Biriyle Tartıştım Küfür Etti Fakat Karşılık Vermedim?

Arabayla markete gittim park yeri sıkışıktı o yüzden bir araca yakın parkettim kapıyı açarken bilerek yavaşca açtım ve çıkabilmem için yandaki araca sadece kapının temas etmesi gerekti. Alışverişi yaptım çıktım geri araca binerken o arabanın sahibi geldi kardeşim biraz dikkatli olsana dedi. Ne oldu diye sordum girerken de yaptın kapıyı arabama vurdun dedi ben de hayır vurmadım sadece değmiştir dedim. Sonra sinirlendi sinirli bi şekilde hayır vurdun dedi ben de ne oldu arabana zarar mı geldi dedim. Yine sinirli şekilde vurdun uyarım seni falan dedi ben de aynı şekilde ne oldu bi zarar yok dedim sıkıntı da yok o zaman dedim hala işte bu uyarıydı falan dedi sinirli tavrına devam etti ben de sinirlendiysen kusura bakma dedim uzaklaştım ama giderken plakasını aldım tam çıkarken geldi görmüş plakayı aldığımı niye aldın dedi bende zarar geldi diyosun eğer bir şey yaparsan kim olduğunu bileyim diye aldım dedim sinirli sinirli yine takılıyo öyle ufak tartışmaya devam ettik en son ne var zarar yok bi şey yok ne demek istiyosun dedim tavırlarından anlıyorum kavga istiyo sonra hadi ordan git lan dedi ben de çok sinirlendim yüzüne baka baka kendimi zor tuttum ve kavga etmek istemedim öyle uzaklaştım ama şimdi evde kendime yediremiyorum sırf kavga etmemek için o küfürğ sindirdim ve sinirimi aşamıyorum istersem adresini bulup ona güzel bir hesap verebilirim ama yapmak da istemiyorum bir taraftan da kendimi bu durumda ezilmiş hissediyorum ve bundan memnun değilim ne yapmalıyım?

Biriyle Tartıştım Küfür Etti Fakat Karşılık Vermedim?