6 ay flört ettik buluştuk şehrine gittim 3 gün birlikte geçirdik döndüm sonra yazıştık ama soğukluğu hissediyordum bir gün baktım instagram dondurmuş yeni hesap açmış kız arkadaşım var dedi dumur oldum ve canım acıyor günlerdir düşünüyorum o kadar ap talım ki ben sevgili olacağız diye beklerken
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Konuyu Çok fazla önemsiyorsunuz. Bundan vazgeçin. Yaşanmış bir macera sayın.. Aynı şeyi bulunduğunuz şehirde birinle de yaşamış olabilirdiniz.
Çok haklısınız ama hızlı yaşayan bir insan değilim bu yüzden sarsıldım zaten ya ister istemez duygusal bir şeyler olabileceği sinyalini vermişti
Şöyle düşünün , iki film izlediniz , ilk filmi izlediğinizde ilk filmin etkisinde kalırız. İkinciyi izlediğimizde ilk filmden eser kalmaz.. Malesefki ilişkiler hep böyle kısır döngü. 3 gün mutlu eder 1 ay ağlarız.. Sonra yeniden başlarız...
O kadar doğru bir betimleme ki yeniden başlamak dışında başka bir seçenek yok zaten hep bir şeyler öğreniyoruz ve yeniden başlamak zorunda bırakılıyoruz umarım bu bana iyi bir ders olur
Ders olmasın bence, Neden derseniz şöyle açıklayayıım. Hayatımız da ders olsun diye aklımızda tuttuğumuz anılar hatırladıkça acıtıyor. Ve asla unutmayız. Oysa onun yerine unutup acı bir anı yerine güzel anıları saklamak geri dönüp baktıkça güzel birşeyler görmek beni hep gülümsetir.. Sanırım yalandan da olsa mutlu olmayı böyle başarıyorum :))) Mutluluk kendimize attığımız en büyük yalan değil mi?
Böyle karaktersizlere nasıl denk geliyorsunuz aklım almıyor, üzüldüm senin adına
Sen mi ben mi
Kötü olmuş ama boş ver , takma kafana.
Haklısın çok boktan bir durum
Anlamamış olmak ve kullanılmak ümit verilmesi
Sevgisini hissetmiyorsun yatmayacaksin
Olan oldu bir anda değişti inan hiçbir şey anlamadım
Seviyorum falan dedi mi
Hayır ama hep ileriye dönük konuşmalar beklentiye sokmalar bir sürü şey ilgi alaka diyorum belki düzgün bir beraberlik olur sevgilisi olduğunu duyunca dumur oldum
Ya işte boş konuşmuş dediğim gibi sevgi önemli
Beraber oldun mu onunla
Evet
Kötü olmuş senin icin resmen kullanmis üzüldüm adina
Ben de üzüldüm
Olsun buda sana tecrübe olur ya aklim almiyor birde ayağına kadar gitmişsin off🥺
Evet işte bu yüzden üzülüyorum ya zaten değer vermesem gider miyim burada erkek mi bitti ki
Biliyorum zaten deger vermesen niye gidesin ask insanin gözünü kor ediyo derler ya doğruymuş
Ap tallık etmişim ve dünyanın sonu değil biliyorum belki bir gün karşıma biri çıkacak güleceğim bu duruma ama şu anki şey için üzülmeden edemiyorum çünkü gerçekten olsun istemiştim gerçekten
Anlıyorum seni boş ver şu an bile uzulme hic sevmemiski seni neyine uzuluyorsun onun icin uzulme kaybeden o sen degilsin sadece giden zamanina yazik
Bir erkek elde ettiği şeyden soğur
Konu cinsellik değil ki ben oluruz sanmıştım hani başta deseydi benim derdim bu peki derdim
Ben de konu cinsellik demiyorum zaten duygusal anlamda da öyledir bir erkek tamamen bir kadına sahip olduğunu anladıysa eskisi gibi istekli olmaz ve sen bunu fazlasıyla vermişsin zaten onu hayatının her şeyi gibi davranırsan sonuç hep böyle olur
Ama bir kısım erkek de yapmayınca gidiyor yapsan da gidiyor hiçbir şey anlamadım nasıl ayırt edeceğiz iyi erkekleri korkuyorum artık erkeklerden ben
Korkmalısın zaten çünkü kimi evlilikten bahseder evleneceğiz der ama aslında niyeti evlenmek değildir sadece senden faydalanmaktır kimisi de gerçekten ciddidir bunu sadece ailesini işin içinde katıyor mu katmıyor mu oradan ayırt edebilirsin
Geri donerse bas tekmeyi
Dönmesin asla istemem günlerdir uyku uyuyamıyorum ben
Sakin ol knk. Kendini degersizlestirme onun yaptiklarina uzulerek
nereden twnıştınız? 6 ayda bir kere mi görüştünğz
Hayır o geldi birkaç kere Instagram
muhtemelen altı ay boyunca seni ya da başkasını aldatmamıştır ama yeni bir manita yapmıştır belli
Evet ben her şey yolunda gidiyor derken fedakarlık yapmışken
şu kadınların da fedakarlık kavramı artık baydı yani sen ne yaptıysan aynısını o da yapmıştır eminim senin için sen bir kere gitmişsin o birkaç kere gelmiş
Ben her şey yolunda zannediyorum ama güzel ayrılıyoruz e be adam desene benim derdim yatıp kalkmak artık konuşmayalım beni belirsizlik içinde bırakması sonra sevgili yapması sinirimi bozuyor
özele gelsene allasen bş
Yatmak için miymiş yani
Evet Baska ne açıklaması olabilir ki bunun
İlk buluşmada mi birlikte oldun
Hayır
Bence kız arkadaşını bulup ifsala
Kızı bir türlü bulamıyorum ama
Çocuğu yeterince iyi taniyorsan bulursin
Ne gibi tanıyorum ama yeni hesap açmış evinin adresine kadar biliyorum bu arada ama yeni açtığı hesapta kız yok eklemiyor belki de hesap kullanmayan biridir
Kaç yaşında
29
Neyse uğraşma salla gitsin bencs
Öyle yapıyorum zaten
İyi bakalım
Aldatılmış tertemiz kıyamam
Ne aldatması öyle olsa yine iyi bu aldatmak bile değil başka bir şey ya
Hayatım seni kandırmış yedek olarak beklemişsin hep işte aldatmış
Evet maalesef çok üzülüyorum
O kız da bu adami kabul ediyorsa onun da ellerinden öpüyorumm tertemiz bir sa lak
Olur böyle şeyler knk artık daha dikkatli olursun
Öyle yapacağım zaten başka çare var mı
Kendine değer verirsen daha iyi olur en azında eğlenmene bak hayatta
Biliyorum bu sadece benim başıma gelmiyor diyerek teselli ediyorum kendimi keşke o doğru insanla hayatımı birleştireceğim insanla artık tanışabilsem diyorum
Her şey istediğin gibi olmuyor bu yüzden takılma çok fazla
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz ders alıp yola devam edeceğim
En mantıklısı.
Daha çok takılırsan zaten hayatından zevk bile alamazsın
Ay sen bensin yaa
Seninde mi aynısı oldu bacım sindiremiyorum
Evet birebir ayni... konusalim bir senle
Nerden konuşalım
Gizliden ciktim
Amacına ulaşmış
Keşke başta deseydi be
Başta dese gitmezdin
En azından dürüst derdim derdi belli derdim
Derdi o olmasa seni neden çağırsın yanina
Haklısın
Kaç yasindasin
27
Hata yapa yapa yapmamayı ögrenirsin
Haklısınız ne diyim ders alıyorum bu tecrübeden
P
Ne iş yapiyorsu
Nnnn
Değmezmiş
Değmedi zaten
Bence iyi oldu onun yüzünü gördüğün
Kesinlikle hiç söylediği biri gibi değilmiş karaktersiz yaşattığını yaşar umarım
Ama emin ol pişman olacaktır
Hiç sanmıyorum aynı şehirde bile değiliz ki onunla nasıl pişman olsun
Her yerden engellediniz mi
Hayır niye engelliyim nosunu sildim sadece
Tam * yapmış vallaha bir de ciddi ilişkisi mi varmış
Gibisi fazla olmuş.
Doğru
Neyse en azından bir sonraki için umut vaadeden bir durum olabilir.
Nasıl yani
İyice tanımadan bilmeden kendini kaptırmamayı öğrenmiş oldun sanırım.
Evet fazlasıyla bundan sonra bir erkek tarafından sevgili olduğumuz belirtilmeden adı koyulmadan asla yakınlasmam bitti
Olması gereken o. Hatta adı konulsa bile hemen salma yelkenleri.
Asla bitti asla
Umarım =)
Senı kullanmıs denemıs hevesını almıs gondermıs
Ne kadar kötü bir insanmış şimdi anlıyorum şoke oldum
Mektu acık ıstersen dertlesırız
Karılar çok ahmaklar ama enayi erkeklerden var
Uzak mi şehirler
Antalya İstanbul
Ooo uzakmis peki yaşlar
27 29
bekarsınız demi
Tabii ki
Pişman mısın
Ahaha son durum hüsran
Hiç sorma
Kıyamam sana ben
Kıydılar komik geliyor ama gerçekten kötüyüm
Konuşalım gel
Gizliden çıkım
Üzülme
İnsan üzülüyor ben güzel bir şey olacak diye beklerken sevgilim varı duymak çok sarstı
Üzülme diyorum çünkü böyle bir ahlaksızla serefsizle sevgili olmamak senin için şans
Çok haklısın biliyorum ama insan inciniyor işte
Konuşmak ister misin
Neyse sen bilirsin umarım hersey gönlünce olur
Seviştin
Evet
Bekle geçer
Geçecek biliyorum da canım acıyor
Buda geçerr
Verdin mi
Birlikte oldunuz mu
Hayır seviştik sadece
Vermedin diye gitmiştir o zaman
Deli gibi peşinden koşması için taktik veriyim mi sana 😊
Koşmasın böyle bir karaktersizi ne yapayım ki
Peşinden koşacak sende yüz vermeyeceksin hepten kuduracak
Yok istemiyorum artık kimse peşimden kosmasin zaten aynı şehirde bile değiliz ki
Mesaj atabilir misin bana rica etsem