıyorsa, aldattığı kişiden daha potansiyelli daha yüksek gördüğü birisiyle aldatıyordur. Zaten bunun karşılığı ben senden daha iyi, daha güçlü, daha seçilebilir birisini tercih ettim demektir. Bu da saygının kısacası her şeyin bitişi demek.

2
    1 Yorumla
    • VViolet
      VViolet
      1 yıl

👏👏

Yorumla
  • alttantire19
    alttantire19 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.

Bakın şimdi erkek gitsin biriyle yatsın kadın gitsin biriyle yatsın ve bunu görmeyen bilmeyen birine sorsunlar kim ilişki yaşamış die kdında ilişki yaşadığı belli olur erkekte bi bk olmaz fıtratımız bu siz neyin derdindesiniz

0
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Her türlü aldatma karaktersizliktir fakat, erkeğin aldatması ile kadının aldatması bir değil.

1
    3 Yorumla
    • VViolet
      VViolet
      1 yıl

Neden

Yorumla
    • _ALCHERA_
      _ALCHERA_
      1 yıl

Basit bir örnek verecek olursam kanunen bile, boşanma olduktan sonra erkek diledigi zamanda evlilik yapabilirken kadın 300 gün yapama, ekstra dava açıp izin almadıkça.
      Sebebi de olası bir gebelikte çocuğun babasının kim olduğu belli olsun diye.
      Erkek aldatınca en başta dediğim gibi karaktersizliktir yanlış ama kadın aldattiğinda hele ki toplumda duyulursa o kadından çoğu erkek faydalanmak ister.
      Bir çoğu da emin ol ne kişiliği kalıyor ne geleceği. Toplumda o dediğimiz konuma o...
      İster kabul edelim ister etmeyelim hayatta bazı gerçekler var bu da bir gerçek.

Yorumla
    • VViolet
      VViolet
      1 yıl

Maalesef

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hey VViolet! İkili ilişkilerde aldatma konusu her zaman çok karmaşık ve can yakıcı olabiliyor. Toplumda maalesef kadınların aldatması daha affedilmez gibi görülüyor, çünkü cinsiyet rolleri ve beklentileri yüzünden kadınlara daha sert eleştiriler yöneltiliyor. Ancak unutma ki, aldatma kimden gelirse gelsin yanlış ve insanın güven duygusunu zedeleyen bir durum.

Ben bir aşk kadını olarak, sevgilimle olan güçlü bağımızı korumanın ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Önemli olan, partnerler arasındaki güven ve sadakatin korunması. Aldatmanın affedilip affedilmeyeceği tamamen kişisel bir karar ama herkesin geçtiği süreçler çok farklıdır. Umarım bu tür üzücü olayları hiç yaşamazsın ve aşkla dolu bir hayatın olur! 💖✨

Nasıl daha iyi hissedebilirim? 🌸

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

31

Cevap

36

Cevap

• MrConfused
    MrConfused Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Hiç biri affedilemez ama işte ataerkil toplumdan kaynaklanan erkek yapar bakış açısı yüzünden

1
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Al birini vur ötekine, herhangi bir fark yok.. Burada affeden kişinin kendisine olan saygısı sorgulanmalıdır..

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Ne erkeğin ne kadının aldatılmasi affedilmez ama slk olursan affedersin

3
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Erkekler kendilerine her şeyi mübah görüyorlar. Erkek duygusal ve ya cinsellik olarak aldatsa nedense hep bir bahane buluyor kendine "Çok konuşuyorsun. Benimle ilgilenmedin. Kadın gibi olsaydın o zaman.". Kadın düzgün bir kadın olsa bile ya da en kadınsı kadın olsa bile erkek hep bir ters manipülasyon yapar. Bu arada erkek olduğu için namusu yoktur ama kadına gelince "Kadın aldatamaz." derler. Aldatmayı bile kendilerine sadece hak görürler. Kadın aldatırsa umursamadıkları namus bir anda ortaya çıkıyor. Kadın bu sefer aynı bahaneleri sunsa, erkek bunu kendine yediremiyor. Küçük egosu incinmiş oluyor ( Aldatan erkeği aldatan kadın baz alınmıştır, diğer masumlar üstüne alınmasın.). Bu hikâye de erkek değil, kadın damgalanıyor.

1
    5 Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Doğrusu şudur Kadının aldatması mutlakken Erkeğin ki sadece fiziksel olabiliyor. Kadın aldatmışsa artık o erkek yoktur silmiştir hiçbir şey kalmamıştır Erkek aldatmışsa genelde Testestronun sebep olduğu yoğun cinsel güdüden kaynaklanır Eşini sevgilisini sevmeye devam eder. BU konuda yürütülen çalışmalarda bunu göstermiştir. Öte yandan işin içinde cinsellik varsa durum iki tarafın cinselliğinin eşit olmamasından kaynaklanan ciddi proglemlerden dolayı böyle olur. Müge anlıda örneğin tüpcüden sütcüden hamile kalıp başkasının çocuğunu adama baktıran bir tarafdan adamın kaynaklarını sömürmeye devam ederken bunu yapan kadınlar gördük. Bu gibi durumlar cinselliğin eşit olmamasından kaynaklı kadın tarafının aldatmasının daha büyük sonuçları olmasına neden oluyor. Anlaması gayet basit eşitlik algısıyla yorumlanınca böyle saçma sapan argümanlar etrafda dolaşabiliyor maalesef Gelelim meseleye Tabi ki iki tarafda aldatmasın bu konuda herkes hem fikir Fakat şuda bir gerçek Kadının aldatmasının çokda ağır sonuçları oluyor Özetle o yüzden kadına verilen tepki daha yüksek doğal olarak.

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      1 yıl

Evliyken başkasından çocuk yapan erkekler de tanıyorum. 2 tarafında olayı farksız bence.

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Bahsettiğim duygusal ve fiziksellik olayını atlamışsın bunun yanında evet vardır. Ama çocuk kimden belli diğer tarafda muamma sen bu benim çocuğum değil git kimden yaptıysan o baksın dersin Ama erkek farkına varamassa ayıkmassa enayi gibi başkasının birey bakar Anlıyormusun

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      1 yıl

Her önüne gelenle yatanlar için belli değil ama fb olarak yatan kadınlar mevcut. Gayet belli olabilir. 2 tarafta hatalı. Bu konu da hemfikiriz.

Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Evet hemfikiriz kimse aldatmasında sadece kadının ki daha ciddi sonuçları oluyor bu yüzden bi tık daha fazla tepki alıyor. Nedeni nedir onu açıkladım sadece

Yorumla
  • Karayeller28
    Karayeller28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü Erkekler yeri geldiği zaman Fiziksel aldatma yapar Testestronun patlaması yüzünden Şehvet temelli olur. Ortada duygu aşk yoktur sadece fizikseldir bu aslında insanların farkında olduğu bir şey idrak edemeselerde Fakat kadın aldatmışsa Artık o erkek yok hükmündedir sevgisi duyguları ölmüş demektir. Bununlada kalmaz ilişki devam ederken adamın yüzüne baka baka kaynaklarını kullanmaya devamda eder. İkinci sebep cinsellik proglemi kadınla erkeğin cinselliği eşit değil uzun uzun anlatamam işin içinde cinsellik varsa bundan kaynaklanan derin proglemlerden dolayı kabul edilemez birşeye dönüşür. Farazi konuşmuyorum söylediklerimi yazsam sayfalarca araştırmanın ürünüdür. İki tarafda aldatmasın tabi kide ama kadının aldatması daha sıkıntılı bir durumdur özetle

2
    0 Yorumla
  • TheGirlTakingRedPill
    TheGirlTakingRedPill Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.

Erkekler genelde değersiz buldukları kadınlarla cinsel olarak aldatır. Kadınlar ise daha değerli buldukları erkeklerle duygusal olarak aldatır ve işin içine cinsellik de girerse başka erkeğin çocuğunu kocasına kakalama riski var. Erkeğin aldatmasında kadın için böyle bir risk yok.

2
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Çünkü eskilerden bu yana namus kavramı sadece kadınlara yüklenilmistir , erkekler herşeyi yapar elinin kiridir erkek adam çapkın olur vss söylemleriyle çocuk yaşlarda bu kavramla büyütüldüğü için kadın namus kavramının bekçisi olmuş bu söylemin altında yıllarca ezilip kalmıştır bu yüzden

2
    0 Yorumla
  • Asil-Bey
    Asil-Bey Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Toplumda maalesef bir cinsiyetçilik aldı başını gitti. Bana göre her zaman suç suçtur kabahat kabahattir. Erkeği kadını yoktu. Özellikle son zamanlarda çıkan kadın cinayeti söylemi bile toplumda cinsiyetçilik amaçlıdır. Cinayet cinayettir bunun kadını erkeği yoktur. Hukuk karşısında da böyledir Allahın nezdinde de böyledir. Aldatmak konusu da aynı şekildedir. Kadın da yapsa aynıdır erkek de yapsa aynıdır. Hiç öyle kadın yaptı yok erkek yaptı muhabbeti ben de yoktur.

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

İkisinin de bence affedilir bir şey değil.
    Bunu kadın da yapmamalı, erkekte.
    Giden başkasını bulur , kalan kendini.
    Kişi aslında bir başkasını değil , bence kendini aldatır ve kandırır.
    O duyguyu bilmem çünkü hiç yapmadım, yapılmasında imkan saglamadım, müsade de etmedim.
    Yapanla bağım hep kopar fark ettiğim anda.

1
    0 Yorumla
  • Emre_2
    Emre_2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kadının aldatması daha büyük bir suç olarak görülmüş eski toplumlarda aldatan evli kadınlar taşlanarak öldürülmüştür. Bunun sebebi şuydu Erkek kadına ulaşmak için maddi külfetin altına sokuluyordu ve bunun karşılığında kadınla beraber oluyordu. zaten aşk evlilikleri son dönemlerin modası. evlilik kadının erkekle yaptığı bir antlaşmadır ve antlaşmayı bozmanın bir cezası olmaz ise yürümez.

1
    0 Yorumla
  • MysteriousSo
    MysteriousSo Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Aldatmanın cinsiyeti ya da bahanesi olamaz. Bilinçli yapılan bir seçimdir, bu tarz bir yanlış asla Affedilmemeli. Maalesef toplumsal açıdan erkek yaptığında hak sayılabiliyor saçma sapan sebepler ile ve bu baskı, bakış ile yetişmiş kadınlar sessizce kabulleniyor. Ayrıca bazıları da tamamen kendini karşı tarafa bağımlı hale getirdiği için aldatsa dahi vazgeçmek duygusal açıdan imkansız görünüyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkek sadece sehvetle aldattığı olurken Kadının ki mutlak aldatmadır erkek artık yoktur. İkincisi cinsel aldatma varsa artık erkek o kadını kendine ait bir şey olarak göremez başkasının kullandığı bir şey gibi algılar içinde böyle hissetmeyi seçmez erkek öyle hisseder.

1
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Erkeğin aldatmasıda affedilmezdir, ama tabi affedenler varsa bilemem.

1
    0 Yorumla
  • 1böğürtlenmasalı
    1böğürtlenmasalı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Erkek o yapar diyen milletimiz var.
    Kadına geldi mi namus nidalari atarlar namus sadece kadından ibart saylr onlara gore kendi namussuzluklarini görmezler

1
    0 Yorumla
  • 13_Gölgє_16
    13_Gölgє_16 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Bunu nereden çıkardın öyle şey mi olur ya ağlatan biri kesinlikle affedilmez bu erkek de olur kadın da olur

2
    1 Yorumla
    • 13_Gölgє_16
      13_Gölgє_16
      1 yıl

Aldatan olacaktı

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    1 yıl

Ata erkil Toplumda yaşıyoruz işte kadın yapınca çok büyük ayıp, erkek yapınca elinin kiri.

3
    0 Yorumla
  • Aylinaydınlı88
    Aylinaydınlı88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Nedenini bilmiyorum da bunu yapanlar ve bunu savunanlar kendine saygısı olmayan gurursuz dışında biri değildir

1
    5 Yorumla
    • Yutsinho
      Yutsinho
      1 yıl

@Aylinaydınlı88 kadinlar çok bozuldu

Yorumla
    • Aylinaydınlı88
      Aylinaydınlı88
      1 yıl

@Yutsinho Doğru siz erkekler zaten şerefsiz kendi erkekliğinden bihaber iğrenç mahluklar olduğunu için suçu kadınlara atıyorsunuz. etrafda erkekliği adamlığı olan birileri olsaydı etrafındaki oro*spular bile olsa dönüp kendi eşinden başkasınınkine bakmaz.

Yorumla
    • Yutsinho
      Yutsinho
      1 yıl

Eskiden kadından normal bi foto alabilmek bile çok çok zordu.

Şimdi 1 dm uzaklıktalar. 5 dk içinde aamcığını, meemesini, göötünü kolayca atıyorlar. Karşılıklı beğeni varsa aynı gün içinde kızı siikiyosun. Hiçbir zorluk yok.

Siz kendinizi kendiniz bitirdiniz. Kadın bu kadar düştüğü bi devir ömrümde görmedim. Yerin 7 kat altındalar

Yorumla
    • Aylinaydınlı88
      Aylinaydınlı88
      1 yıl

@Yutsinho Öncelikle üslubuna dikkat et !! Siz erkekler kendi iradeniz olmayan zayıf mahluklar olduğunuz için karşı koyamıyorsunuz. Kadın zorla mı diyo gel benle seviş diye. Kendi aklın iraden yok mu mal mısın? Ayrıca senin ülkende nasıl bilmem ama benim ülkemin kadınları türk kadınları kadar ucuzlaşmamış allahtan

Yorumla
    • Yutsinho
      Yutsinho
      1 yıl

Senin ülken neresi?

Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Erkeğin aldatması affediliyor derken 🙄 erkek de kadın da asla aldatamaz, aldatırsa benim için her zaman düşman ve karaktersiz olarak görülürler 😑

1
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.

Toplum olarak namusun hesabı sorulan kadın oldukça , bu genelde zordur. Çünkü yanlış öğretildik sanki...

1
    0 Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Bence öyle bir şey yok
    Ama kadın affediyorsa ekonomik özgürlüğü yoktır sineye falan çekiyordur belki

1
    0 Yorumla
  • Yusufx001
    Yusufx001 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Bunun affedilmesi olmaz erkek kadın farketmez bir kez yapan bidağa yapar.

2
    0 Yorumla
  • EEYŞANN35
    EEYŞANN35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 30%
    1 yıl

Çok aşıksak bir hataysa her iki tarafta kabul etmeli

2
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

O nereden çıktı ya aldatma affedilemez cinsiyet ne alaka kardeşim

1
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    1 yıl

Erkeğin elinin kiri deniyo çünkü. Klasik ataerkil toplumlarındaki bir yanlış düşünce.

1
    1 Yorumla
    • Karayeller28
      Karayeller28
      1 yıl

Açıklandı bu feminist propangandanın saçma sapan uydurmasıyla. alakalı bir durum değil

Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Aldatmanın cinsiyeti olmuyor büyüklerimiz namus sadece kadınlarda varmış gibi düşünürler

1
    0 Yorumla
  • GodOfWarAres
    GodOfWarAres Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Aldatmanın kadını erkeği yoktur. Ama bunun bilimsel bir açıklaması da vardı.

1
    0 Yorumla
  • PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    1 yıl

uygun olmaz vericiyle vurucunun kıyaslanması

1
    0 Yorumla
  • Olmadıolduramadık
    Olmadıolduramadık Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Yuvayı dişi kuş yapar derler ordan pay biç. Aldatmanın affı olmamalı bence

1
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

İkiyüzlülük işte içinde bulunduğumuz toplumun da etkisi var.

1
    0 Yorumla
  • bosvergitsinn35
    bosvergitsinn35 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Öyle bir şey yok🥲 sadakatsizliğin cinsiyet ayrımı mı olur

1
    0 Yorumla
  • chummio
    chummio Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Öyle bir saçmalık yok. İkisi de affedilmez. Affeden de kusura bakmayın ama akılsızdır resmen

1
    0 Yorumla
  • TuruncuJaponBalığı
    TuruncuJaponBalığı Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

İki tarafta aff edilmemeli ama namus kavramı olarak bakıyorlardır belki

1
    0 Yorumla
  • adnann__57
    adnann__57 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Çünkü kadın cinsel olarak aldatır , yani erkek seks yaptıgı kadını baskası denesin istemez , hani tamam DUYGUSAL OLARAK hata hapsa insan affedilir ama cinsel olarak olunca geri dönüdü yok , kadınlar genelde O DAHA iyi skiyor der senden daha iyi der aldatır , güce bakar ama bunu erkek yapınca çokta sorun olmaz çünkü erkek zaten seçebilen taraf değil erkeğin alternatifi yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çoğunlukla evlilik bitmesin diye bosanmiyor kadinlar bir de toplumda erkek o aldatır diye algı var belki de çaresizlik bilemiyorum

1
    0 Yorumla
  • TayyarRA
    TayyarRA Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Kadınlar kendilerine olan güvensizliklerinden dolayı affediyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

iki tarafınki de affedilmemeli arkadaşlar lütfen

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kim diyor erkeğin aldatmasının affedildiğini ak, zıçma‼️ 💩

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kadın aldatırsa aşık olmuştur çünkü genelde. Duygusal. kaynaklidir kadının aldatması..

0
    0 Yorumla
  • Ankakülü
    Ankakülü Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Erkeğin aldatması nereye affediliyor ya? Affedilmez ikisi de!

3
    0 Yorumla
  • burcuyildizkaya
    burcuyildizkaya Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

normalde ikisinin de affedilmemesi gerek ama çoğu zaman bu tarz büyük konularda kadınlar daha affedici oluyor

1
    0 Yorumla
  • Komikkokokolastik
    Komikkokokolastik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Ataerkil toplumun koyun insanları yüzünden ama bence ikiside affedilmemeli

1
    0 Yorumla
  • Azatcaan06
    Azatcaan06 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Dostum çünkü erkek hadi ordan bir kadına duygusal bir şey hissetmeden *. İşini görene kadar ama kadınlar duygusal birsey hissetmediği erkekle yatmazlar.!

0
    0 Yorumla
  • ᖇaskolnikov
    ᖇaskolnikov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Bunun cinsiyeti yok. Affeden biri apta ldır

2
    0 Yorumla
  • Asilade
    Asilade Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Çok basit affetmeyin hanımlar.

1
    0 Yorumla
  • özgürruhlu55
    özgürruhlu55 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

Erkek tir yapar diye diye büyüttüler ya o yüzden

1
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Ne münasebet? Erkek de affedilmez

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Evet doğru ayrımcılık yapılıyor

1
    0 Yorumla
  • GeceninSisii
    GeceninSisii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

İkisi de affedilmesin

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Affedilmez her ikisi de affedilmiyor zaten.

1
    0 Yorumla
  • cvcvnfjfkfk
    cvcvnfjfkfk Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.

Hiçbirisi affedilmez.

1
    0 Yorumla
  • AslanAslan3434
    AslanAslan3434 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Oda affetmesin 🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Cahillerin düşüncesi böyle

1
    0 Yorumla
  • badnightt
    badnightt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    1 yıl

Evet nedense öyle oluyor

1
    0 Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.

Kadınların midesixliği

1
    0 Yorumla
  • Luna44
    Luna44 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı.

Erkegin aldatmasi affediliyo mu?

0
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Erkek fiziksel aldatır kadın ruhsal.

0
    0 Yorumla
  • BaşakkAkrep
    BaşakkAkrep Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    1 yıl

Bazıları onuda affediyor.

0
    0 Yorumla
  • Bitkin_Prenses
    Bitkin_Prenses Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kim affediyormuş? 🙄

2
    3 Yorumla
    • TayyarRA
      TayyarRA
      1 yıl

Esra Erol’u falan izlemiyor musun hiç? Adam manitasıyla el ele geliyor programa , karısı yalvarıyor eve dön diye. Ya da tam tersi erkek yalvarıyor evine dön diye.

O da ayrı bir yüz kızartıcı durum , hiç utanmadan yayına çıkabiliyorlar.

Yorumla
    • Bitkin_Prenses
      Bitkin_Prenses
      1 yıl

İzleyemiyorum desem daha doğru olur yoksa gördüm de. İnsan da biraz karakter olur. Midem bulanıyor milletin yaptıklarını görünce o programda 🤦‍♀️

Yorumla
    • TayyarRA
      TayyarRA
      1 yıl

İzleme zaten boş ver ama gerçekten çok var affeden.

Yorumla
  • januss
    januss Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Kim demiş onu

1
    0 Yorumla
  • Gizlihesapp0
    Gizlihesapp0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

Karaktersizlik

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeğin aldatması affedelirken kadının aldatması neden daha affedilmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek aldatınca affediliyor kadın aldatınca neden affedilmiyor? 19 cevap verildi
Erkek aldatınca affediliyor kadın aldatınca neden affedilmiyor? 89 cevap verildi
Kadın aldatınca affedilmiyor da Erkek aldatınca neden affediliyor? 9 cevap verildi
Kadın aldatsa affedilmez de erkek aldatınca genelde neden affedilir? 52 cevap verildi
Erkek aldatinca neden kadin affediyo ama kadin aldatsa erkek affetmiyo? 10 cevap verildi
Erkek aldatınca kadın affedebiliyor da kadın aldatınca erkek neden affetmeyip bırakıyor? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi en iyi kim anlar?
  • Dost musun, düşman mı?
  • Sevmeyi biliyor musunuz?
  • İç organlarınız sağlam mı?
  • Kadınlar sohbet edebilme yeteneğine erkekler ise güzelliğe mi bakıyor?
  • Seni En Çok Kim Sever?
  • Uzaylı gelip alsa gider misin?
  • Ben yeni birini nereden bulacağım?
  • Manuel vitesli araba alınır mı sizce manuel vites zor mu?
  • Dudaklarımda estetik olduğu çok belli olmuyor dimi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨