Ben 22 yaşında anne babasi ölmüş bir kızım abim 40 yaşında annem beni doğururken olmuş babamda geçen sene vefat etti abim ve ysngem öğretmenler Diyarbakır'da doğu gorevindeler 1 yaşında bir yeğenim var burdan gitmelerine daha 3 yıl var neyse babam vefat edince unide bitince abim tek başına olmaz benden başka kimsen yok seni oralarda tek başına bırakmam kpssye yanımda hazırlan yengemde günde 1 saat calioayor sadece yengen calisirkende yegeninle ilgilenirdi kafan dağılır dedi neyse o yalnızlık psikolojiyle kabul ettim abimin teklifini ve geldim abimin yanına ama yengem hiçbir zaman bana gün vermiyor bırakayım ki bu kız rahat rahat dersini çalışsın sürekli kafamı dolduruyor boş şeylerle sabah işe 9 da çıkıyor evden normalde 1 saat sadece imza atıp geliyor pandemiden dolayı kadın 2 ye kadar gelmiyor geziyo kankileriyle AVM avm küçük çocukla derste çalışamıyorum 2 den sonra geliyor eve ay ben çok yoruldum çocukla biraz daha ilgilensene uyuyum diyor yenge ders çalışmak diyorum çalışırsın çalışırsın diyor uyyuyor 6 ya kadar tam 4 saat vicdansız benim. icin her dakika onemliyken bu sefer 6 oluyor abim istem gelme saati yaklaşıyor evi temizle yemek yap çocuğa bak abim çok titiz biri ise gitmeden evi siler süpürür evi dagiayin geldiğimde böyle buluyum sizden yemek falan istemiyom dağıtmayın yeter der ama dayanamıyorum her gün her gün dışarıdan yiyir ben yapıyım abi diyorum yemegi abimde olmaz sen dinlen ben gelince yaparım diyor ama yorgunluktan gözü kesmiyor yapamıyor hep hazır yiyoruz bende ev yemeği çok severim yengemden cekindigim için yapamıyorum dik dik bakıyor bana araları bozulmasın sebep ben olmayayım diye abim gelince hiç bişey caktirmiyorum en ufak bişey yesem ondan ayrı ekmek bile yeğenime şakadan diyorki doyumsuz olma yavrum doyumsuz olma ninni söylerken halası yılan her sözü yılan dansiniko dandiniko en ufak içtiği çay bardağını kaldırmaz her şeyi ben yaparım abim gekincede ay Mehmet bugün ne yoruldum bı bilsen sevgi çocuğa bir iki saat baksada biz uyusak abimde diyor olmaz kız ders calissin sen uyu ben bakarım beni hizmetci gibi kullanıyor neyse konuya geleyim
Benim doğum günümde abim bnaa pasta yapmış yengeme bı hafta önceden söylemiştim şu gün doğum günüm diye montum yoktu abim bana mont almış neyse kahvaltidan sonra pasta kestik abim bana hediyesini verdi yüzü düştü yengemin neyse sonra abim işe gitti yenge dedim mont için teşekkür ederim çok sağolun dedim bana dediki sen ne yapmaya claisiyosun dedi bende naptim ki yenge dedim çocuğumun rızkını yiyorsun mont biraz pahalıymış 320 TL tamam yenge özür dilerim dedim valizimi topladım kaldığım odayı sildim supurdum ve sabah 7 ye uçak bileti buldum Ankara 'ya ve çıktım evden montuda almadim bastım geldim baba ocağına abimede abi ben babamı çok özledim biraz anılarla yaşayım evimizde diye mesaj yazdım olaydan 1 ay geçti ve beni abim ve yengem aradi gece yeğenim balkondan düşmüş yengem helallik istiyor yanına gelmemi istiyor ne yapmaliyim sizce bı akıl verin nolur.
Benim doğum günümde abim bnaa pasta yapmış yengeme bı hafta önceden söylemiştim şu gün doğum günüm diye montum yoktu abim bana mont almış neyse kahvaltidan sonra pasta kestik abim bana hediyesini verdi yüzü düştü yengemin neyse sonra abim işe gitti yenge dedim mont için teşekkür ederim çok sağolun dedim bana dediki sen ne yapmaya claisiyosun dedi bende naptim ki yenge dedim çocuğumun rızkını yiyorsun mont biraz pahalıymış 320 TL tamam yenge özür dilerim dedim valizimi topladım kaldığım odayı sildim supurdum ve sabah 7 ye uçak bileti buldum Ankara 'ya ve çıktım evden montuda almadim bastım geldim baba ocağına abimede abi ben babamı çok özledim biraz anılarla yaşayım evimizde diye mesaj yazdım olaydan 1 ay geçti ve beni abim ve yengem aradi gece yeğenim balkondan düşmüş yengem helallik istiyor yanına gelmemi istiyor ne yapmaliyim sizce bı akıl verin nolur.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer