Sevgilim ile şüphelerim yüzünden ara verdik ben mi suçluyum?

merhaba herkese. erkek arkadaşımla 9 aylık bir ilişkimiz vardı. bu dokuz ay içerisinde eski sevgilisi yüzünden 3 kez ayrıldık. kız resmen sevgilime takıktı. sevgilimin iş yerinde bastım onları. sevgilimin patronu ile arkadaş olmuş kız ve sevgilimin haberi yokmuş kızın geleceğinden bana öyle söylemişti. ve bu tartışmadan sonra sevgilim hiç durmadan benim peşimden koştu sevdiğim için yine affettim. kız gerçekten sevgilimle kafayı bozmuş durumda ve ben bu olaylar ilk gündeme çıktığından beridir sevgilime olan güvenimi kaybettim. bende hıncımınalmak için ilk ayrılığımızda instagram hesabıma erkek eklemiştim. ama sevdiğim adamı aldatmadım. son günlerde yine şüphelerim artmaya başladı. erkek arkadaşım bana durumumun hiç iyiye gitmediğini ve sürekli şüphelenmemden sıkıldığını söyledi. dün tüm gün boyu neredeyse hiç benimle ilgilenmedi. mesajlarıma geç geç baktı. gecenin köründe bizim evin yakınlarında ki çalıştığı yere bir kaç eşyasını almaya gitmiş bir anda. benim bugün haberim oldu ve iyice şüpheye düştüm. kavga ettim beni ciddiye almadı bile sana insanlık yaramıyor vb kelimeler sarf etti. bende ara verelim dedim. kabul etti kendinde bir hata olmadığını söyledi. bende sorun olduğunu ve düzelmek istersem daha sonrasında ilişkiye devam edeceğimizi söyledi. wp profillerimize ikimizinde bulunduğu fotoğrafı koymuştuk. kaldırdı. beni instagramdan çıkardı. ve numaramı dahi engellemiş veyahut silmiş. ben tepki vermeyi düşünmüyorum. ciddi ilişki yaşıyoruz güya ama hiç öyle davranmıyor. ailelerimiz biliyor en yakın çevrelerimiz dahi. ne yapmam gerekiyor bu süreçte ondan soğuyormuşum gibime geliyor. şu an ara verdik diye içim çok rahat bana yardımcı olur musunuz ilerleyen süreçte ne yapmam gerek?

Sevgilim ile şüphelerim yüzünden ara verdik ben mi suçluyum?